Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Listuta aspirantelor la titlul de mamica 1.Maria.mmh- TTC mai'19
2.Oanaiuliana- TTC ian'20 3.Andreea_Zaharia-TTC feb'20 4.Deme- TTC mar'20 5.Irinan 6.Bia_S- TTC mai'21 7.Castanuta 8.Ana_Bella 9.Gaby 41 10.Isa29 11.Roxana199@
Ultima actualizare: 03.11.2021 Persoanele inactive au fost sterse de pe listuta, cel putin temporar pana revin. Casuta anterioara: https://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---87.aspx?g=posts&t=19362
|
|
| Cine doreste pe listuta sa se anunte Gaby, eu te-am trecut si aici pe lista, daca vrei sa te scot , imi spui Deasemenea daca va anuntati pentru lista, mi-ar fi mai de ajutor daca imi spuneti si data din care incercati sa concepeti, asa putem face lista in ordine cronologica |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| Maria suntem vecine |
|
|
Fetele ce au probleme cu sotii la spermograma, credeti-ma ca al meu va da clasa :) la fel si noi ,si la tot ce este facut la comanda, gen contact dirijat. Astazi am avut la ora 10 programare la spermograma, eu mi-am luat liber de la munca pana la ora 11, al meu la fel. Am stat acasa si deja cand se făcu de ora 9:00 il vedeam cum incepe sa se agite. Am început noi, adică eu mai mult si il vad ca incep sa ii transpire palmele, imi zice ca a început si inima sa o ia razna, nu se poate concentra.. am tras aer in piept si am zis sa fiu calma ca altfel pierdem ziua. I-am spus ca sunt eu, nimeni altcineva cu el, ca împreună putem si o sa fie ok. Am facut si glume de prost gust cum suntem noi obișnuiți gen (daca era una cu sanii mari era mai ok, eu avand bube in loc de sani , etc) si parca s-a mai relaxat atmosfera putin, pt ca fix de puțin timp aveam nevoie . La 9:40 am pus capacul la recipient, l-am invelit in staniol, ne-am îmbrăcat, bagat recipientul la jeansi sa fie cald, si deja la 9:55 eram la clinica . Acum asteptam rezultatele . Avem de gand sa inghetam sperma data viitoare, ca să fim siguri ca nu intampinam probleme fix când nu trebuie. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
| Deme, multumim de impartasire :)
Noi in oras nu avem centru RUAM si pana la Iasi facem 2 ore, deci nu ne incadram cu recoltatul acasa, trebuie obligatoriu la clinica.
Chestia e ca nici un medic nu-mi va face mie histero / laparo fara ca sa avem si spermograma, la ce bun ca rezolv eu ce am de rezolvat daca nu stim el cum sta? Mie ieri mi-a spus direct medicul, ca daca nu e ok, sa nu pierdem vremea si sa ne ducem catre fiv. Ca orice aspiranta, eu tot sper... ca nu va trebui sa ajungem acolo, dar orice ar fi, le dam noi de cap cumva. Acum sunt in punctul in care imi vine sa urlu la cei care ne spun sa ne relaxam, ca vine bebe, efectiv n-au cum sa inteleaga situatia persoane care nu au trecut prin asa ceva. Medicul ieri a spus ca nefiind nici o sarcina pana acum, n-avem timp de pierdut. Si cand ma gandesc ca in aprilie eram trimisa acasa cu reteta de myo-sun...
|
|
| Isa294 wrote:Deme, multumim de impartasire :)
Noi in oras nu avem centru RUAM si pana la Iasi facem 2 ore, deci nu ne incadram cu recoltatul acasa, trebuie obligatoriu la clinica.
Chestia e ca nici un medic nu-mi va face mie histero / laparo fara ca sa avem si spermograma, la ce bun ca rezolv eu ce am de rezolvat daca nu stim el cum sta? Mie ieri mi-a spus direct medicul, ca daca nu e ok, sa nu pierdem vremea si sa ne ducem catre fiv. Ca orice aspiranta, eu tot sper... ca nu va trebui sa ajungem acolo, dar orice ar fi, le dam noi de cap cumva. Acum sunt in punctul in care imi vine sa urlu la cei care ne spun sa ne relaxam, ca vine bebe, efectiv n-au cum sa inteleaga situatia persoane care nu au trecut prin asa ceva. Medicul ieri a spus ca nefiind nici o sarcina pana acum, n-avem timp de pierdut. Si cand ma gandesc ca in aprilie eram trimisa acasa cu reteta de myo-sun...
Nu inteleg...cum adica nu iti face histero/laparo fara spermograma? Ce legatura are? Oricum inainte de FIV trebuie vazut ce e acolo, mai ales daca e vorba despre hidrosalpinx. Mie nu mi-a cerut spermograma pentru o interventie ce tine de partea feminina a cuplului |
|
| Isa294 wrote:Deme, multumim de impartasire :)
Te înțeleg Isa, luati-va liber o zi, inchiriati o camera aproape de clinica , o sa fie mai ok. Dar stiu ca poti sa faci orice investigatie in ce te privește gen hsg, histero etc chiar de nu are spermograma. |
|
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Maria.mmh wrote:Cine doreste pe listuta sa se anunte Gaby, eu te-am trecut si aici pe lista, daca vrei sa te scot , imi spui Deasemenea daca va anuntati pentru lista, mi-ar fi mai de ajutor daca imi spuneti si data din care incercati sa concepeti, asa putem face lista in ordine cronologica Bună!Eu trebuie sa ma mut la gravidute sau mai pot rămâne?dacă da,îmi dai te rog link-ul ca nu știu unde sa întru?mulțumesc frumos!😘😘 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 48
| Și eu vreau pe lista!multumesc frumos |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Vreau si eu pe lista. TTC mai 2021 |
|
| AliciaAlicia wrote: Bună!Eu trebuie sa ma mut la gravidute sau mai pot rămâne?dacă da,îmi dai te rog link-ul ca nu știu unde sa întru?mulțumesc frumos!😘😘
Nu esti trecuta pe lista aici la aspirante. Imi spui cum vrei daca vrei sa te trec, daca ramai asa si te trec la gravide cand fac casuta noua.. |
|
| deme wrote:Maria suntem vecine
Eh, nu pentru mult timp Te muti repede |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
| Maria.mmh wrote:Nu inteleg...cum adica nu iti face histero/laparo fara spermograma? Ce legatura are? Oricum inainte de FIV trebuie vazut ce e acolo, mai ales daca e vorba despre hidrosalpinx. Mie nu mi-a cerut spermograma pentru o interventie ce tine de partea feminina a cuplului
Nu in ideea ca e conditionata interventia de spermograma, ci ca in abordarea clinica, inainte de aceste investigatii se testeaza el. Pana la urma mi se pare logic, noi avem un dosar intreg de investigatii, interventii, analize, ei rezolva dintr-o singura proba tot... Nu ma gandesc inca la FIV, doctorita a spus doar in cazul in care el nu e ok sa trecem la asta direct. |
|
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Maria.mmh wrote:
Nu esti trecuta pe lista aici la aspirante. Imi spui cum vrei daca vrei sa te trec, daca ramai asa si te trec la gravide cand fac casuta noua..
ma treci te rog la gravidute când faci lista.Multumesc frumos!😘 |
|
| A venit si rezultatul la spermograma
https://ibb.co/2FqHd69 |
|
|