Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, November 2, 2021 9:28 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Mesaje: 974
deme wrote:


Ioana, merg la dr.Cupsa la Euromaterna in Constanta. Teoretic alte probleme nu sunt , trompe si analize ok, spermograma ok. M-am gandit si la IUI, doar ca varsta..eu 39 el 41.
Am vorbit deja cu embriologul de la clinica, maine avem spermograma si apoi as fi vrut sa congelam de la el, pt ca nu poate oricand oricum uff


Analizele mele de z2 + AMH 2,66

https://ibb.co/y8CQwBC
https://ibb.co/nk09Nr4
https://ibb.co/4K9H9xF
https://ibb.co/7Gf9NqK
https://ibb.co/0FLrVJh
https://ibb.co/ftLXjcN
https://ibb.co/SVFZXbb


A ok, uitasem varsta. Stai bine la analize, raportul FSH LH e bun avand in vedere varsta. TSH si prolactina am vazut ca sunt putin off (TSH e in limite, dar cica se recomada sub 2,5 la FIV), insa astea tin si de cum s-a recoltat, probabil daca le repeti sunt in limite, nimic de speriat. Da, aveti dreptate, mai bine direct FIV decat sa mai pierdeti timp. Tin pumnii Buddy1

Bia, eu am fost la Venus Med la Oana Galan. FIV-ul l-am facut la Iasi pentru ca inca nu era acreditata Venus Med cand am facut eu.

Isa, da, noi am facut FIV-ul al Origyn. Si nu seamana cu un spital (da, amenajarea poate, dar nu are acel miros specific de spital) iar eu personal recomand oricand/oricui clinica (n-am cum sa nu o recomand avand in vedere ca tocmai am pus la somn rezultatulLol ). Pentru sot, poti sa ii spui ca e dragut amenajata camera de recoltare, are tv, reviste, canapea/pat, toate conditiile sa se relaxeze si sa dea randament Lol

L.E Confirm ce spune Maria, nu e menstra peste sarcina, e sangerare din alte motive si trebuie investigata. Si nu e nici de la implantare daca deja exista un test pozitiv inseamna ca implantarea a avut loc deja si palcenta incepe sa secrete HCG.
Roxana199@
Scris: Tuesday, November 2, 2021 10:21 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2021
Mesaje: 48
Buna fetelor,am fost la hcg și astăzi o sa am și rezultatul.Nu am mai avut nicio scurgere pana acum,a fost practic doua zile și foarte puțin ieri cum va spuneam însă mai închis la culoare și fără cheaguri.
Maria.mmh
Scris: Tuesday, November 2, 2021 10:40 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Mesaje: 2375
Isa294 wrote:
Neata tuturor!

Asta cu menstruatia peste sarcina e un mit, cum spunea si Maria, sangerarile sunt de alta natura si trebuiesc monitorizate / investigate. Daca ovulul a fost fecundat, endometrul ramane la locul lui, nu are de ce sa se elimine. Poate fi vorba de o insuficienta de progesteron, polip etc.

Eu am fost la medic ieri, nu e vorba de SOPC, amh-ul indica rezerva ovariana buna, dar dr a spus ca poate varia, ea l-a corelat si cu alte analize si a spus ca si daca nu e 5 si ceva real, peste 2 e sigur.

Daaar, aparent polipul endometrial e la locul lui, fix pe fundul uterului. A vazut si ceva lichid la trompa stanga, unde ovarul e vai de mama lui, lipit in spatele uterului, de la o afectiune mai veche. Deci histeroscopie obligatoriu, a recomandat chiar laparoscopie sa nu fie un hidrosalpinx. A spus sa revin peste 7 zile ca pe ovarul drept aveam 2 foliculi maturi, sa vedem ce se intampla cu ei. M-a intrebat daca am gemeni in familie si am :)

Acum, pe partea de abordare clinica mi-a spus clar ca nu putem continua fara spermograma sotului, iar asta e un pas urias de facut, lui chiar nu ii e simplu sa mearga. A fost cineva la Orygin in Iasi sa o faca la laboratorul lor?


Isa, probabil ca laparo o sa iti dea raspunsurile exacte.
Mi-au gasit si mie la histero micropolipi, dar la mine s-a rezolvat cu o cura de antibiotice.
Cat despre spermograma, iti poate da cateva sfaturi Deme. Si sotul ei nu prea reuseste la clinica, insa poate face proba acasa si o duce la clinica. Poate poti intreba acolo daca este posibil.Buddy1
Maria.mmh
Scris: Tuesday, November 2, 2021 11:05 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Mesaje: 2375
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.