Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
|
A ok, uitasem varsta. Stai bine la analize, raportul FSH LH e bun avand in vedere varsta. TSH si prolactina am vazut ca sunt putin off (TSH e in limite, dar cica se recomada sub 2,5 la FIV), insa astea tin si de cum s-a recoltat, probabil daca le repeti sunt in limite, nimic de speriat. Da, aveti dreptate, mai bine direct FIV decat sa mai pierdeti timp. Tin pumnii
Bia, eu am fost la Venus Med la Oana Galan. FIV-ul l-am facut la Iasi pentru ca inca nu era acreditata Venus Med cand am facut eu.
Isa, da, noi am facut FIV-ul al Origyn. Si nu seamana cu un spital (da, amenajarea poate, dar nu are acel miros specific de spital) iar eu personal recomand oricand/oricui clinica (n-am cum sa nu o recomand avand in vedere ca tocmai am pus la somn rezultatul ). Pentru sot, poti sa ii spui ca e dragut amenajata camera de recoltare, are tv, reviste, canapea/pat, toate conditiile sa se relaxeze si sa dea randament
L.E Confirm ce spune Maria, nu e menstra peste sarcina, e sangerare din alte motive si trebuie investigata. Si nu e nici de la implantare daca deja exista un test pozitiv inseamna ca implantarea a avut loc deja si palcenta incepe sa secrete HCG. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 48
| Buna fetelor,am fost la hcg și astăzi o sa am și rezultatul.Nu am mai avut nicio scurgere pana acum,a fost practic doua zile și foarte puțin ieri cum va spuneam însă mai închis la culoare și fără cheaguri. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Isa294 wrote:Neata tuturor!
Asta cu menstruatia peste sarcina e un mit, cum spunea si Maria, sangerarile sunt de alta natura si trebuiesc monitorizate / investigate. Daca ovulul a fost fecundat, endometrul ramane la locul lui, nu are de ce sa se elimine. Poate fi vorba de o insuficienta de progesteron, polip etc.
Eu am fost la medic ieri, nu e vorba de SOPC, amh-ul indica rezerva ovariana buna, dar dr a spus ca poate varia, ea l-a corelat si cu alte analize si a spus ca si daca nu e 5 si ceva real, peste 2 e sigur.
Daaar, aparent polipul endometrial e la locul lui, fix pe fundul uterului. A vazut si ceva lichid la trompa stanga, unde ovarul e vai de mama lui, lipit in spatele uterului, de la o afectiune mai veche. Deci histeroscopie obligatoriu, a recomandat chiar laparoscopie sa nu fie un hidrosalpinx. A spus sa revin peste 7 zile ca pe ovarul drept aveam 2 foliculi maturi, sa vedem ce se intampla cu ei. M-a intrebat daca am gemeni in familie si am :)
Acum, pe partea de abordare clinica mi-a spus clar ca nu putem continua fara spermograma sotului, iar asta e un pas urias de facut, lui chiar nu ii e simplu sa mearga. A fost cineva la Orygin in Iasi sa o faca la laboratorul lor?
Isa, probabil ca laparo o sa iti dea raspunsurile exacte. Mi-au gasit si mie la histero micropolipi, dar la mine s-a rezolvat cu o cura de antibiotice. Cat despre spermograma, iti poate da cateva sfaturi Deme. Si sotul ei nu prea reuseste la clinica, insa poate face proba acasa si o duce la clinica. Poate poti intreba acolo daca este posibil. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Fetelor, continuam aici: https://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-aspirante.aspx?g=posts&m=1117603&goto#m1117603 |
|
|