Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Sunday, August 1, 2021 12:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună,Ana Bella!De curând o cunoștință a devenit mămică de gemeni la 49 de ani prin fertilizare in vitro.Poate sunt aici alte fete care știu ceva despre Szeged .Dacă ne dorim un bebe important este să nu renunțăm, chiar dacă avem peste 40(eu am 41).
maria2013
Scris: Sunday, August 1, 2021 1:03 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Ana_Bella wrote:
Buna tuturor,
Știu, nu am mai scris demult. Nu am noutăți și parcă nici nu m-am putut aduna.
Sper din suflet sa avem în căsuța cat mai multe teste de doua liniuțe luna asta.grup

Am făcut un IA nereușit. Nici nu așteptam mare lucru.
Analizele noastre sunt toate bune, doar bebe se lasă așteptat. Nici vârsta nu ne e favorabila.
Am vrea sa încercăm la Szeged, dar nu avem prea multe info. Mă gândeam să vă întreb pe voi, că dacă nu aici, atunci unde...hearts

Bună! Da o căutare pe forum după cuvântul Szeged. Sunt mai multe discutii vechi despre clinica si fiv la ei. Aici e una dintre ele. https://forum.7p.ro/fertilizarea-in-vitro---fiv.aspx?g=posts&m=733637&goto#m733637

Asa cum spunea cineva zilele trecute, cititi topicuri vechi de pe forum, căci ascund o multime de informatii foarte utile! Succes!
rux
Scris: Sunday, August 1, 2021 1:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/24/2021
Mulțumesc tuturor pentru încurajări !

Așa sa fie, sa iasă bine !

Va țin la curent !
rux
Scris: Sunday, August 1, 2021 1:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/24/2021
Gaby 41 wrote:
Bună,Ana Bella!De curând o cunoștință a devenit mămică de gemeni la 49 de ani prin fertilizare in vitro.Poate sunt aici alte fete care știu ceva despre Szeged .Dacă ne dorim un bebe important este să nu renunțăm, chiar dacă avem peste 40(eu am 41).

Salut,

Și eu am 41 de ani - eu nu am mers pe IA, am făcut 2 FIV ca sa obțin mai mulți embrioni pentru ca îmi doresc mai mulți copii.

Doamna de 49 de ani a folosit
ovocite donate ? (cred ca e important de menționat)

Rux
Gaby 41
Scris: Sunday, August 1, 2021 1:57 PM
Nivel

Rux,voi încerca să aflu.Ce știu e că își doreau foarte mult un copil, încercau de mult timp.
Oana.c
Scris: Sunday, August 1, 2021 10:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Eu 9 dpo azi, ma opresc aici cu testatul sau cu scrisul pana la urmatoarea luna. Se pare ca pt mn nu a fost cu noroc luna asta . Voi scrie doar dc se schimba ceva pn la menstruatie.
Succes fetelor ce urmeaza la testat.

Oana.c attached the following image(s):
20210801_210452.jpg

MariaS
Scris: Sunday, August 1, 2021 10:34 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Oana.c wrote:
Eu 9 dpo azi, ma opresc aici cu testatul sau cu scrisul pana la urmatoarea luna. Se pare ca pt mn nu a fost cu noroc luna asta . Voi scrie doar dc se schimba ceva pn la menstruatie.

Mie mi se pare că se vede ceva
EllaMaria
Scris: Sunday, August 1, 2021 10:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Oana.c wrote:

Eu zăresc ceva acolo...
Simii
Scris: Monday, August 2, 2021 12:41 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Oana.c wrote:

Oana, eu zic ca e ceva acolo, se vede o a doua liniuta.
Mai fa dimineata un test cu prima urina daca poti majoreta majoreta
Oana.c
Scris: Monday, August 2, 2021 6:22 AM
Nivel

Testele barza au ceva , clar...dr max tot de 10 facut astazi dimi...gol.
C'e la vie!
Luna urmatoare!

Oana.c attached the following image(s):
20210802_062029.jpg

Gaby 41
Scris: Monday, August 2, 2021 9:47 AM
Nivel

Bună dimineața!Oana,eu văd ceva pe primul mai testează.Cât mai ai până la ciclu? Fetelor cum pot pune o poză de pe tabletă aici?Am încercat ieri dar nu am reușit.
Oana.c
Scris: Monday, August 2, 2021 10:05 AM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună dimineața!Oana,eu văd ceva pe primul mai testează.Cât mai ai până la ciclu? Fetelor cum pot pune o poză de pe tabletă aici?Am încercat ieri dar nu am reușit.

Mai am 5 zile pana la menstruatie...poate o sa mai fac unul peste 2 zile...ultimul...
isa.bella
Scris: Monday, August 2, 2021 11:28 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2021
Gaby 41 wrote:
Bună fetelor,ceva noutăți?Eu încă aștept să am un test pozitiv de ovulație dar m-ai am de așteptat vreo 3 zile.Ce greu trece timpul.Oana poate pui o poză cu testul de sarcină dacă o să faci unul astăzi.Isa ceva simptome că ar fi bebe?

Buna, fetele. Gaby, o sa treaca imediat si sa dea Dumnezeu sa fie lunita ta asta!majoreta cat despre mine, de ultima oara cand am scris pe forum (vineri, cred) au mai aparut simptome de data aceasta la burtica, am dureri ca la menstra, am avut si ft mici intepaturi in zona pelvina (simteam exact la uter, ori a fost in capul meu sperand sa fie niste intepaturi de implantare), sunt foooarte foarte balonata si m am tot palpat in zona pelvina (eu si inca vreo 2-3 persoane pe care le am pus sa verifice sa ma conving :)) ) si sunt cam taricica. Sanii tot durerosi ii am ceea ce e ciudat ca daca erau de la menstruatie, mai mult de 3 zile nu ma dureau niciodata.. din pacate am zis ca ajung la beta astazi dar bineinteles ca a aparut altceva si iar n am ajuns iar acum sunt la munca.. maine vreau sa ajung neaparat. Parca e un facut de 2 saptamani aproape nu pot ajunge sa fac un amarat de test ca apare altceva.. plans iar test de urina nu mai vreau sa fac ca m am lecuit de ele..
isa.bella
Scris: Monday, August 2, 2021 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2021
Oana.c wrote:

Mai am 5 zile pana la menstruatie...poate o sa mai fac unul peste 2 zile...ultimul...

Pe prima pozica clar se vede ceva.. eu zic sa mai incerci ca poate cine stiepupici mai ales ca mai ai 5 zile pana la menstruatie.. sa fie cu noroccoeur
Oana.c
Scris: Monday, August 2, 2021 11:38 AM
Nivel

isa.bella wrote:

Buna, fetele. Gaby, o sa treaca imediat si sa dea Dumnezeu sa fie lunita ta asta!majoreta cat despre mine, de ultima oara cand am scris pe forum (vineri, cred) au mai aparut simptome de data aceasta la burtica, am dureri ca la menstra, am avut si ft mici intepaturi in zona pelvina (simteam exact la uter, ori a fost in capul meu sperand sa fie niste intepaturi de implantare), sunt foooarte foarte balonata si m am tot palpat in zona pelvina (eu si inca vreo 2-3 persoane pe care le am pus sa verifice sa ma conving :)) ) si sunt cam taricica. Sanii tot durerosi ii am ceea ce e ciudat ca daca erau de la menstruatie, mai mult de 3 zile nu ma dureau niciodata.. din pacate am zis ca ajung la beta astazi dar bineinteles ca a aparut altceva si iar n am ajuns iar acum sunt la munca.. maine vreau sa ajung neaparat. Parca e un facut de 2 saptamani aproape nu pot ajunge sa fac un amarat de test ca apare altceva.. plans iar test de urina nu mai vreau sa fac ca m am lecuit de ele..

Isa , vei merge cand vei putea, poti incerca sa suni si sa mergi la amiaza la beta daca au program de recoltare pana mai tarziu.
Cat despre simptome, ce sa spun, eu spre ex pot spune ca de la ovulatie am sanii plini,nu s au mai redus din dimensiuni, plus ca nu mai suport gustul cafelei,tigara iqos pe care o fumam cu placere nu o mai pot fuma desi incerc de 3 zile nu mai intra...am o hipersalivatie , arsuri gastrice...probabil ca imi induc niste simptome.
Timpul le va rezolva pe toate, sa fie la fiecare asa cum isi doreste .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.