Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Andreea_neacsu wrote:cate saptamani ai avea acum ? Maine fac 6 saptamani. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 729
| Andreealee wrote: Maine fac 6 saptamani.
foarte frumos tinem pumnii stransi sa fie totul bine la eco , poate bebe se va arata . eu cand am sunat la dr mi -a spus sa astept pana la 7 saptamani macar, sa se poata vedea ceva pe ecograf , altfel dau banii degeaba |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Andreea_neacsu wrote:foarte frumos tinem pumnii stransi sa fie totul bine la eco , poate bebe se va arata . eu cand am sunat la dr mi -a spus sa astept pana la 7 saptamani macar, sa se poata vedea ceva pe ecograf , altfel dau banii degeaba Multumesc, asemenea iti doresc si tie. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1476
| Bună fetelor! Andreea neacsu au mai fost fete aici care au avut teste mai slab pozitive decât la început și cu toate astea sarcina evolua frumos.Totul va fi bine ai să vezi. |
|
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor! Andreea neacsu au mai fost fete aici care au avut teste mai slab pozitive decât la început și cu toate astea sarcina evolua frumos.Totul va fi bine ai să vezi.
Asa sper si eu Gaby.. desi rezultele beta le voi avea tocmai marti pentru cel facut astazi si sper miercuri pt cel ce il voi face luni .. ma voi gandi daca sa fac si vineri unul, as face ca pana la urma si cu 50 si fara 50 lei.. sa vad asa in decursul unei saptamani cum se va modifica . sper sa fie bine , eu din fire sunt pesimista si mi se mai zbate si ochiul stang de vreo 3 zile , baba din mine e gata |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 905
| Andreealee wrote:Neata fetelor! Oana ti-am vazut rezultatul la beta in semnatura. Ti-a crecut cum te asteptai, felicitari. Sa ne spui azi ce se vede la eco. Bafta! Buna, Nu am ce sa spun, inainte de programare m au sunat de la clinica ca nu mai ajunge dl dr pt ca are o urgenta. Deci ramane sa ma reprogramez in spital sapt care vine.voi face sapt care vine si revin cand am noutati. Beta a crescut cum trebuia zic eu, ramane sa mo se confirme si ecografic ca e unde trebuie si ce trebuie, atunci voi scapa putin de stres.
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| Oana.c wrote: Buna, Nu am ce sa spun, inainte de programare m au sunat de la clinica ca nu mai ajunge dl dr pt ca are o urgenta. Deci ramane sa ma reprogramez in spital sapt care vine.voi face sapt care vine si revin cand am noutati. Beta a crescut cum trebuia zic eu, ramane sa mo se confirme si ecografic ca e unde trebuie si ce trebuie, atunci voi scapa putin de stres.
Doamne ajuta Oana |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| Revin si eu cu un update... toate analizele in parametrii, covid negativ ... dar amh mic..0,69. Ma asteptam sa fie mic, dupa ce mi a zis doroftei, dar parca nici asa mic .. in fine, luni la 14.30 trebuie sa fiu la clinica. si vedem pe mai departe |
|
| Irina ești tânără și sigur o să fi din nou mămică.Eu nu am dozat amh-ul pentru că mi-e teamă de rezultat.Sunt sigură că mi-ar ieși foarte mic și oricum încep să am îndoieli că voi m-ai putea avea un bebe.Vom vedea oricum voi încerca doar natural poate bunul Dumnezeu ne mai dă o minune. |
|
| Tot eu , care v-am agasat am facut un test acum pe seara si arata la fel ca ieri . m-am linistit putin . am zis ca nu mai fac dar m-a impins pacatul |
|
| Irinan wrote:Revin si eu cu un update... toate analizele in parametrii, covid negativ  ... dar amh mic..0,69. Ma asteptam sa fie mic, dupa ce mi a zis doroftei, dar parca nici asa mic  .. in fine, luni la 14.30 trebuie sa fiu la clinica.  si vedem pe mai departe
pare micut amh dar va fi bine , eu simt ca peste 3 luni ne vei da vestea ca esti gravi sa isi intoarca bunul d-zeu fata catre tine sa te ajute si sa ajute toate femeile ce isi doresc sa fie mamici |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 905
| Irinan wrote:Revin si eu cu un update... toate analizele in parametrii, covid negativ  ... dar amh mic..0,69. Ma asteptam sa fie mic, dupa ce mi a zis doroftei, dar parca nici asa mic  .. in fine, luni la 14.30 trebuie sa fiu la clinica.  si vedem pe mai departe Nu te descuraja Irina, ai incredere in medicul tau si incearca sa fii relaxata sa lasi sa se intample cand va fi momentul ! 😘 |
|
| Bună dimineața fetelor!Ce mai faceți? |
|
| Buna dimineata ! sa aveti o saptamana frumoasa |
|
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor!Ce mai faceți?
neata Gaby eu ma pregatesc sa fug la beta , sper sa nu ma mai doara asa tare intepatura sunt tare fricoasa cand vine vorba de ace . tu ce faci? cand vei fi in perioada de ovulatie ? |
|
|