Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreealee
Scris: Saturday, October 9, 2021 12:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Andreea_neacsu wrote:

cate saptamani ai avea acum ? Love floare3

Maine fac 6 saptamani.
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, October 9, 2021 12:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Andreealee wrote:

Maine fac 6 saptamani.

foarte frumos love
tinem pumnii stransi sa fie totul bine la eco , poate bebe se va arata . eu cand am sunat la dr mi -a spus sa astept pana la 7 saptamani macar, sa se poata vedea ceva pe ecograf , altfel dau banii degeaba Crazy
Andreealee
Scris: Saturday, October 9, 2021 12:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Andreea_neacsu wrote:

foarte frumos love
tinem pumnii stransi sa fie totul bine la eco , poate bebe se va arata . eu cand am sunat la dr mi -a spus sa astept pana la 7 saptamani macar, sa se poata vedea ceva pe ecograf , altfel dau banii degeaba Crazy

Multumesc, asemenea iti doresc si tie. pupici
Gaby 41
Scris: Saturday, October 9, 2021 3:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună fetelor! Andreea neacsu au mai fost fete aici care au avut teste mai slab pozitive decât la început și cu toate astea sarcina evolua frumos.Totul va fi bine ai să vezi.
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, October 9, 2021 3:21 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună fetelor! Andreea neacsu au mai fost fete aici care au avut teste mai slab pozitive decât la început și cu toate astea sarcina evolua frumos.Totul va fi bine ai să vezi.

Asa sper si eu Gaby.. desi rezultele beta le voi avea tocmai marti pentru cel facut astazi si sper miercuri pt cel ce il voi face luni .. ma voi gandi daca sa fac si vineri unul, as face ca pana la urma si cu 50 si fara 50 lei.. sa vad asa in decursul unei saptamani cum se va modifica . sper sa fie bine , eu din fire sunt pesimista sic si mi se mai zbate si ochiul stang de vreo 3 zile , baba din mine e gata sorry1 duel
Oana.c
Scris: Saturday, October 9, 2021 3:58 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Andreealee wrote:
Neata fetelor!
Oana ti-am vazut rezultatul la beta in semnatura. Ti-a crecut cum te asteptai, felicitari. Sa ne spui azi ce se vede la eco. Bafta!Buddy1

Buna,
Nu am ce sa spun, inainte de programare m au sunat de la clinica ca nu mai ajunge dl dr pt ca are o urgenta. Deci ramane sa ma reprogramez in spital sapt care vine.voi face sapt care vine si revin cand am noutati.
Beta a crescut cum trebuia zic eu, ramane sa mo se confirme si ecografic ca e unde trebuie si ce trebuie, atunci voi scapa putin de stres.
Irinan
Scris: Saturday, October 9, 2021 4:17 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Oana.c wrote:

Buna,
Nu am ce sa spun, inainte de programare m au sunat de la clinica ca nu mai ajunge dl dr pt ca are o urgenta. Deci ramane sa ma reprogramez in spital sapt care vine.voi face sapt care vine si revin cand am noutati.
Beta a crescut cum trebuia zic eu, ramane sa mo se confirme si ecografic ca e unde trebuie si ce trebuie, atunci voi scapa putin de stres.

Doamne ajuta Oanacoeur
Irinan
Scris: Saturday, October 9, 2021 4:49 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Revin si eu cu un update... toate analizele in parametrii, covid negativmajoreta ... dar amh mic..0,69. Ma asteptam sa fie mic, dupa ce mi a zis doroftei, dar parca nici asa micBye2 .. in fine, luni la 14.30 trebuie sa fiu la clinica.Hands si vedem pe mai departe
Gaby 41
Scris: Saturday, October 9, 2021 5:30 PM
Nivel

Irina ești tânără și sigur o să fi din nou mămică.Eu nu am dozat amh-ul pentru că mi-e teamă de rezultat.Sunt sigură că mi-ar ieși foarte mic și oricum încep să am îndoieli că voi m-ai putea avea un bebe.Vom vedea oricum voi încerca doar natural poate bunul Dumnezeu ne mai dă o minune.
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, October 9, 2021 6:00 PM
Nivel

Tot eu , care v-am agasat iloveyou
am facut un test acum pe seara si arata la fel ca ieri . m-am linistit putin . am zis ca nu mai fac dar m-a impins pacatul majoreta Crazy
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, October 9, 2021 6:01 PM
Nivel

Irinan wrote:
Revin si eu cu un update... toate analizele in parametrii, covid negativmajoreta ... dar amh mic..0,69. Ma asteptam sa fie mic, dupa ce mi a zis doroftei, dar parca nici asa micBye2 .. in fine, luni la 14.30 trebuie sa fiu la clinica.Hands si vedem pe mai departe

pare micut amh dar va fi bine , eu simt ca peste 3 luni ne vei da vestea ca esti gravi Hands
sa isi intoarca bunul d-zeu fata catre tine sa te ajute si sa ajute toate femeile ce isi doresc sa fie mamici Hands Hands
Oana.c
Scris: Sunday, October 10, 2021 12:23 AM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Irinan wrote:

Nu te descuraja Irina, ai incredere in medicul tau si incearca sa fii relaxata sa lasi sa se intample cand va fi momentul ! 😘
Gaby 41
Scris: Monday, October 11, 2021 8:39 AM
Nivel

Bună dimineața fetelor!Ce mai faceți?
Andreea_neacsu
Scris: Monday, October 11, 2021 9:16 AM
Nivel

Buna dimineata !
sa aveti o saptamana frumoasa majoreta coeur
Andreea_neacsu
Scris: Monday, October 11, 2021 9:18 AM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună dimineața fetelor!Ce mai faceți?

neata Gaby ras
eu ma pregatesc sa fug la beta , sper sa nu ma mai doara asa tare intepatura Bravoo sunt tare fricoasa cand vine vorba de ace . tu ce faci? cand vei fi in perioada de ovulatie ? SimplyLove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.