Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 729
| va trimitem multi pupici fetelor nu plec la burtici inca , imi place la voi tare mult |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Irinan wrote:Se face cu anestezie oricum, am inteles ca trebuie sa stau vreo 4 ore la clinica. Maine ma duc sa mi fac si analizele de ziua 2 a cm si ce mai trebuie sa fac pt histero... si sper si intr un rezultat ok... iar faptul ca am citit multe cazuri, chiar si aici pe forum, care dupa histero ,s au bucurat de sarcina , imi da sperante Irina esti pe maini bune, eu am facut laparo plus histero și am rămas dupa 3 luni timpul lăsat pt recuperare...deci have faith! O sa fie bine! |
|

| carlita wrote:Hey, fetelor! Ce multe aspirante noi! Mult succes tuturor! Multumesc ca va ganditi la mine, am vazut ca si Maria a intrebat de mine la un moment dat ... Eu mai intru din cand in cand pe aici si citesc pe diagonala, sunt vanator de vesti mai mult si mai ales de la aspirantele cu care am interactionat. Uneori chiar evit sa intru pe forum ca nu am nicio tragere de inima sa mai vorbesc despre subiectul bebe sau sa mai fac ceva. Nici timpul nu mai ajunge .... Va scriu cand am ceva noutati! Irina, iti tin pumnii la histero! E chiar nimica toata pt tine care ai trecut prin chiuretaj, cezariana!!! Eu, cand m-am trezit din anestezie, eram deranjata de faptul ca nu m-au mai lasat sa dorm putin  ... as mai fi dormit macar 1 ora si asa trebuia sa stam un pic cu perfuzie dupa... Doamne-ajuta! Va pup pe toate si sa auzim de bine! Carlita, te îmbrățișez! Ma bucur ca mai scrii cate ceva!😘🤗 |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| ANDREEA2929A wrote: Carlita, te îmbrățișez! Ma bucur ca mai scrii cate ceva!😘🤗
Andreea, voi ce faceți? Citisem la mămici ca sotul e pozitiv covid  Sunteți bine? |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3099
| ANDREEA2929A wrote: Irina esti pe maini bune, eu am facut laparo plus histero și am rămas dupa 3 luni timpul lăsat pt recuperare...deci have faith! O sa fie bine!
Chiar am incredere mare in domnul dr... chiar daca il vad abia a 2 oara, am auzit numai lucruri bune despre el.. eu stiu ca mai am copii acasa, dar doare la fel de tare luna de luna, cand astepti o minune si vezi doar dezamagire. Toti imi zic ca s nebuna, ca ar trebui sa i cresc pe cei care ii am acasa, dar asa simt, si eu si sotul ,sa mai aducem un sufletel pe lumea asta |
|

| Irinan wrote:Chiar am incredere mare in domnul dr... chiar daca il vad abia a 2 oara, am auzit numai lucruri bune despre el.. eu stiu ca mai am copii acasa, dar doare la fel de tare luna de luna, cand astepti o minune si vezi doar dezamagire. Toti imi zic ca s nebuna, ca ar trebui sa i cresc pe cei care ii am acasa, dar asa simt, si eu si sotul ,sa mai aducem un sufletel pe lumea asta Asa este😘 fa ce ti spune inima!
Maria suntem bine, așteptăm să treacă perioada asta sa vina acasa ca e aiurea tare despartiti plus ca nu poti sa iesi sa ti cumperi ce ai nevoie, trebuie să te rogi de altii și îți este rusine sa tot apelezi. Ai mei ies duminică din perioada și e numai bine ca nu mai depindem insa noi mai avem până joi. E psihic mai mult treaba asta 🙈dar ne am obisnuit nu avem încotro. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| ANDREEA2929A wrote: Asa este😘 fa ce ti spune inima!
Maria suntem bine, așteptăm să treacă perioada asta sa vina acasa ca e aiurea tare despartiti plus ca nu poti sa iesi sa ti cumperi ce ai nevoie, trebuie să te rogi de altii și îți este rusine sa tot apelezi. Ai mei ies duminică din perioada și e numai bine ca nu mai depindem insa noi mai avem până joi. E psihic mai mult treaba asta 🙈dar ne am obisnuit nu avem încotro.
Ati trecut voi peste altele si mai si Multa sanatate ! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Neata fetelor! Oana ti-am vazut rezultatul la beta in semnatura. Ti-a crecut cum te asteptai, felicitari. Sa ne spui azi ce se vede la eco. Bafta! |
|
| buna dimineata am fost si eu astazi la beta , dar rezultatul vine tocmai marti ..... am cerut la urgenta dar se pare ca nu au acest termen .. am fost sa fac beta astazi desi spuneam ca luni pt ca am facut un test si a iesit liniuta mai stearsa decat ieri desi cred ca din cauza ca am baut spre dimineata apa si poate a fost urina diluata .. asa am patit si ieri , dimineata a iesit linia stearsa si mai spre 12 a iesit foarte pronuntata.. eu inca sper sa fie totul ok voi ce parere aveti ? edit : semne inca am , inca sunt balonata , constipata si sanii dor in continuare , apetit am , nu s-a schimbat nimic .. sotul m-a rugat sa stau linistita putin dar ma gandesc tocmai la ce e mai rau , ca asa sunt eu , pesimista .. |
|
| Andreea_neacsu wrote:buna dimineata am fost si eu astazi la beta , dar rezultatul vine tocmai marti ..... am cerut la urgenta dar se pare ca nu au acest termen .. am fost sa fac beta astazi desi spuneam ca luni pt ca am facut un test si a iesit liniuta mai stearsa decat ieri  desi cred ca din cauza ca am baut spre dimineata apa si poate a fost urina diluata .. asa am patit si ieri , dimineata a iesit linia stearsa si mai spre 12 a iesit foarte pronuntata.. eu inca sper sa fie totul ok voi ce parere aveti ? edit : semne inca am , inca sunt balonata , constipata si sanii dor in continuare , apetit am , nu s-a schimbat nimic .. sotul m-a rugat sa stau linistita putin dar ma gandesc tocmai la ce e mai rau , ca asa sunt eu , pesimista ..
Buna Andreea! Poate iese luni rezultatul, chiar daca ti-au zis abia marti. Si in legatura cu testele, si mie imi iesea liniuta mai slaba dimineata si mai intensa mai tarziu..o sa vezi la beta ca e bine |
|
| Andreealee wrote:Buna Andreea! Poate iese luni rezultatul, chiar daca ti-au zis abia marti. Si in legatura cu testele, si mie imi iesea liniuta mai slaba dimineata si mai intensa mai tarziu..o sa vezi la beta ca e bine
asa sper si eu .. desi recunosc ca m-am speriat , insa incerc sa imi pastrez cat de mult pot calmul .. ma gandesc ca daca era o problema sangeram sau macar sanii nu mai erau atat de tensionati.. de vreo ora am niste mici intepaturi in uter, o sa iau niste no spa , ca am inteles ca nu fac rau in sarcina iti multumesc pentru raspuns cert este ca eu teste nu mai fac, raman doar la beta , desi dr mi-a zis ca nu ar fi nevoie de beta , eu asa am citit aici pe forum si mi se pare mai bine sa il fac pentru ca asa vad evolutia .. macar nu stau cu sufletul la gura pana la eco , sa stiu daca e alba sau neagra |
|
| Andreea_neacsu wrote:asa sper si eu  .. desi recunosc ca m-am speriat , insa incerc sa imi pastrez cat de mult pot calmul .. ma gandesc ca daca era o problema sangeram sau macar sanii nu mai erau atat de tensionati.. de vreo ora am niste mici intepaturi in uter, o sa iau niste no spa , ca am inteles ca nu fac rau in sarcina iti multumesc pentru raspuns cert este ca eu teste nu mai fac, raman doar la beta , desi dr mi-a zis ca nu ar fi nevoie de beta , eu asa am citit aici pe forum si mi se pare mai bine sa il fac pentru ca asa vad evolutia .. macar nu stau cu sufletul la gura pana la eco , sa stiu daca e alba sau neagra
Da e ok sa iei no spa, si mie doctora mi-a spus sa iau daca ma doare. Asa am fost si eu cu testele, si pana la urma am ramas fara teste si n-am mai cumparat sa ma tenteze sa fac.. am ramas cu cele 3 beta si merg inainte. La fel ca tine daca nu mi-a venit am sperat ca e bine. Abia astept sa merg si eu la eco marti. Multa sanatate! |
|
| Andreealee wrote:Da e ok sa iei no spa, si mie doctora mi-a spus sa iau daca ma doare. Asa am fost si eu cu testele, si pana la urma am ramas fara teste si n-am mai cumparat sa ma tenteze sa fac.. am ramas cu cele 3 beta si merg inainte. La fel ca tine daca nu mi-a venit am sperat ca e bine. Abia astept sa merg si eu la eco marti. Multa sanatate!
woow , ce frumos bafta la eco marti , sa ne dai de veste cum e bebe tu simptome ai ? |
|
| Andreea_neacsu wrote:woow , ce frumos bafta la eco marti , sa ne dai de veste cum e bebe tu simptome ai ?
Nu prea am simptome, ca si tine ma mai inteapa uneori burta si sanii intr-adevar ii simt mai tensionati. Sper sa fie bine ca la prima eco nu s-a vazut nimic. |
|
| Andreealee wrote:
Nu prea am simptome, ca si tine ma mai inteapa uneori burta si sanii intr-adevar ii simt mai tensionati. Sper sa fie bine ca la prima eco nu s-a vazut nimic.
cate saptamani ai avea acum ? |
|
|