Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Thursday, October 7, 2021 3:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Maria.mmh wrote:

Curaj ! Ti-am mai zis...histero e floare a ureche. Iti spune Maria care a facut 3 la numar in 7 luni Lol
Fara emotii ca nu ai de ce ! Iti tin pumnii Cheek Kiss

Asculta la Maria, stie ce spune computerlove
Irinan
Scris: Thursday, October 7, 2021 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Gaby 41 wrote:
Bună dimineața fetelor! Irina sunt sigură că după ce faci histeroscopia vine și bebe.

SperamCheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, October 7, 2021 4:13 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Curaj ! Ti-am mai zis...histero e floare a ureche. Iti spune Maria care a facut 3 la numar in 7 luni Lol
Fara emotii ca nu ai de ce ! Iti tin pumnii Cheek Kiss

Se face cu anestezie oricum, am inteles ca trebuie sa stau vreo 4 ore la clinica. Maine ma duc sa mi fac si analizele de ziua 2 a cm si ce mai trebuie sa fac pt histero... si sper si intr un rezultat ok... iar faptul ca am citit multe cazuri, chiar si aici pe forum, care dupa histero ,s au bucurat de sarcina , imi da sperantecoeur
Irinan
Scris: Thursday, October 7, 2021 4:14 PM
Nivel

diana.dmn wrote:

Iti tinem pumnii Irina. Sa vii cu vesti bune DistanceKiss

Multumesc DianaCheek Kiss Doamne ajutacoeur
Irinan
Scris: Thursday, October 7, 2021 4:16 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

va fi totul bine si va veni si bebe imediat dupa histero angel

Irina , am facut si in dimineata asta, a iesit liniuta mult mai pronuntata , o sa fac si un sure check sambata cred .. eu oricum astept sa merg la beta, mi se pare ca ma va linisti sa stiu sigur ca bebe e unde trebuie si se dezvolta cum trebuie hearts yes

Multumesc.. mai pune si aici poze cand faci cate un test.. ne mai inseninezi ziuaras
Irinan
Scris: Thursday, October 7, 2021 4:16 PM
Nivel

deme wrote:

Super Irina, tin pumnii sa iasa bineCheek Kiss

Cheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, October 7, 2021 4:17 PM
Nivel

deme wrote:

Asculta la Maria, stie ce spune computerlove

Ascult, ascultras grup
Maria.mmh
Scris: Thursday, October 7, 2021 4:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Se face cu anestezie oricum, am inteles ca trebuie sa stau vreo 4 ore la clinica. Maine ma duc sa mi fac si analizele de ziua 2 a cm si ce mai trebuie sa fac pt histero... si sper si intr un rezultat ok... iar faptul ca am citit multe cazuri, chiar si aici pe forum, care dupa histero ,s au bucurat de sarcina , imi da sperantecoeur

Deci cu atat mai mult, o sa tragi un somn bun :))
Eu le-am facut pe cele exploratorii fara, doar la cea operatorie am facut anestezie.
Din pacate la noi nu a fost vb de sarcina dupa niciuna Cray nici dupa HSG...
carlita
Scris: Thursday, October 7, 2021 5:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Andreeax wrote:
Heheeee,felicitari pt testele pozitive!!!!! Se cam golește la gravidute,e timpul pt noi burtici! Bravoo coeur

Fetele noi...va urez ședere cât mai scurta la
aspirici!

Carlita,daca ne citești,când vrei și ai timp poate ne mai dai și noua un semn. Cheek Kiss

Maria Cheek Kiss

Irinan Cheek Kiss

Hey, fetelor! Ce multe aspirante noi! Mult succes tuturor!
Multumesc ca va ganditi la mine, am vazut ca si Maria a intrebat de mine la un moment dat ...
Eu mai intru din cand in cand pe aici si citesc pe diagonala, sunt vanator de vesti mai mult si mai ales de la aspirantele cu care am interactionat. Uneori chiar evit sa intru pe forum ca nu am nicio tragere de inima sa mai vorbesc despre subiectul bebe sau sa mai fac ceva. Nici timpul nu mai ajunge ....
Va scriu cand am ceva noutati!
Irina, iti tin pumnii la histero! E chiar nimica toata pt tine care ai trecut prin chiuretaj, cezariana!!! Eu, cand m-am trezit din anestezie, eram deranjata de faptul ca nu m-au mai lasat sa dorm putin Lol ... as mai fi dormit macar 1 ora si asa trebuia sa stam un pic cu perfuzie dupa... Doamne-ajuta!
Va pup pe toate si sa auzim de bine!
Maria.mmh
Scris: Thursday, October 7, 2021 6:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
carlita wrote:

Multumesc ca va ganditi la mine, am vazut ca si Maria a intrebat de mine la un moment dat ...
Eu mai intru din cand in cand pe aici si citesc pe diagonala, sunt vanator de vesti mai mult si mai ales de la aspirantele cu care am interactionat. Uneori chiar evit sa intru pe forum ca nu am nicio tragere de inima sa mai vorbesc despre subiectul bebe sau sa mai fac ceva. Nici timpul nu mai ajunge ....
Irina, iti tin pumnii la histero! E chiar nimica toata pt tine care ai trecut prin chiuretaj, cezariana!!! Eu, cand m-am trezit din anestezie, eram deranjata de faptul ca nu m-au mai lasat sa dorm putin Lol ... as mai fi dormit macar 1 ora si asa trebuia sa stam un pic cu perfuzie dupa... Doamne-ajuta!

computerlove computerlove computerlove chiar ieri ma gândeam la tine ce faci, am crezut ca nu mai intri pe forum deloc.
Te îmbrățișez și aștept veștile bune de la tineiloveyou
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, October 7, 2021 6:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Irinan
Scris: Thursday, October 7, 2021 9:14 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Deci cu atat mai mult, o sa tragi un somn bun :))
Eu le-am facut pe cele exploratorii fara, doar la cea operatorie am facut anestezie.
Din pacate la noi nu a fost vb de sarcina dupa niciuna Cray nici dupa HSG...

O sa fie si la tine Maria ,stiu ca e greu, dar rasare el soarele si pe strada tacoeur
Irinan
Scris: Thursday, October 7, 2021 9:18 PM
Nivel

carlita wrote:

Ma bucur cand avem vesti de la tine computerlove computerlove CarlitaCheek Kiss .. iti multumesc pt incurajari, sigur totul trece cu bine, dar na.. emotiile astea de dinainte.. maine merg sa fac si analizele, printre care si testul pcr, mai am emotii si acolo..Hands
Irinan
Scris: Thursday, October 7, 2021 9:20 PM
Nivel

Gaby 41
Scris: Thursday, October 7, 2021 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Andreea și eu mă bucur când văd poze cu teste pozitive aici.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.