Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1288
| Maria.mmh wrote:Curaj ! Ti-am mai zis...histero e floare a ureche. Iti spune Maria care a facut 3 la numar in 7 luni Fara emotii ca nu ai de ce ! Iti tin pumnii
Asculta la Maria, stie ce spune |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3100
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor! Irina sunt sigură că după ce faci histeroscopia vine și bebe. Speram |
|
| Maria.mmh wrote:Curaj ! Ti-am mai zis...histero e floare a ureche. Iti spune Maria care a facut 3 la numar in 7 luni Fara emotii ca nu ai de ce ! Iti tin pumnii Se face cu anestezie oricum, am inteles ca trebuie sa stau vreo 4 ore la clinica. Maine ma duc sa mi fac si analizele de ziua 2 a cm si ce mai trebuie sa fac pt histero... si sper si intr un rezultat ok... iar faptul ca am citit multe cazuri, chiar si aici pe forum, care dupa histero ,s au bucurat de sarcina , imi da sperante |
|
| diana.dmn wrote:Iti tinem pumnii Irina. Sa vii cu vesti bune Multumesc Diana Doamne ajuta |
|
| Andreea_neacsu wrote:va fi totul bine si va veni si bebe imediat dupa histero Irina , am facut si in dimineata asta, a iesit liniuta mult mai pronuntata , o sa fac si un sure check sambata cred .. eu oricum astept sa merg la beta, mi se pare ca ma va linisti sa stiu sigur ca bebe e unde trebuie si se dezvolta cum trebuie Multumesc.. mai pune si aici poze cand faci cate un test.. ne mai inseninezi ziua |
|
| deme wrote:Super Irina, tin pumnii sa iasa bine
|
|
| deme wrote:Asculta la Maria, stie ce spune Ascult, ascult |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Se face cu anestezie oricum, am inteles ca trebuie sa stau vreo 4 ore la clinica. Maine ma duc sa mi fac si analizele de ziua 2 a cm si ce mai trebuie sa fac pt histero... si sper si intr un rezultat ok... iar faptul ca am citit multe cazuri, chiar si aici pe forum, care dupa histero ,s au bucurat de sarcina , imi da sperante
Deci cu atat mai mult, o sa tragi un somn bun :)) Eu le-am facut pe cele exploratorii fara, doar la cea operatorie am facut anestezie. Din pacate la noi nu a fost vb de sarcina dupa niciuna nici dupa HSG... |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Andreeax wrote:Heheeee,felicitari pt testele pozitive!!!!! Se cam golește la gravidute,e timpul pt noi burtici! Fetele noi...va urez ședere cât mai scurta la aspirici! Carlita,daca ne citești,când vrei și ai timp poate ne mai dai și noua un semn. Maria Irinan
Hey, fetelor! Ce multe aspirante noi! Mult succes tuturor! Multumesc ca va ganditi la mine, am vazut ca si Maria a intrebat de mine la un moment dat ... Eu mai intru din cand in cand pe aici si citesc pe diagonala, sunt vanator de vesti mai mult si mai ales de la aspirantele cu care am interactionat. Uneori chiar evit sa intru pe forum ca nu am nicio tragere de inima sa mai vorbesc despre subiectul bebe sau sa mai fac ceva. Nici timpul nu mai ajunge .... Va scriu cand am ceva noutati! Irina, iti tin pumnii la histero! E chiar nimica toata pt tine care ai trecut prin chiuretaj, cezariana!!! Eu, cand m-am trezit din anestezie, eram deranjata de faptul ca nu m-au mai lasat sa dorm putin ... as mai fi dormit macar 1 ora si asa trebuia sa stam un pic cu perfuzie dupa... Doamne-ajuta! Va pup pe toate si sa auzim de bine! |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| carlita wrote:Hey, fetelor! Ce multe aspirante noi! Mult succes tuturor! Multumesc ca va ganditi la mine, am vazut ca si Maria a intrebat de mine la un moment dat ... Eu mai intru din cand in cand pe aici si citesc pe diagonala, sunt vanator de vesti mai mult si mai ales de la aspirantele cu care am interactionat. Uneori chiar evit sa intru pe forum ca nu am nicio tragere de inima sa mai vorbesc despre subiectul bebe sau sa mai fac ceva. Nici timpul nu mai ajunge .... Va scriu cand am ceva noutati! Irina, iti tin pumnii la histero! E chiar nimica toata pt tine care ai trecut prin chiuretaj, cezariana!!! Eu, cand m-am trezit din anestezie, eram deranjata de faptul ca nu m-au mai lasat sa dorm putin  ... as mai fi dormit macar 1 ora si asa trebuia sa stam un pic cu perfuzie dupa... Doamne-ajuta! Va pup pe toate si sa auzim de bine!
chiar ieri ma gândeam la tine ce faci, am crezut ca nu mai intri pe forum deloc. Te îmbrățișez și aștept veștile bune de la tine |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 729
| Irinan wrote:Multumesc.. mai pune si aici poze cand faci cate un test.. ne mai inseninezi ziua
pe asta l-am facut dimineata , a ramas oricum mult mai pronuntata a doua linie fata de ieri . i-am spus si sotului astazi , a plans 10 minute eu as pune dar ma simt putin ciudat stiind ca voi faceti atatea sacrificii si va chinuiti atat de mult
 picture upload
|
|
| Maria.mmh wrote:Deci cu atat mai mult, o sa tragi un somn bun :)) Eu le-am facut pe cele exploratorii fara, doar la cea operatorie am facut anestezie. Din pacate la noi nu a fost vb de sarcina dupa niciuna  nici dupa HSG... O sa fie si la tine Maria ,stiu ca e greu, dar rasare el soarele si pe strada ta |
|
| carlita wrote:Hey, fetelor! Ce multe aspirante noi! Mult succes tuturor! Multumesc ca va ganditi la mine, am vazut ca si Maria a intrebat de mine la un moment dat ... Eu mai intru din cand in cand pe aici si citesc pe diagonala, sunt vanator de vesti mai mult si mai ales de la aspirantele cu care am interactionat. Uneori chiar evit sa intru pe forum ca nu am nicio tragere de inima sa mai vorbesc despre subiectul bebe sau sa mai fac ceva. Nici timpul nu mai ajunge .... Va scriu cand am ceva noutati! Irina, iti tin pumnii la histero! E chiar nimica toata pt tine care ai trecut prin chiuretaj, cezariana!!! Eu, cand m-am trezit din anestezie, eram deranjata de faptul ca nu m-au mai lasat sa dorm putin  ... as mai fi dormit macar 1 ora si asa trebuia sa stam un pic cu perfuzie dupa... Doamne-ajuta! Va pup pe toate si sa auzim de bine! Ma bucur cand avem vesti de la tine Carlita .. iti multumesc pt incurajari, sigur totul trece cu bine, dar na.. emotiile astea de dinainte.. maine merg sa fac si analizele, printre care si testul pcr, mai am emotii si acolo.. |
|
| Ce test frumos Andreea.. nu vreau sa vb in numele tuturor, pe mine ma face sa ma simt bine un test pozitiv. Chiar daca nu e al meu. Sper ca n a deranjat pe nimeni |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1474
| Andreea și eu mă bucur când văd poze cu teste pozitive aici. |
|
|