Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2021 Mesaje: 45
| Hello
Vai, ce de vesti bune!!!! Tare mă bucur pentru voi. Va doresc din toată inima o sarcină ușoară și bebeluși sănătoși.
Eu inca mai rămân pe aici. Va citesc. Am făcut histeroscopie. Totul e minunat ,dar nu mai am 20 de ani. Încă aștept o minune. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1539
| Bună Ana Bella! Mă bucur că ai revenit cu vești.Suntem aproape de aceași vârstă.Și noi sperăm la încă un bebe. |
|
| Oana cum te simți? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 775
| Ana_Bella wrote:Hello
Vai, ce de vesti bune!!!! Tare mă bucur pentru voi. Va doresc din toată inima o sarcină ușoară și bebeluși sănătoși.
Eu inca mai rămân pe aici. Va citesc. Am făcut histeroscopie. Totul e minunat ,dar nu mai am 20 de ani. Încă aștept o minune.
bine ai revenit cu vesti . Doamne-ajuta si la voi |
|
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Gaby 41 wrote:Oana cum te simți? Obosita. Voi mai face un beta pe vineri sa vad dc a ajuns la o valoare buna si destul de mare ca sa pot vedea ceva la eco. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Andreea_neacsu wrote:pupici Andreea , multumesc daca o sa fie ok si la beta , cred ca luni merg, incerc sa imi pun ticker (daca o sa stiu cum ca ma bate tehnologia) Felicitari Andreea |
|
| Irinan wrote:Felicitari Andreea
multumesc , Irina |
|
| Ziua 1 si la mine am sunat la clinica, luni am deja histeroscopia.. deja am emotii |
|
| Andreea_neacsu wrote:multumesc , Irina Ai mai repetat testul Andreea? |
|
| Oana.c wrote: Obosita. Voi mai face un beta pe vineri sa vad dc a ajuns la o valoare buna si destul de mare ca sa pot vedea ceva la eco.
|
|
| Bună dimineața fetelor! Irina sunt sigură că după ce faci histeroscopia vine și bebe. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Ziua 1 si la mine am sunat la clinica, luni am deja histeroscopia.. deja am emotii
Curaj ! Ti-am mai zis...histero e floare a ureche. Iti spune Maria care a facut 3 la numar in 7 luni Fara emotii ca nu ai de ce ! Iti tin pumnii |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 163
| Irinan wrote:Ziua 1 si la mine am sunat la clinica, luni am deja histeroscopia.. deja am emotii
Iti tinem pumnii Irina. Sa vii cu vesti bune |
|
| Irinan wrote:Ziua 1 si la mine am sunat la clinica, luni am deja histeroscopia.. deja am emotii va fi totul bine si va veni si bebe imediat dupa histero
Irina , am facut si in dimineata asta, a iesit liniuta mult mai pronuntata , o sa fac si un sure check sambata cred .. eu oricum astept sa merg la beta, mi se pare ca ma va linisti sa stiu sigur ca bebe e unde trebuie si se dezvolta cum trebuie |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
Super Irina, tin pumnii sa iasa bine |
|
|