Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Oana.c wrote: Am inteles, eu sunt pe 9 la eco insa am luat si un bilet d trimitere ca sa fac un eco si in spital.peste alte 2 sapt , sa nu mai platesc la privat,oricum acum nu stiu ce mare lucru voi vedea si eu.
Daca ai 5 sapt si 2 zile poate se vede mai bine la tine, plus ca mai spunea o fata aici ca mai conteaza si daca ovulatia a avut loc mai devreme sau mai tarziu. A mea a fost mai tarziu decat era de obicei, abia in ziua 17 acum si am avut luni cu ovulatii si in ziua12 . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor!Oana felicitări, beta crește frumos mă bucur așa de mult pentru tine!Iuvbaby bine ai venit printre noi! Încearcă să mai faci un test de sarcină.Deme, Maria voi ce mai faceți?
Eu încă aștept menstruatia.. Îmi vine sa o iau razna.. Am terminat arefamul de 8 zile și nimic. Acum ma bate gândul sa iau duphaston.. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1933
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor!Oana felicitări, beta crește frumos mă bucur așa de mult pentru tine!Iuvbaby bine ai venit printre noi! Încearcă să mai faci un test de sarcină.Deme, Maria voi ce mai faceți?
Buna Gaby, ce sa fac, azi mi-am luat teste de ovulatie , sunt in z6, astept perioada fertila. Tot am avut spotting și dupa CM, abia acum pe seara sa zic ca s-a mai oprit, parca tot corpul a luat-o razna Azi mi-a venit si comanda de pe iherb cu OvaBoost , sa vedem daca are vreun efect. Cum esti? Maria , Irina |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Bună Deme!Eu ziua 5 a ciclului la fel aștept și eu perioada fertilă.I-au în continuare Dhea și vitamine.Parcă încep să-mi pierd speranța că mai vine bebe. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1933
| Gaby 41 wrote:Bună Deme!Eu ziua 5 a ciclului la fel aștept și eu perioada fertilă.I-au în continuare Dhea și vitamine.Parcă încep să-mi pierd speranța că mai vine bebe.
Acolo sunt si eu .. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Maria.mmh wrote:
Eu încă aștept menstruatia.. Îmi vine sa o iau razna.. Am terminat arefamul de 8 zile și nimic. Acum ma bate gândul sa iau duphaston..
Graficul arata ca ai ovulat. Mi-e greu sa cred ca temperatura creste asa mare doar de la arefam. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1033
| fetelor , buna dimineata! nu stiu daca sa plang sau sa rad, insa curiozitatea m-a impins sa fac un test , a doua liniuta este slab colorata , ar trebui pe 8-9 sa imi vina insa nu stiu ce sa cred . nu voi spune oricum nimic nimanui , pana nu ajung sa fac beta . as vrea sa ma simt in al noualea cer insa nu imi permite creierul , mi-e teama sa nu fie o iluzie .. as pune o pozica insa nu stiu cum sa fac asta . pupici multi
*am editat putin : testul este dr max , mai am unul pe care il voi face pe 8, poate de va vedea mai bine .. stiu ca acestea nu au linie de uscare si l-am citit dupa aproape 3 minute , a aparut f repede a doua liniuta , chiar daca e mai sfrijita testul l-am facut pt ca spottingul de alaltaieri m-a impins cu gandul ca ar fi ceva acolo.. |
|
| Bună dimineața fetelor! Andreea neacsu încercă să pui poza folosind aplicația asta. |
|
| https://imgbb.com/upload |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| zgubyro wrote:
Graficul arata ca ai ovulat. Mi-e greu sa cred ca temperatura creste asa mare doar de la arefam.
N-am ovulat cu siguranta, caci nu am mai avut niciun simptom luna asta. De oicei la cateva zile dupa ovulatie pana inainte de menstruatie aveam durere de sani insportabila, ma trezeam mereu noaptea daca ma intorceam de pe o parte pe alta din cauza lor. Luna asta nimic.. Temperatura asa mi se ridica si de la duphaston, plus ca mi s-a tot modificat graficul la fiecare temperatura introdusa. Mai astept cateva zile iar daca nu apare trec pe duphaston..nu stiu ce a fost in capul meu de am incercat cu arefam cand stiam ca functioneaza sigur cu duphaston...
LE: As fi putut sa ovulez in z31 dupa grafic, ceea ce imposibil ca eram deja pe arefam atunci. In z20 nici nu se pune problema, dupa ovulatie mereu temperatura imi ajunge la 37.0-37.3, acolo a fost constanta la 36.6 si a inceput treptat sa creasca de la aerfam |
|
| 
am pus link, nu stiu daca va merge totusi , nu ma pricep deloc . multumesc Gaby ❤️ bafta fetelor cu perioada fertila , sa dea Dzeu sa fie asta luna voastra ❤️ o sa ma rog si pentru voi toate, cum ma rog si pentru mine si sper ca dorintele sa se indeplineasca , mai ales ca pe 17 va fi ziua mea 😁
MERGEEEEE |
|
| Andreea neacsu Felicitări!Se vede bine pe test! |
|
| Gaby 41 wrote:Andreea neacsu Felicitări!Se vede bine pe test!
iti multumesc Gaby in sfarsit am reusit 🙈 chiar daca pare putin ca incercam din august, am mai incercat o data anul trecut 6-7 luni si nu a iesit nimic .. am fost la dr si mi-a zis sa iau pauza pt ca am un chist mare si trebuie tratat si mi-a dat pastile ac . inca nu-mi vine a crede |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Andreea_neacsu wrote: am pus link, nu stiu daca va merge totusi , nu ma pricep deloc . multumesc Gaby ❤️ bafta fetelor cu perioada fertila , sa dea Dzeu sa fie asta luna voastra ❤️ o sa ma rog si pentru voi toate, cum ma rog si pentru mine si sper ca dorintele sa se indeplineasca , mai ales ca pe 17 va fi ziua mea 😁 MERGEEEEE
Se vede ma bucur pentru tine |
|
| Andreealee wrote:Se vede ma bucur pentru tine
pupici Andreea , multumesc daca o sa fie ok si la beta , cred ca luni merg, incerc sa imi pun ticker (daca o sa stiu cum ca ma bate tehnologia) |
|
|