Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 922
| Oana.c wrote:A venit! 338.5 of doamne sper sa fie bn pn la capat.🥰
Doamne ajuta! De data asta o sa fie bine. Când am avut biochimica nici eu nu m-am putut bucura pe deplin de reușită pana nu am mers la eco, dar a fost bine pana la urma. De data asta bebe s-a instalat bine acolo și nu-i rămâne decât sa crească! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 922
| luvbaby wrote:Buna fetelor. Sunt mama a doi copilasi Am 25 de ani si sunt puțin nedumerită desi am experiența sa zic asa Luna asta mi-a venit menstruația pe 4 septembrie si a foat torul norma. Acum o săptămână am avut cateva simptome ciudat,arsuri stomacale greata..mi-am făcut cam 5-6 teste de sarcina..cam toate au iesit pozitiv ,dar a doua linie fffoarte slab pozitiv ,abia se vedea la lumina(acelasi lucru l-am patit si la al doilea copil cand mi-am făcut testul cu o săptămână inainte de menstruație pt ca mancan foarte mult)..asa ca ma așteptam la un al 3-lea bebelus.. Supriza..acum 4 zile mi-a venit menstruația care tine 5 zile fara nici o zi in plus sau in minus..dar de data asta a tinut 3 zile..a -4a adica astazi am văzut doar o pata sau doua maro sters sa zic asa plus ca luna asta a fost mai redus cantitativ
Poate este off topic,dar am nevoie de ceva pareri pt ca sangerari peste sarcina eu nu am mai avut. Ma doare miljocul,ieri dimineață am zis ca lesin si nu alta,dar am zis na sunt la menstruație sa fie normal. Azi cand am vazut ca mi-a trecut ,ceva nu este ok. Niciodata nu am avut nenstratia 3zile!!!
Bine ai venit! Ai refăcut un test de sarcina sa vezi dacă mai apar 2 linii? Motive ar putea fi multe, dar dacă spui ca ai avut o a doua liniuta slab vizibila, iar ulterior ai avut menstra, e foarte posibil sa fi fost o sarcina biochimica. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| Bună dimineața fetelor!Oana felicitări, beta crește frumos mă bucur așa de mult pentru tine!Iuvbaby bine ai venit printre noi! Încearcă să mai faci un test de sarcină.Deme, Maria voi ce mai faceți? |
|
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| EllaMaria wrote: Doamne ajuta! De data asta o sa fie bine. Când am avut biochimica nici eu nu m-am putut bucura pe deplin de reușită pana nu am mers la eco, dar a fost bine pana la urma. De data asta bebe s-a instalat bine acolo și nu-i rămâne decât sa crească! Doamne , e crunt sa nu te poti bucura de acest moment, e o teama continua. Cine a patit cunoaste. Ma rog din suflet sa fie bine si astept cu nerabdare sa vad ceva la eco care sa ma linisteasca. 🥰 |
|
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor!Oana felicitări, beta crește frumos mă bucur așa de mult pentru tine!Iuvbaby bine ai venit printre noi! Încearcă să mai faci un test de sarcină.Deme, Maria voi ce mai faceți? Multumesc , am sperante, imi fac sperante, cred ca va fi bine de data asta. Sper din suflet 🤗🥰 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Te-ai mai dus la beta Oana? Ziceai ieri ca esti pe ganduri.. sau mergi direct la eco sambata? |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 977
| Oana.c wrote:A venit! 338.5 of doamne sper sa fie bn pn la capat.🥰 ma bucur mult muuuult Oana , poate va fi bine acum, bunul Dumnezeu va veghea asupra ta ! a crescut bine tare beta |
|
| Andreea0 wrote:Heii , eu astăzi sunt puțin mai bine . Sâmbătă și duminică m-am simțit un pic cam rău.. am avut amețeli,stări de voma, crampe .. dar au trecut.( Am mâncat eu ceva ce mi-a căzut greu la stomac..și probabil de-asta ) CM nu a mai venit .. sâmbătă și duminică am avut ceva scurgeri bej-roz . Dar s-au oprit . Iar de dimineața am mai făcut un test ultrasensibil Acum aștept momentan, sa mai treacă puțin timp sa pot merge la doctor..nu mă prea grăbesc deoarece sunt inca in stare de șoc La prima sarcina am lucrat un an jumătate până să rămân însărcinată , iar acum a fost prima luna de încercări și se pare că s-au prins 😁deci clar nu-mi vine sa cred 😁😁😁 Voi cum mai sunteți ?? https://ibb.co/5xz49NH
frumos tare testul tau Andreea , chiar se vede foarte bine , sa te ajute Dzeu sa fie totul bine , sa duci sarcina la termen si sa fie bebe sanatos ❤️ |
|
| Gaby 41 wrote:Andreea neacsu ce mai faci? Cât m-ai ai până poți testa? Irina când mergi la medic?
nu ma gandeam ca intereseaza pe cineva , ce dragut in mod normal menstra ar trebui sa imi vina pe 8-9 , dar vom vedea daca isi face aparitia.. nu stiu cand sa fac un test , insa ieri am vazut ceva si m-am entuziasmat putin desi toata lumea spune (ceea ce e si normal) sa nu mai cautam simptome de sarcina in toate lucrurile dar , reluand , ieri am avut crampe f mari , cam ca la menstra (as fi fost cred ca in ziua 10 ) si am avut mici pete maronii , dar mici mici .. vad ca astazi inca am crampe dar sunt mai ok, tot ma jeneaza dar nu asa ca ieri ..si ori e alba ori e neagra , ori ma pregateste pt urati , insa eu nu am asa stari gen sa imi curga inainte , sa am spotting ceva zile inainte , nu este exclus nici sa fi racit , nu prea aveam unde dar e o varianta , ori sa fie bebe 😍 |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Oana.c wrote: Multumesc , am sperante, imi fac sperante, cred ca va fi bine de data asta. Sper din suflet 🤗🥰
Felicitari!! |
|
| 🤗🤗🤗😘😘😘 |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Felicitari fetelor ma bucur enorm pentru fiecare dintre voi !!! Sper sa se goleasca cat mai repede toata casuta si sa treceti toate la burtici |
|
| Andreealee wrote:
Am apucat deja sa ma programez pe 8 ca a zis sa revin peste o saptamana..stiam si eu ca e devreme de azi dar sunt nerabdatoarea ca e prima data cand am test pozitiv si am si asteptat atat si imi doresc sa fie bine. Multumesc mult pt sfat
Andreealee, cat aveai mai exact cand ai fost la eco si ce s a vazut acolo? Eu merg pe 9 si voi avea 5s2z. Cat vei avea cand te a reprogramat medicul?? |
|
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Oana.c wrote: Andreealee, cat aveai mai exact cand ai fost la eco si ce s a vazut acolo? Eu merg pe 9 si voi avea 5s2z. Cat vei avea cand te a reprogramat medicul??
Am fost pe 1 oct cand aveam 4 saptamani si 5 zile..nu s-a vazut mare lucru, a zis ca e un punct acolo dar nu poate sa isi dea seama daca acolo s-a implantat. A vazut insa endomtetrul ingrosat, de 18, care indica o implantare si a spus sa revin intr-o saptamana (ar fi vineri pe 8 oct si as avea 5 sapt si 5 zile) dar m-am reprogramat marti pe 12 pana la urma ca poate se aude si inimioara sau macar vede mai bine la 6 sapt si 2 zile. |
|
| Andreealee wrote:
Am fost pe 1 oct cand aveam 4 saptamani si 5 zile..nu s-a vazut mare lucru, a zis ca e un punct acolo dar nu poate sa isi dea seama daca acolo s-a implantat. A vazut insa endomtetrul ingrosat, de 18, care indica o implantare si a spus sa revin intr-o saptamana (ar fi vineri pe 8 oct si as avea 5 sapt si 5 zile) dar m-am reprogramat marti pe 12 pana la urma ca poate se aude si inimioara sau macar vede mai bine la 6 sapt si 2 zile.
Am inteles, eu sunt pe 9 la eco insa am luat si un bilet d trimitere ca sa fac un eco si in spital.peste alte 2 sapt , sa nu mai platesc la privat,oricum acum nu stiu ce mare lucru voi vedea si eu. |
|
|