Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Oana.c wrote: Of Freya, ma bucur mult pt reusitele voastre sincer . Mai greu este sa te lupti cu o sarcina biochimica sau esuata decat cu un test negativ...asta simt eu acum. Maine aflu val hcg ului si sper sa am o viziune mai buna si mai clara asupra a ceea ce va urma sa se intample, indiferent ca e de bine sau rau , doar doar sa scap de incertitudinea asta care este f stresanta. Va imbratisez 🤗
Îți zic și eu părerea mea și sper sa nu te superi pe mine. Eu zic ca dacă as fi în locul tău asa avea încredere în ce urmează. Uite-te la mine.. De 3 ani blocata aici și nu am avut nicio sarcina, nici măcar biochimica. Sunt la capătul puterilor și simt ca nu mai pot sa duc câteodată. Am văzut în tot timpul asta fete care au venit și plecat, aspirantele de pe vremea când am întrat eu în căsuța sunt mămici în toată regula iar eu sunt rămasă aici. Încerc sa te fac sa vezi partea pozitiva a lucrurilor, căci la tine se întâmplă. Gândește te ca totul o sa fie bine, asa o sa atragi doar lucrurile bune. Te îmbrățișez. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Irinan wrote: 10 dpo, test negativ la mine
|
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Oana.c wrote: Of Freya, ma bucur mult pt reusitele voastre sincer . Mai greu este sa te lupti cu o sarcina biochimica sau esuata decat cu un test negativ...asta simt eu acum. Maine aflu val hcg ului si sper sa am o viziune mai buna si mai clara asupra a ceea ce va urma sa se intample, indiferent ca e de bine sau rau , doar doar sa scap de incertitudinea asta care este f stresanta. Va imbratisez 🤗
Oana, ai o evolutie f buna la beta. Eu nu îți inteleg pesimismul asta, parca vrei sa iasă prost, ca sa spui "vedeti, am avut dreptate ". Eu as gandi doar pozitiv , pana la urma culegi ceea ce semeni. Curaj ! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| deme wrote:
Oana, ai o evolutie f buna la beta. Eu nu îți inteleg pesimismul asta, parca vrei sa iasă prost, ca sa spui "vedeti, am avut dreptate ". Eu as gandi doar pozitiv , pana la urma culegi ceea ce semeni. Curaj !
Buna, din cate am citit pesimismul Oanei este din cauza ca al doilea beta a crescut de 5 ori fata de primul, al treilea insa s-a dublat la 48 de h (avand in vedere ca a fost facut 3 ore mai devreme) ceea ce este f bine. Din experientele ce le-am avut si din multitudinea experientelor de pe forumul asta, un beta nu este ok daca creste mai repede de 24 de ore si nici mai lent de 48. Chiar daca sunt gemeni tot in intrevalul asta trebuie creasca. Eu banuiesc ca poate a fost o eroare de laborator si primul beta a fost putintel mai mare de 16.6 si atunci ar fi bine. Eu o inteleg pe Oana pentru ca am trecut prin asta, si orice lucru imi dadea de gandit si ma baga in depresie. Sa nu credeti ca un test pozitiv va inlatura grijile si stresul.... din contra. |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Fetelor nu vreau sub nicio forma sa victimizez, nu ma intelegeti gresit. Aici e bucatica de oameni cu care pot sa zic sincer ce simt. La prima sarcina esuata nu auzisem de sarcina molara, totusi simteam ca nu e ceva ok desi nu facusem niciun beta, am mers mai devreme la eco decat eram programata initial si acolo am auzit vestea cu molara....apoi la urmatoarea ce a fost biochimica am zis ca nu e posibil sa mi se intample iar si eram optimista si a cazut cerul pe mn cand am vazut ca a scazut al 3 lea beta...acum aveam sperante cand am vazut cresterea desi putin cu teama sa nu o iau iar d la capat cu o molara si apoi iar stres cand am vazut al 3 lea beta...e inevitabil sa nu ma gandesc la esec , parca se tin lant. Cred ca e oarecum si o arma de aparare ca in caz d un nou esec sa fiu pregatita si tare . E greu, e f greu si sa vrei si sa nu se intample nimic... Incerc sa fiu pozitiva si iar cad in groapa cu pesimism.incerc totusi sa fiu si obiectiva si sa gandesc ca indiferent cum e o sa trec peste mai usor. Va multumesc de gandurile bune si incurajari si clar imi doresc mai mult ca oricand sa aud vesti bune si de la mine dar si de la voi ! 🤗 |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Oana.c wrote: Nu sunt o optimista de fel....din pacate Parca vazusem pe grup pe cineva care avusese 2 biochimice una dupa alta , nu mai retin cine. Totusi, tu ai fost o norocoasa 😍
Eu! In luna cu hsg,a2a și in a3a a foat cu noroc. Au foat luni consecutive. |
|

| Andreeax wrote:
Eu! In luna cu hsg,a2a și in a3a a foat cu noroc. Au foat luni consecutive.
Aha, stiam eu ... iar dupa 2 biochimice consecutive a urmat si a 3 a sarcina dar ok? Sper la ceva bun si eu! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Oana.c wrote: Aha, stiam eu ... iar dupa 2 biochimice consecutive a urmat si a 3 a sarcina dar ok? Sper la ceva bun si eu!
Da,a3a are 4 luni jumate extrauterin ❤️ Îmi pare rau ca ești in situația asta,cunosc exact prin ce treci. Din păcate doar evoluția beta îți va spune cum evoluează lucrurile. Sa fie bine,Oana!!!! |
|

| Andreeax wrote: Da,a3a are 4 luni jumate extrauterin ❤️ Îmi pare rau ca ești in situația asta,cunosc exact prin ce treci. Din păcate doar evoluția beta îți va spune cum evoluează lucrurile. Sa fie bine,Oana!!!!
Ma bucur ca aud si lucruri bune ! Cu bucurie ! Va fi bine! Sa fim pozitive! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Oana.c wrote: Ma bucur ca aud si lucruri bune ! Cu bucurie ! Va fi bine! Sa fim pozitive!
Bafta la rezultat azi, tinem pumnii |
|

| Multumesc mult, seara voi afla si intru sa impartasesc. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Bună dimineața fetelor!Oana te așteptăm cu vești! |
|
| Andreea0, Andreealee voi ce mai faceți? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Gaby 41 wrote:Andreea0, Andreealee voi ce mai faceți?
Eu astept sa treaca zilele sa merg la eco din nou. M-am reprogramat pe 12 si sper sa fie totul bine..cam grea asteptarea dar ce sa fac. |
|
| Andreealee nu mai este așa mult până pe 12.Ceva stări de graviduță ai? |
|
|