Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Isa, să fie cu noroc luna următoare. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Isa29 wrote:Oficial ziua 1 Sa fie august luna mea norocoasa
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Isa29 wrote:Atunci tot ce e posibil, am vazut si eu la cineva test evident pozitiv in 7 dpo. La mine testul de ovulatie din ziua 13, dimineata, avea liniuta destul de intensa dar nu era inca pozitiv, seara cam la fel, iar in ziua 14 a scazut vizibil in intensitate, plus ca am avut simptome evidente de ovulatie in ziua 14. Deci eu de atunci calculez dpo.
Eu am avut test pozitiv Viola in 7 DPO. Ft slab pozitiv, dar pozitiv! Si dupa ce l-am postat aici s-a luat lumea de mine ca testez devreme, desi clar se distingea o liniuta in el. Inteleg toate fetele care testeaza devreme. Ptr unele e mai usor sa faca asta, pentru altele e mai usor sa astepte pana intarzie ciclul... Pana la urma, fiecare testeaza cand doreste. Am inteles ca multe fete se intristeaza la un rezultat negativ - si daca este mai usor pentru ele sa astepte sa intarzie menstra inainte sa testeze, atunci fiecare procedeaza cum doreste! Eu va citesc in continuare si ma rog pentru fiecare din voi sa reusiti! |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| wannabemom wrote:
Eu am avut test pozitiv Viola in 7 DPO. Ft slab pozitiv, dar pozitiv! Si dupa ce l-am postat aici s-a luat lumea de mine ca testez devreme, desi clar se distingea o liniuta in el. Inteleg toate fetele care testeaza devreme. Ptr unele e mai usor sa faca asta, pentru altele e mai usor sa astepte pana intarzie ciclul... Pana la urma, fiecare testeaza cand doreste. Am inteles ca multe fete se intristeaza la un rezultat negativ - si daca este mai usor pentru ele sa astepte sa intarzie menstra inainte sa testeze, atunci fiecare procedeaza cum doreste! Eu va citesc in continuare si ma rog pentru fiecare din voi sa reusiti!
Felicitari pt baietiel! Eu testez devreme pt ca iau anumite medicamente care nu sunt ok in sarcina cand am crize migrenoase si incerc sa evit cat pot aceasta situatie ,plus ca pt mn trece timpul mai usor testamd decat asteptand in incertitudine. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| wannabemom wrote:
Eu am avut test pozitiv Viola in 7 DPO. Ft slab pozitiv, dar pozitiv! Si dupa ce l-am postat aici s-a luat lumea de mine ca testez devreme, desi clar se distingea o liniuta in el. Inteleg toate fetele care testeaza devreme. Ptr unele e mai usor sa faca asta, pentru altele e mai usor sa astepte pana intarzie ciclul... Pana la urma, fiecare testeaza cand doreste. Am inteles ca multe fete se intristeaza la un rezultat negativ - si daca este mai usor pentru ele sa astepte sa intarzie menstra inainte sa testeze, atunci fiecare procedeaza cum doreste! Eu va citesc in continuare si ma rog pentru fiecare din voi sa reusiti!
La fel procedeaza "lumea" si cu parerile, cum ai procedat tu cu testatul Oana, fa cum simti tu |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Wannabemom felicitări pentru băiețel.Cum te simți? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Bună dimineața fetelor. Eu am fost la eco de monitorizare. Z 11 folicul pe stângul de 16 mm, folicul pe dreptul de 17 mm. Și nici urma de chist de la stimularea de luna trecuta. Probabil sa resorbția sau chiar s-a spart totuși su acela |
|

| Oanaiuliana wrote:Bună dimineața fetelor. Eu am fost la eco de monitorizare. Z 11 folicul pe stângul de 16 mm, folicul pe dreptul de 17 mm. Și nici urma de chist de la stimularea de luna trecuta. Probabil sa resorbția sau chiar s-a spart totuși su acela
Hai ca poate e luna asta cu noroc |
|

| Gaby 41 wrote:Wannabemom felicitări pentru băiețel.Cum te simți?
Multumesc, Oana.c Eu sunt bine, multumesc Gaby. Tot cresc in dimensiuni :) - ceea ce va doresc si voua. Maria, de ce imi raspunzi asa? Nu inteleg ce ti-am facut vreodata ca sa am parte de asemenea reply-uri. |
|

Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Maria.mmh wrote:La fel procedeaza "lumea" si cu parerile, cum ai procedat tu cu testatul Oana, fa cum simti tu
"You made your point" de fiecare data cand o persoana pe care o agreeazi posteaza un test mai devreme e ok, il editezi cauti linii invizibile. Cand e o persoana pe care o agreezi mai putin posteaza, deja incepe scandalul. Hai sa ne maturizam! |
|

| zgubyro wrote:
"You made your point" de fiecare data cand o persoana pe care o agreeazi posteaza un test mai devreme e ok, il editezi cauti linii invizibile. Cand e o persoana pe care o agreezi mai putin posteaza, deja incepe scandalul. Hai sa ne maturizam!
Daca te uiti cateva pagini mai in urma, s-a postat un test 6dpo si am spus ca din punctul meu de vedere e devreme si n-am editat niciun test. Agreez pe cine vreau, cum nici tu nu ma agreezi pe mine. Te-a angajat ca avocat? |
|

| wannabemom wrote:Multumesc, Oana.c Eu sunt bine, multumesc Gaby. Tot cresc in dimensiuni :) - ceea ce va doresc si voua. Maria, de ce imi raspunzi asa? Nu inteleg ce ti-am facut vreodata ca sa am parte de asemenea reply-uri.
Iti amintesc de mesajele pe care mi le-ai trimis in privat. Acolo ma luai peste picior cu "doamna moderator" iar aici acum sunt "Maria". Nu am nimic cu tine, dar cand te-ai referit la "lume" , te-ai referit strict la mine, pentru ca eu ti-am zis ca e devreme. Cum tu ai tot dreptul sa pui ce poze vrei si sa testezi cand vrei, asa am si eu dreptul la imi spune parerea. Nu vad unde e problema |
|

| Maria.mmh wrote:
Iti amintesc de mesajele pe care mi le-ai trimis in privat. Acolo ma luai peste picior cu "doamna moderator" iar aici acum sunt "Maria". Nu am nimic cu tine, dar cand te-ai referit la "lume" , te-ai referit strict la mine, pentru ca eu ti-am zis ca e devreme. Cum tu ai tot dreptul sa pui ce poze vrei si sa testezi cand vrei, asa am si eu dreptul la imi spune parerea. Nu vad unde e problema
Nu doar tu, mai era cineva. Cred ca stii prea bine cine :) Eu nici nu postam daca testul era alb, doar ca era ceva vizibil in el. Nu te luam peste picior dar iti spuneam asa cand uitai sa ma treci in casuta fie la aspirante, fie la gravidute (cum a fost acum cateva zile, ultima oara). Simteam ca de fiecare data uitai special sa ma treci, si nu se simte ft placut. |
|

| wannabemom wrote:
Nu doar tu, mai era cineva. Cred ca stii prea bine cine :) Eu nici nu postam daca testul era alb, doar ca era ceva vizibil in el. Nu te luam peste picior dar iti spuneam asa cand uitai sa ma treci in casuta fie la aspirante, fie la gravidute (cum a fost acum cateva zile, ultima oara). Simteam ca de fiecare data uitai special sa ma treci, si nu se simte ft placut.
Hai ca deja exagerezi, ai cerut sa te sterg de la aspirante si sa te trec la gravide. Ti-am explicat ca asta se face la casuta noua, ca nu pot sa modific in fiecare zi prima pagina. Cat despre lista de la gravidute, am rugat sa se anunte cine e de trecut pe lista, am avut probleme persoanale in ultimul timp, nu am stat sa urmaresc. Nu ai fost tu singura care nu a fost pe lista, asa ca nu mai exagera atat ;) |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Mi s a spus si mie clar ca e devreme...fiecare isi spune parerea ca altfel nu am mai posta aici daca nu am avea nevoie de ele. Depinde in ce mod luam acele pareri, constructiv sau sub alta forma. Eu multumesc tuturor celor ce imi raspund la mesaje indiferent de mesajul transmis....ceea ce aleg eu sa fac pe mai departe sau ce sfaturi sa urmez din cele primite va fi alegerea mea. Va imbratisez, fiti zen ! Va pup! |
|
|