Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Oana.c
Scris: Saturday, October 2, 2021 1:00 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Andreea0 wrote:
Pf.. sincer nu știu ce să mai zic .
Am mai făcut un test Blue Cross dar e negativ.
Acum am avut o scurgere gen "cafea cu lapte" .
O sa vedem zilele următoare ce urmează , daca vin sau nu până la urmă urâții 🥺

Daca vine e probabil sa fi avut o sarcina biochimica,care se elimina menstrual.
Daca ai fi facut beta ai fi vazut si nivelul de hcg, totusi pe test se vedea bine deci tind sa cred ca a fost ceva. Ai rabdare sa vezi dc apare menstra sau repeta din nou testul dimi (unul urltrasensibil de 10 miui) sau mergi la beta.
Insa dc e biochimica nu prea ai ce face, aceste situatii nu mai tin de noi.
wannabemom
Scris: Saturday, October 2, 2021 6:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Oana.c wrote:

Daca vine e probabil sa fi avut o sarcina biochimica,care se elimina menstrual.
Daca ai fi facut beta ai fi vazut si nivelul de hcg, totusi pe test se vedea bine deci tind sa cred ca a fost ceva. Ai rabdare sa vezi dc apare menstra sau repeta din nou testul dimi (unul urltrasensibil de 10 miui) sau mergi la beta.
Insa dc e biochimica nu prea ai ce face, aceste situatii nu mai tin de noi.

Oana.c, tu ai mai facut vreun test? Sunt curioasa daca s-a mai ingrosat liniuta...pana cand afli luni valoarea de la Beta nu mai am eu rabdare majoreta
Oana.c
Scris: Saturday, October 2, 2021 7:57 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Oana.c, tu ai mai facut vreun test? Sunt curioasa daca s-a mai ingrosat liniuta...pana cand afli luni valoarea de la Beta nu mai am eu rabdare majoreta

Da am repetat. Problema e ca am 2 tipuri de teste chinezesti , ambele de 10 miui, unele mov si altele verzi si fac cum nimeresc la mana pt ca ambalajul e identic. Pe cele verzi se vede mai slab decat pe cele mov.
Atasez testele mov(ca asa am nimerit azi) de azi si testele cu mov si verde de alaltaieri.

Oana.c attached the following image(s):
20211002_085602.jpg20210930_093206.jpg

wannabemom
Scris: Saturday, October 2, 2021 8:56 PM
Nivel

Se vede mult mai intens azi pe testele mov! (decat acum 2 zile pe testul mov - sau albastru, eu il vad albastru)

E DE BINE!!! Fii optimista, eu chiar cred ca e totul ok de data asta ! love computerlove
Oana.c
Scris: Saturday, October 2, 2021 9:09 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Se vede mult mai intens azi pe testele mov! (decat acum 2 zile pe testul mov - sau albastru, eu il vad albastru)

E DE BINE!!! Fii optimista, eu chiar cred ca e totul ok de data asta ! love computerlove

Mci draga mea, deja am acumulat f multa tensiune, nu mai stiu si nu mai cred...las lucrurile sa se intample. Stiu ca parca tu ai avut 2 biochimice la rand si apoi a fost cu noroc a 3 a oara asa e sau gresesc?
wannabemom
Scris: Saturday, October 2, 2021 10:07 PM
Nivel

Oana.c wrote:

Mci draga mea, deja am acumulat f multa tensiune, nu mai stiu si nu mai cred...las lucrurile sa se intample. Stiu ca parca tu ai avut 2 biochimice la rand si apoi a fost cu noroc a 3 a oara asa e sau gresesc?

Am avut o biochimica in februarie...si la 2 luni si putin dupa, a venit minunea. La cateva zile dupa ce facusem un HSG am avut "ovulatia-minune" care a facut diferenta...
Incearca sa fii optimista, si eu eram speriata, dar aparent dupa o biochimica cresc sansele ca data viitoare sa fie bine!
Oana.c
Scris: Saturday, October 2, 2021 11:12 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Am avut o biochimica in februarie...si la 2 luni si putin dupa, a venit minunea. La cateva zile dupa ce facusem un HSG am avut "ovulatia-minune" care a facut diferenta...
Incearca sa fii optimista, si eu eram speriata, dar aparent dupa o biochimica cresc sansele ca data viitoare sa fie bine!

Nu sunt o optimista de fel....din pacate
Parca vazusem pe grup pe cineva care avusese 2 biochimice una dupa alta , nu mai retin cine.
Totusi, tu ai fost o norocoasa 😍
freya1
Scris: Sunday, October 3, 2021 8:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Oana, si baietelul meu care doarme acum la mine in brate a venit luna urmatoare dupa o sarcina biochimica, deci curaj Cheek Kiss o sa fie bine !
Oana.c
Scris: Sunday, October 3, 2021 9:18 AM
Nivel

freya1 wrote:
Oana, si baietelul meu care doarme acum la mine in brate a venit luna urmatoare dupa o sarcina biochimica, deci curaj Cheek Kiss o sa fie bine !

Of Freya, ma bucur mult pt reusitele voastre sincer .
Mai greu este sa te lupti cu o sarcina biochimica sau esuata decat cu un test negativ...asta simt eu acum.
Maine aflu val hcg ului si sper sa am o viziune mai buna si mai clara asupra a ceea ce va urma sa se intample, indiferent ca e de bine sau rau , doar doar sa scap de incertitudinea asta care este f stresanta.
Va imbratisez 🤗
Irinan
Scris: Sunday, October 3, 2021 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Gaby 41 wrote:
Irina să fie cu două liniuțe când testezi!Cheek Kiss

10 dpo, test negativ la mine
Irinan
Scris: Sunday, October 3, 2021 9:25 AM
Nivel

Oana.c wrote:

Voi recolta din nou maine la 48 h sa vedem evolutia insa rez probei il voi afla luni cand se va si lucra proba.
Nu cred in miracole insa nici nu am cum sa schimb viitorul. Ce va fi va fi. Multumesc tuturor pt gandurile bune si sustinere.

Cheek Kiss campfire
Irinan
Scris: Sunday, October 3, 2021 9:27 AM
Nivel

Oana.c wrote:

Da am repetat. Problema e ca am 2 tipuri de teste chinezesti , ambele de 10 miui, unele mov si altele verzi si fac cum nimeresc la mana pt ca ambalajul e identic. Pe cele verzi se vede mai slab decat pe cele mov.
Atasez testele mov(ca asa am nimerit azi) de azi si testele cu mov si verde de alaltaieri.

Se vad super bine OanaHands Hands stam cu sufletul la gura pana maine
Oana.c
Scris: Sunday, October 3, 2021 10:12 AM
Nivel

Irinan wrote:

10 dpo, test negativ la mine

Mai e timp, sau , o luna noua - sa profiti la maxim de ea.
😘
wannabemom
Scris: Sunday, October 3, 2021 10:34 AM
Nivel

Oana.c wrote:

Of Freya, ma bucur mult pt reusitele voastre sincer .
Mai greu este sa te lupti cu o sarcina biochimica sau esuata decat cu un test negativ...asta simt eu acum.
Maine aflu val hcg ului si sper sa am o viziune mai buna si mai clara asupra a ceea ce va urma sa se intample, indiferent ca e de bine sau rau , doar doar sa scap de incertitudinea asta care este f stresanta.
Va imbratisez 🤗

Neata. Sa inteleg ca ai fost deja la Beta, da?
Gaby 41
Scris: Sunday, October 3, 2021 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună dimineața fetelor! Irina poate mai testezi!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.