Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2021 Mesaje: 25
| Oana.c wrote: Super!!! E acolo! Bravo!
Mulțumesc Inca nu mă bucur pe deplin 😁 Mai aștept puțin și mai fac un test ☺️ |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1197
| Gaby 41 wrote:Fetelor declar ziua 1.
|
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Felicitări Andreea0!Oana valoarea este aproape dublă așa că sigur o să fie bine.Fetelor o i-au de la capăt și poate poate am mai mult noroc luna asta. |
|
| Irina să fie cu două liniuțe când testezi! |
|
| Gaby 41 wrote:Felicitări Andreea0!Oana valoarea este aproape dublă așa că sigur o să fie bine.Fetelor o i-au de la capăt și poate poate am mai mult noroc luna asta.
Mulțumesc Gabi , 😘 o sa fie și luna ta curând . Fii optimista |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Oana.c, ai luat Arefam? Eu iti tin pumnii si recomand sa mai mergi la Beta in 2 zile. Felicitari tuturor fetelor cu teste pozitive in perioada asta, ma bucur mult si va astept la gravidute ca am ramas cam putine acolo! |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| wannabemom wrote:Oana.c, ai luat Arefam? Eu iti tin pumnii si recomand sa mai mergi la Beta in 2 zile. Felicitari tuturor fetelor cu teste pozitive in perioada asta, ma bucur mult si va astept la gravidute ca am ramas cam putine acolo! Da iau arefam 1 pe seara, asa voi face voi merge la beta din nou luni..miercuri..vineri. Pt mn e clar, indiferent de cata lume zice ca va fi bn. Eu am invatat un lucru de a lungul timpului, ce incepe prost se termina prost. Asa ca ma imprietenesc cu iqos ul meu si zic pas pt urmatoarele luni. |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 993
| Oana.c wrote: Luni si miercuri la ora 10 iar azi la 7.30. Oricum ar fi , ca e cu 2 h mai devreme eu zic ca ar fi trebuit sa creasca mai binisor decat dublu...asta este.
Oana ținând cont ca ai făcut mai devreme ultimul beta fata de celelalte 2 beta, nu e mare diferența pana la dublare. Eu zic ca se explica. Fii optimista pana în ultima clipa! |
|
| Fetelor sunt cum sufletul la gura , și bine înțeles puțin dezamăgită 😟 Ieri am făcut un test barza ultrasensibil și să văzut clar a 2a liniuță, iar de dimineața am făcut altul de la sute CHECK cu sensibilitate de 25 parca . Dar abea daca se vede a 2 a liniuță 😢😢 M-am prea grăbit ?? Mai am 1 zi până la CM . Ce mă sfătuiți ? https://ibb.co/Ny03Gvd |
|

| Andreea0 wrote:Fetelor sunt cum sufletul la gura , și bine înțeles puțin dezamăgită 😟 Ieri am făcut un test barza ultrasensibil și să văzut clar a 2a liniuță, iar de dimineața am făcut altul de la sute CHECK cu sensibilitate de 25 parca . Dar abea daca se vede a 2 a liniuță 😢😢 M-am prea grăbit ?? Mai am 1 zi până la CM . Ce mă sfătuiți ? https://ibb.co/Ny03Gvd Mai ia un barza, eu zic ca sigur e! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Andreea0 wrote:Fetelor sunt cum sufletul la gura , și bine înțeles puțin dezamăgită 😟 Ieri am făcut un test barza ultrasensibil și să văzut clar a 2a liniuță, iar de dimineața am făcut altul de la sute CHECK cu sensibilitate de 25 parca . Dar abea daca se vede a 2 a liniuță 😢😢 M-am prea grăbit ?? Mai am 1 zi până la CM . Ce mă sfătuiți ? https://ibb.co/Ny03Gvd
Barza ultrasensibil detecteaza oricum mai bine decat cel de 25. Si eu zic ca sigur e ceva! Si apropo de teste, daca ai facut cu primul pipi de dimineata, la mine cand faceam asa iesea mai slaba liniuta si daca repetam mai tarziu se vedea mai bine. |
|
| Bună fetelor! Andreea0 se vede bine si pe Shure Check .Oana sigur o să crească beta. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Andreea0 wrote:Fetelor sunt cum sufletul la gura , și bine înțeles puțin dezamăgită 😟 Ieri am făcut un test barza ultrasensibil și să văzut clar a 2a liniuță, iar de dimineața am făcut altul de la sute CHECK cu sensibilitate de 25 parca . Dar abea daca se vede a 2 a liniuță 😢😢 M-am prea grăbit ?? Mai am 1 zi până la CM . Ce mă sfătuiți ? https://ibb.co/Ny03Gvd
E normal sa se vadă asa, shure check are sensibilitatea mai mica fata de barza ultrasensibil |
|

| Gaby 41 wrote:Bună fetelor! Andreea0 se vede bine si pe Shure Check .Oana sigur o să crească beta. Voi recolta din nou maine la 48 h sa vedem evolutia insa rez probei il voi afla luni cand se va si lucra proba. Nu cred in miracole insa nici nu am cum sa schimb viitorul. Ce va fi va fi. Multumesc tuturor pt gandurile bune si sustinere. |
|
| Pf.. sincer nu știu ce să mai zic . Am mai făcut un test Blue Cross dar e negativ. Acum am avut o scurgere gen "cafea cu lapte" . O sa vedem zilele următoare ce urmează , daca vin sau nu până la urmă urâții 🥺 |
|
|