Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Gaby 41 wrote:Bună Irina!Tu ce mai faci? Eu 8 dpo, multe simptome luna asta, dar nu ma mai pronunt cu nimic. Daca nu, in ziua 1 sun pt histeroscopie |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| zgubyro wrote:
In cazul acesta de-abia la 5 sapt si cateva zile o sa fie vizibila, iar inimioara probabil peste o sapt incolo. Fa-ti programare dupa 10 octombrie, daca nu oricum te va mai chema o data.
Am apucat deja sa ma programez pe 8 ca a zis sa revin peste o saptamana..stiam si eu ca e devreme de azi dar sunt nerabdatoarea ca e prima data cand am test pozitiv si am si asteptat atat si imi doresc sa fie bine. Multumesc mult pt sfat |
|
| Lyli wrote:Andreea deja ai 3 beta e de ajuns zic eu ,o sa ai de cheltuit de acum pe alte analize si controale esentiale lui bebe ,sfatu meu e sa mergi la eco si apoi daca-ti mai recomanda medicul sa mai faci in caz ca tot nu se vede la eco , da eu zic ca la ce valori ai vei fi ok, e un sfat prietenesc sper sa nu mi-l iei in nume de rau. Eu am facut teste de sarcina apoi o singura beta tin minte ca inainte cu o zi de data la care trebuia sa-mi vina CM ,iar la o saptamana eco
Multumesc mult de sfaturi..apreciez cand raspundeti ca ne mai linistiti si pe noi |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| La mine cred ca nu mai sunt sanse de speranta. 157 azi deci banuiesc ca sw va duce in jos valoarea. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Oana.c wrote:La mine cred ca nu mai sunt sanse de speranta. 157 azi deci banuiesc ca sw va duce in jos valoarea.
Oana, e aproape dublu. Ai facut analiza cam la aceeasi ora si azi si miercuri? |
|

| Roser wrote:
Oana, e aproape dublu. Ai facut analiza cam la aceeasi ora si azi si miercuri?
Luni si miercuri la ora 10 iar azi la 7.30. Oricum ar fi , ca e cu 2 h mai devreme eu zic ca ar fi trebuit sa creasca mai binisor decat dublu...asta este. |
|

| Esti chiar la limita, inca nu gandi negativ. |
|

| Roser wrote:Esti chiar la limita, inca nu gandi negativ. 😊 merci Roser, esti draguta, sunt negativista de fel insa acum sunt doar realista. Mai insistam, ce sa facem, pana iese 🙈 |
|

| Eu sper totusi sa fie bine Am mai vazut pe SOS Infertilitatea cazuri in care beta nu s-a dublat perfect la inceput si sarcina a evoluat bine.
|
|
| Oana.c wrote:La mine cred ca nu mai sunt sanse de speranta. 157 azi deci banuiesc ca sw va duce in jos valoarea.
Nu-ti pierde speranta |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2021 Mesaje: 25
| Hei.. 2 zile până la CM..🥴 https://ibb.co/ygjpyYr |
|
|
Se vede bine liniuta bravoo |
|

| Super!!! E acolo! Bravo! |
|

| Andreealee wrote:Nu-ti pierde speranta Hihi, sunt patita Andreea , sunt doar realista ! Succes tie pt urm eco 🤗 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2021 Mesaje: 25
| Andreealee wrote:
Se vede bine liniuta bravoo
Sper să rămână acele 2 liniuțe🙏🙏😍 Și să nu mă invadeze rușii🤐 Simptome nu am că și cum ar veni CM..dar nu se știe niciodată ☺️ Speranța moare ultima ☺️☺️ |
|
|