Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
wannabemom
Scris: Friday, October 1, 2021 1:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Oana.c wrote:
Poza cu un test verde si unul mov e de ieri dimi.
Poza cu 2 teste verzi e de azi dimi.
Eu am senzatia ca e mai light azi...
Testele mov arata mult mai intens, astazi nu am mai nimerit unul mov, am gasit decat verzi...va trebui sa fac comparatie cu testul verde de ieri.

Iti tin pumnii pentru rezultatul de la Beta! majoreta majoreta
Oana.c
Scris: Friday, October 1, 2021 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
wannabemom wrote:

Iti tin pumnii pentru rezultatul de la Beta! majoreta majoreta

Multumesc , diseara aflu.
Irinan
Scris: Friday, October 1, 2021 1:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Oana.c wrote:
Testele mov arata mult mai intens, astazi nu am mai nimerit unul mov, am gasit decat verzi...va trebui sa fac comparatie cu testul verde de ieri.

Te asteptam cu rezultatul disearaHands Cheek Kiss gandeste pozitiv, sigur o sa fie bine
Gaby 41
Scris: Friday, October 1, 2021 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Fetelor declar ziua 1.Cray
EllaMaria
Scris: Friday, October 1, 2021 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Oana.c wrote:

Oana, după uscare linia se mai intensifica. Cat despre beta, la fel ma stresam și eu ca era prea mare. Fii linistita! pupici
Irinan
Scris: Friday, October 1, 2021 4:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Gaby 41 wrote:
Fetelor declar ziua 1.Cray

Buddy1
Andreealee
Scris: Friday, October 1, 2021 4:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Buna fetelor. Am fost si eu la eco, nu s-a vazut inca nimic.. doar ca era endometrul ingrosat de 18, si se vedea un punct dar era prea mic ca sa isi dea seama..poate e inca devreme. Am 4 saptamani si 5 zile, mi-a spus sa revin intr-o saptamana. Hands
zgubyro
Scris: Friday, October 1, 2021 4:20 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
Andreealee wrote:
Buna fetelor. Am fost si eu la eco, nu s-a vazut inca nimic.. doar ca era endometrul ingrosat de 18, si se vedea un punct dar era prea mic ca sa isi dea seama..poate e inca devreme. Am 4 saptamani si 5 zile, mi-a spus sa revin intr-o saptamana. Hands

Din cate stiu doar de la 5 sapt este vizivila sarcina, la 5 sapt saculetul are 5-6mm dupa care creste 1 mm pe zi. Embrionul doar la 6 sapt este vizibil (are in jur de 2mm) si atunci se poate auzi si inimioara. Acestea sunt valabile daca ovulatia a fost in ziua 14, daca a fost mai devreme sau mai tarziu atunci calculezi in functie de asta,
Andreealee
Scris: Friday, October 1, 2021 4:24 PM
Nivel

zgubyro wrote:

Din cate stiu doar de la 5 sapt este vizivila sarcina, la 5 sapt saculetul are 5-6mm dupa care creste 1 mm pe zi. Embrionul doar la 6 sapt este vizibil (are in jur de 2mm) si atunci se poate auzi si inimioara. Acestea sunt valabile daca ovulatia a fost in ziua 14, daca a fost mai devreme sau mai tarziu atunci calculezi in functie de asta,

Multumesc pt raspuns, m-am mai linistit. Ovulatia a fost mai tarziu luna asta, cam in ziua 17 a CM .. i-am spus doamnei dr datele dar dansa a decis sa faca eco.. sper sa se vada data viitoare Doamne ajuta.
Andreealee
Scris: Friday, October 1, 2021 4:27 PM
Nivel

Mi-a dat si mie arefam sa am in casa in caz de nevoie, a spus sa iau doar daca sangerez dar nu mi-a spus daca sa le înghit sau vaginal.. sper totusi sa nu fie nevoie. Si no spa daca am dureri.
Oana.c
Scris: Friday, October 1, 2021 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Andreealee wrote:
Mi-a dat si mie arefam sa am in casa in caz de nevoie, a spus sa iau doar daca sangerez dar nu mi-a spus daca sa le înghit sau vaginal.. sper totusi sa nu fie nevoie. Si no spa daca am dureri.

Va fi bn Andreea. Din ce stiu la eco e vizibil cand beta ajunge in jur de 1500..
Mi a spus si mie de no spa si arefam intravaginal(la gravide doar asa se iau din cate stiu).
Eu astept beta cu nerabdare.
Andreealee
Scris: Friday, October 1, 2021 5:16 PM
Nivel

Oana.c wrote:

Va fi bn Andreea. Din ce stiu la eco e vizibil cand beta ajunge in jur de 1500..
Mi a spus si mie de no spa si arefam intravaginal(la gravide doar asa se iau din cate stiu).
Eu astept beta cu nerabdare.

Sunt cu ochii pe forum astept si eu la tine, esti cu 2 zile in urma mea deci mergem de mana..
Mie de beta nu mi-a zis mare lucru, se si mira ca am facut 3..si am intrebat daca mai fac si a zis ca nu...dar cred ca mai fac saptamana viitoare sa vad pe la cat ajunge inainte de vizita la dr.
zgubyro
Scris: Friday, October 1, 2021 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
Andreealee wrote:

Multumesc pt raspuns, m-am mai linistit. Ovulatia a fost mai tarziu luna asta, cam in ziua 17 a CM .. i-am spus doamnei dr datele dar dansa a decis sa faca eco.. sper sa se vada data viitoare Doamne ajuta.

In cazul acesta de-abia la 5 sapt si cateva zile o sa fie vizibila, iar inimioara probabil peste o sapt incolo. Fa-ti programare dupa 10 octombrie, daca nu oricum te va mai chema o data.
Gaby 41
Scris: Friday, October 1, 2021 5:29 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Irina!Tu ce mai faci?
Lyli
Scris: Friday, October 1, 2021 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
Andreea deja ai 3 beta e de ajuns zic eu ,o sa ai de cheltuit de acum pe alte analize si controale esentiale lui bebe ,sfatu meu e sa mergi la eco si apoi daca-ti mai recomanda medicul sa mai faci in caz ca tot nu se vede la eco , da eu zic ca la ce valori ai vei fi ok, e un sfat prietenesc sper sa nu mi-l iei in nume de rau. Eu am facut teste de sarcina apoi o singura beta tin minte ca inainte cu o zi de data la care trebuia sa-mi vina CM ,iar la o saptamana eco
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.