Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună dimineața,fetelor!Oana se vede o liniuță fină,Doamne ajută.Eu mi-am pregătit un arsenal de teste de ovulație și de sarcină.Fără teste Barza pentru mine pe viitor din cauza liniei de uscare.Deme,îmi pare rău. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Si eu zic ca se vede ceva fetelor...poate dorinta dar na...ramane de vazut. In trecut am avut si eu o aversiune fata de barza insa testand f mult am observat ca la barza se vad cel mai devreme si clare liniutele iar cand am zis ca testele sunt naspa pt ca vedeam cate o liniuta fina , am fost si la beta si intradevar beta era peste 5(apoi 19...apoi a scazut cand cu sarcina biochimica) iar de atunci tind sa cred ca de fapt nu erau linii famtoma(ce e drept am mai patit 1 data sau de 2 ori la barza sa vad acel firicel de liniuta , in rest albe cand nu era cazul)ci fusese o biochimica. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Oana.c wrote:Deme imi pare rau. La mine azi 6 dpo , bineinteles ca avand inca 1 test l am facut...nu stiu daca voi vedeti ceva, insa eu vad ffff firava...o fi linia dorintei.. Poate ma ajuta cineva cu o editare...
Sa stii ca pana si eu vad ceva ceva, desi mi se pare suuuuper devreme 6 dpo.
Eu sunt intr-un circuit prin tara si nu m-am gandit sa iau un test la mine. Ma enerveaza orice crampa simt, zic hopa stai ca vine, apoi nimic. |
|

| Isa29 wrote:
Sa stii ca pana si eu vad ceva ceva, desi mi se pare suuuuper devreme 6 dpo.
Eu sunt intr-un circuit prin tara si nu m-am gandit sa iau un test la mine. Ma enerveaza orice crampa simt, zic hopa stai ca vine, apoi nimic.
Da stiu, e devreme dar ma gandesc ca poate ov sa fi fost mai devreme putind desi am notat dupa testul cel mai intens, citisem undeva ca e posibil sa fie si punctul culminant de expulzie exact in ziua testului poz...cine stie...la prima sarcina am testat cu 7 zile inainte sa imi vina menstra si mi a iesit slab dar destul de vizibil. Cf calebdarului mai am 9 zile pn la menstra . |
|

| Peste 2 zile as avea 7 inainte de menstra si sper sa fie mai vizibil pe test in caz ca chiar e ceva. Pai profita de relaxare in circuit! |
|
| Atunci tot ce e posibil, am vazut si eu la cineva test evident pozitiv in 7 dpo. La mine testul de ovulatie din ziua 13, dimineata, avea liniuta destul de intensa dar nu era inca pozitiv, seara cam la fel, iar in ziua 14 a scazut vizibil in intensitate, plus ca am avut simptome evidente de ovulatie in ziua 14. Deci eu de atunci calculez dpo. |
|
| Fetelor să de-a Dumnezeu să fie bebe la amândouă.M-aș bucura foarte mult pentru voi. |
|

| Speram sa fie. Daca nu, inca o luna de distractie si o noua sansa. |
|
| Crampele mele sunt din ce in ce mai dureroase si s-au combinat si cu durerile de spate pe care le am de cateva zile, un vis… |
|

| Isa29 wrote:Crampele mele sunt din ce in ce mai dureroase si s-au combinat si cu durerile de spate pe care le am de cateva zile, un vis… Te astepti sa iti vina menstra? |
|

| Fetelor as vrea sa cumpar teste de sarcina Livsane, se gasesc si in alta farmacie decat in HelpNet? In oras nu am aceasta farmacie. |
|
| Oana.c wrote: Te astepti sa iti vina menstra?
Da, azi e ziua, pare ca se tine de cuvant |
|
| Poți cumpăra online.Transportul este vreo 15lei.Sunt cam singuri care vând firma asta.Am căutat Livasane (teste ovulație și de sarcină) și în altă parte dar nu am găsit. |
|
| Am uitat să specific farmacia este Helpnet.Eu de la ei mi-am luat online Livasane,am înțeles că sunt o.k. |
|
| Oficial ziua 1 Sa fie august luna mea norocoasa |
|
|