Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 720
| Gaby 41 wrote:Bine ai venit Andreea neacsu! Îți doresc să mergi repede la graviduțe! iti multumesc Gaby sa dea Domnul la toata lumea care isi doreste !! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1565
| Deme, AMH-ul mai poate varia in functie de temperatura la care e prelucrată mostra sau cat timp a stat mostra pana a fost analizata. Întotdeauna vor fi mici variatii chiar daca e facut la acelasi laborator. Un indicator mai bun al rezervei ovariene ar fi nr de foliculi antrali la inceputul ciclului. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1115
| Roser wrote:Deme, AMH-ul mai poate varia in functie de temperatura la care e prelucrată mostra sau cat timp a stat mostra pana a fost analizata. Întotdeauna vor fi mici variatii chiar daca e facut la acelasi laborator. Un indicator mai bun al rezervei ovariene ar fi nr de foliculi antrali la inceputul ciclului.
Mulțumesc Roser pt răspuns. Cat am fost la monitorizare dr a spus ca e f bine, de luna trecută nu am mai mers pt ca sunt efectiv descurajata si nu-mi mai arde de nimic. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Am primit rezultatul doar la progesteron deocamdata. Este 48,3 nmol. Poate stie cineva sa imi interpreteze daca e bun sau nu
https://ibb.co/DCkPCTz
A intrat si beta 116. Oana tu ai ceva vesti? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 902
| Andreealee wrote:Am primit rezultatul doar la progesteron deocamdata. Este 48,3 nmol. Poate stie cineva sa imi interpreteze daca e bun sau nu https://ibb.co/DCkPCTzA intrat si beta 116. Oana tu ai ceva vesti? E ft bn progesteronul tau! Abia acum am primit beta 16.5 , progesteronul nu am idee cand , e inca in lucru. |
|
| Oana.c wrote: E ft bn progesteronul tau! Abia acum am primit beta 16.5 , progesteronul nu am idee cand , e inca in lucru.
Felicitari. Important e sa creasca. |
|

Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Bhcg valoare 0.2 cu tot cu teste de ovulatie ,totul ca la carte și degeaba😔😔ma întreb dacă mai a 6 zile pana la CM oare mai am vreo șansă? |
|
| [quote=AliciaAlicia ]Bhcg valoare 0.2 cu tot cu teste de ovulatie ,totul ca la carte și degeaba😔😔ma întreb dacă mai a 6 zile pana la CM oare mai am vreo șansă?[/quote
Imi pare rau. Eu pana nu incepeam CM tot aveam o speranta deci nu renunta. |
|

| Andreealee wrote:[quote=AliciaAlicia ]Bhcg valoare 0.2  cu tot cu teste de ovulatie ,totul ca la carte și degeaba😔😔ma întreb dacă mai a 6 zile pana la CM oare mai am vreo șansă?[/quote Imi pare rau. Eu pana nu incepeam CM tot aveam o speranta deci nu renunta.
De la ultima sarcina pierduta din decembrie anul trecut tot încerc și nu renunț,dar e ciudat ptr ca am stările alea de sarcină, vedem ce o fi poate o dereglare ceva ,nu stiu🤦♀️. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 149
| Felicitari fetelor! Alicia pana nu vine CM, exista sansa, si daca vine... luna noua, sansa noua... trebuie sa fim optimiste |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1474
| Fetelor Felicitări ce mă bucur pentru Voi!!!!! |
|

| Va mulțumesc pentru încurajări! Ce teste de ovulatie îmi sfătuiți, care sunt cele mai bune? |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3043
| Maria.mmh wrote:Irina , tu ce faci? Astept, sunt 4 dpo. In ziua 1 trebuie sa sun la Iasi si citesc vesti de la voi |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1474
| Alicia eu am folosit Livsane și de la Barza.Mie mi s-au părut ambele ok. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Astept, sunt 4 dpo. In ziua 1 trebuie sa sun la Iasi  si citesc vesti de la voi
Te programezi la histero, nu? O sa fie floare la ureche, sa nu te stresezi Felicitari fetelor pt beta pozitiv! |
|
|