Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Gaby 41 wrote:Deme,o să vină și bebe doar că se lasă puțin așteptat.Oana trece greu timpul până la testare dar mai e puțin până în weekend.Maria tu cum ești?
Eu sunt prinsa in alte probleme, probabil din cauza asta nici nu ne-a mai ars in perioada asta. Planuiesc sa iau de luna viitoare Proxeed pentru sot, poate vedem ceva imbunatatiri. In rest, ca in fiecare luna...sunt in z6 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 905
| Fetelor asa liniste? Cine mai urmeaza la testat? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Eu sunt 14 dpo, ceva crampe si dureri de spate, astept sa vad daca vine iar daca nu, fac un test |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1476
| Să fie cu noroc Isa.Eu am început cu testele de ovulație dar nici unul nu este pozitiv încă m-ai am de așteptat se pare.Trece tare greu timpul când îți dorești un bebe așa mult. |
|

| Isa29 wrote:Eu sunt 14 dpo, ceva crampe si dureri de spate, astept sa vad daca vine iar daca nu, fac un test Wow 14 dpo??? Cum rezisti fara sa testezi? Gaby asa este... |
|

| Oana.c wrote: Wow 14 dpo??? Cum rezisti fara sa testezi? Gaby asa este...
Pot sa răspund eu?  Cu greu.. Dar mi-e și mai greu dacă vad test negativ, prefer mai bine sa aștept |
|

| Maria.mmh wrote:Pot sa răspund eu?  Cu greu.. Dar mi-e și mai greu dacă vad test negativ, prefer mai bine sa aștept Uf fetelor la mine e invers, parca trec zilele mai repede daca testez 1 data pe zi(desi stiu ca nu are ce iesi asa devreme)...imi zic hai ca poate maine si parca imi trec zilele...daca vad ca trec destule si nimic ma conformez insa asa am fost mereu, nu am putut sa am rabdare cu orice risc.
|
|

| Asa n am putut rezista si facut unul in 5 dpo... M am potolit si acum fac peste 2 zile...o iau din 2 in 2 zile. Totusi cine edita frumos cu sepia?? Oana.c attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Oana.c wrote: Wow 14 dpo??? Cum rezisti fara sa testezi? Gaby asa este...
De 2 ori am facut teste, o data in 12 dpo si alta data cand imi intarziase o zi, ambele negative, m-a afectat mai mult asta decat sa incep sa simt crampele prevestitoare de urati. Deci exact cum a scris si Maria |
|

| Isa29 wrote:De 2 ori am facut teste, o data in 12 dpo si alta data cand imi intarziase o zi, ambele negative, m-a afectat mai mult asta decat sa incep sa simt crampele prevestitoare de urati. Deci exact cum a scris si Maria Of sincer va apreciez pt asta, plus ca scutiti o groaza de bani. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1476
| Oana și eu testez devreme,nu mă pot abține. |
|

| Gaby 41 wrote:Oana și eu testez devreme,nu mă pot abține. Gabi ma bucur ca nu sunt singura,ne sustinem reciproc , asta e , asa simt ca mi trece mai repede timpul. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1350
| Neata fetele, Isa cum esti ? La mine 12dpo test alb ca zapada https://ibb.co/tXP3NfD Oricum oprisem progesteronul de ieri seara, acum astept sa vina musafirii nepoftiti, teoretic exact in prima zi de concediu |
|

| Deme imi pare rau. La mine azi 6 dpo , bineinteles ca avand inca 1 test l am facut...nu stiu daca voi vedeti ceva, insa eu vad ffff firava...o fi linia dorintei.. Poate ma ajuta cineva cu o editare... Oana.c attached the following image(s):

|
|

| Oana.c wrote:Deme imi pare rau. La mine azi 6 dpo , bineinteles ca avand inca 1 test l am facut...nu stiu daca voi vedeti ceva, insa eu vad ffff firava...o fi linia dorintei.. Poate ma ajuta cineva cu o editare...
Oana..testezi prea devreme. In 5-6dpo nici nu cred ca are loc implantarea... |
|
|