Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Tuesday, September 21, 2021 10:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Gaby 41 wrote:
Bună dimineața fetelor!Bine ai venit Andreea!Deme când începi să testezi?

Neata fetele .. azi sunt 7dpo, probabil ca joi, 9dpo. Nu am mai avut nici o scurgere alta culoare Lol asa ca asteptam hainoroc ieri am avut niste dureri de mijloc de am zis ca acum vine CM, sanii normali, cu toate ca lunile trecute de la arefam incepeau sa fie sensibili.
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 21, 2021 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Bună. Noi am hotărât ca vom merge pe fiv. Maine mergem la medic
deme
Scris: Tuesday, September 21, 2021 10:42 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Tin pumnii sa fie bine Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, September 21, 2021 11:21 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
deme wrote:

Tin pumnii sa fie bine Cheek Kiss
Mulțumim
Gaby 41
Scris: Tuesday, September 21, 2021 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Deme să fie cu două liniuțe când testezi! Andreiutza să fie cu noroc!
Irinan
Scris: Tuesday, September 21, 2021 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Andreea0 wrote:
Hei buna fetelor , sunt noua pe acest forum . Pâna acum nu am avut curajul sa postez nimic dar în schimb v-am urmarit pe toate cu mare drag .
?i am zis ca îmi fac curaj sa postez ?i eu pentru ca poate a?i fost ?i voi prin acelea?i situa?ii ?i ma pute?i ajuta cu niste sfaturi .
Ideea sta in felul urmator .. sunt mamica , am o feti?a de 3 ani ?i 3 luni .. iar de curând eu împreuna cu so?ul ne-am hotarât ca mai vrem un bebe ... ?i a?a ca ne-am pus pe treaba imediat dupa perioada de menstrua?ie...
Perioada de menstrua?ie a început pe data de 5 septembrie ?i sa terminat pe data de 9 septembrie.
Contact sexual am avut în zilele :
10/11/12
14/16/18/19 .
Dupa calculele perioada de ovula?ie a început în data de 14 sept . Bine în?eles cu teste de ovula?ie facute în data de 20 adica azi care a fost pozitiv .
Marea mea nedumerire este ca în zilele 18/19/20
M-am sim?it rau? , în ideea in care am dureri de burta , mai exact in zona ovarelor , scurgeri ... ?i oare cum un fel de disconfort in timpul actului..
Ce ma pune pe gânduri este ca niciodata nu avut aceste simptome pâna acum ?i am ovulat in fiecare luna . Doar ca luna aceasta a fost o ovula?ie mult mai dureroasa .. ?i nu în?eleg de ce .. oare sunt persoane in situa?ia mea ?? Vreau parerea voastra fetelor .. sunt foarte nerabdatoare deoarece îmi doresc enorm de mult sa vina al 2 lea bebe ..?i sper sa nu fiu dezamagita ?i sa îmi vina ru?iiii ???in sa men?ionez ca la prima sarcina am avut mult de lucru , undeva la 1 an ?i jumatate pâna sa vad un test pozitiv . ?i sincer chiar nu a-?i mai vrea sa a?tept atât .
A?adar fetelor voi ce parere ave?i , exista posibilitatea unei sarcini în condi?iile date ??
Ar putea fi vb de o sarcina sau este doar dorin?a mea prea mare de a ramâne însarcinata ??

Andreea bine ai venit si sedere cat mai scurta, din pacate nu prea ai cum sa mergi cu gandul spre o sarcina, in conditiile in care tu abia ai ovulat... oricum iti tin pumnii sa vi cu un test pozitiv peste vreo 10 zile asa.. numai bine iti doresc
Irinan
Scris: Tuesday, September 21, 2021 10:31 PM
Nivel

deme wrote:

Neata fetele .. azi sunt 7dpo, probabil ca joi, 9dpo. Nu am mai avut nici o scurgere alta culoare Lol asa ca asteptam hainoroc ieri am avut niste dureri de mijloc de am zis ca acum vine CM, sanii normali, cu toate ca lunile trecute de la arefam incepeau sa fie sensibili.

majoreta majoreta majoreta sa fie cu Doamne ajuta demecoeur
Irinan
Scris: Tuesday, September 21, 2021 10:32 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:

Te asteptam cu vesti de la medic.. doamne ajuta
deme
Scris: Tuesday, September 21, 2021 10:52 PM
Nivel

Irinan wrote:

majoreta majoreta majoreta sa fie cu Doamne ajuta demecoeur

Of Irina, eu stiu ce sa mai spun, parca-mi e si teama sa testez si sa vad iar alb alcool
deme
Scris: Wednesday, September 22, 2021 7:41 AM
Nivel

Neata fetele, de dimi cand am mers la baie ,am vazut o mica pata (cat o moneda de 10 bani sau mai mica) un maro inchis pe absorbant, nimic pe hârtie. Azi 8dpo, sa fie oare implantarea?
Irinan
Scris: Wednesday, September 22, 2021 7:47 AM
Nivel

deme wrote:

Of Irina, eu stiu ce sa mai spun, parca-mi e si teama sa testez si sa vad iar alb alcool

Cunosc senzatia, dar totusi eu sunt printre cele care testeza, nu mi place incertitudinea... ca e alba sau e neagra vreau sa stiu cat mai repede... si chiar daca e testul negativ, tot nu mi pierd speranta pana in ultimul momentLol
Irinan
Scris: Wednesday, September 22, 2021 7:48 AM
Nivel

deme wrote:
Neata fetele, de dimi cand am mers la baie ,am vazut o mica pata (cat o moneda de 10 bani sau mai mica) un maro inchis pe absorbant, nimic pe hârtie. Azi 8dpo, sa fie oare implantarea?

Poate sa fie, iti dai seama... vedem peste vreo 2 ziletopai
deme
Scris: Wednesday, September 22, 2021 7:56 AM
Nivel

Irinan wrote:

Cunosc senzatia, dar totusi eu sunt printre cele care testeza, nu mi place incertitudinea... ca e alba sau e neagra vreau sa stiu cat mai repede... si chiar daca e testul negativ, tot nu mi pierd speranta pana in ultimul momentLol

Ha ha si eu la fel, dar ma abțin pana maine in 9dpo.
deme
Scris: Wednesday, September 22, 2021 7:58 AM
Nivel

Irinan wrote:

Poate sa fie, iti dai seama... vedem peste vreo 2 ziletopai

Offf am asa niste emotii. Cumva in sufletul meu am zis ca atunci cand o sa raman gravida (Doamne ajuta) o sa mi se dea un semn, ca sa știu sigur. Sper ca acesta sa fie ACEL semn Hands
Andreea0
Scris: Wednesday, September 22, 2021 9:07 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/20/2021
Irinan wrote:

Andreea bine ai venit si sedere cat mai scurta, din pacate nu prea ai cum sa mergi cu gandul spre o sarcina, in conditiile in care tu abia ai ovulat... oricum iti tin pumnii sa vi cu un test pozitiv peste vreo 10 zile asa.. numai bine iti doresc

Mulțumesc pentru răspuns , sunt conștientă că e prea repede ptr un test, peste vreo 11-12 zile trebuie sa apară menstruația.
Sunt tare nerăbdătoare pentru că sincer nu vreau sa mai aștept un an și jumătate până să iasă testul pozitiv .
Oare au mai fost fete pe aici care au rămas însărcinate din prima luna de încercări ☺️
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.