Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Sunday, September 19, 2021 9:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Irina, e ff bine, DHEA ti-a dat ? Si eu voiam sa zic de spermograma, si calitatea spermatozoizilor are influenta cand e vorba de sarcini pierdute
Iti tin pumnii Cheek Kiss
Gaby 41
Scris: Sunday, September 19, 2021 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Deme!Eu ziua 11 a ciclului am zis să încercăm o dată la 2 zile din ziua 12 a ciclului deci de mâine.În continuare i-au DHEA, seleniu,acid folic,vit.E, lăptișor de matcă, miere cu propolis și brânca-ursului (pe mine ma ajutat la primul copil).Am folosit și Conceive plus luna trecută voi folosi și luna aceasta și cine știe poate poate vine și bebe.
deme
Scris: Sunday, September 19, 2021 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Gaby 41 wrote:
Bună Deme!Eu ziua 11 a ciclului am zis să încercăm o dată la 2 zile din ziua 12 a ciclului deci de mâine.În continuare i-au DHEA, seleniu,acid folic,vit.E, lăptișor de matcă, miere cu propolis și brânca-ursului (pe mine ma ajutat la primul copil).Am folosit și Conceive plus luna trecută voi folosi și luna aceasta și cine știe poate poate vine și bebe.

Sa fie cu noroc, iti tin pumnii !!Cheek Kiss
Gaby 41
Scris: Sunday, September 19, 2021 1:13 PM
Nivel

Mersi Deme!Sper să mă ajute tot ce iau.Am zis să fie cum vrea Dumnezeu!Vom încerca natural și cu puțin ajutor sper de la aceste suplimente pe care le iau.Cine știe poate mă voi mai bucura de încă o minune în viața mea,eu încă sper că se mai poate.Fetelor eu sunt sigură că vom ajunge toate la graviduțe!
Irinan
Scris: Sunday, September 19, 2021 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Mi a dat Ellamuselle plicuri sa iau, plus melatonin de 5 mg... melatonina stiu ca ajuta la somn, nu stiu ce rol are... acum oricum sunt pe pauza pana in ziua 1, adica nu mai am ce sa fac luna asta, dar totusi imi fac temele, poate e luna norocoasaLol
Irinan
Scris: Sunday, September 19, 2021 7:56 PM
Nivel

deme wrote:

Pot întreba ce ti-a dat pt calitatea ovulelor?
Hai ca nu e ala asa de negru, important este ca ai început de undeva Cheek Kiss

Asa e, inceputul e mai greu.. Cheek Kiss
Irinan
Scris: Sunday, September 19, 2021 7:57 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună dimineața fetelor! Irina ce ai primit pentru calitatea ovulelor?Deme știu că e devreme dar eu îți doresc să fie cu ochișori.Fetelor abia aștept să văd cât mai multe teste de sarcină pozitive aici și să mă bucur pentru fiecare dintre voi! Vă îmbrățișez!

Doamne ajuta si la tine GabyCheek Kiss
Irinan
Scris: Sunday, September 19, 2021 8:01 PM
Nivel

freya1 wrote:
Irina, e ff bine, DHEA ti-a dat ? Si eu voiam sa zic de spermograma, si calitatea spermatozoizilor are influenta cand e vorba de sarcini pierdute
Iti tin pumnii Cheek Kiss

Ellamuselle mi a dat, n am nai auzit de suplimentul asta.. ce m a bagat un pic in ceata, a fost ca probabil o sa fie nevoie sa repet analizele de trombofilie.. s a uitat pe ele, si mi a zis ca e proteina c mare, ca nu stiu ce a mai vazut el pe acolo.. iar cand a auzit ca eram gravida cand le am facut, a zis ca nu s valabile.. analizele de trombofilie nu se fac niciodata in sarcina, ca toate alea cresc in sarcina si nu s valide.. mi a zis momentan sa nu le fac dar ca alea nu s valabile ..
Cat despre spermograma, ma asteptam sa mi zica, cum si la histeroscopie ma asteptam... ma bucur ca am inceput de undevaCheek Kiss
Gaby 41
Scris: Sunday, September 19, 2021 8:40 PM
Nivel

Irina foarte interesant tratamentul recomandat.Îți doresc o lună norocoasă.
IoanaIoanaC
Scris: Monday, September 20, 2021 8:54 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Irinan wrote:

Ellamuselle mi a dat, n am nai auzit de suplimentul asta.. ce m a bagat un pic in ceata, a fost ca probabil o sa fie nevoie sa repet analizele de trombofilie.. s a uitat pe ele, si mi a zis ca e proteina c mare, ca nu stiu ce a mai vazut el pe acolo.. iar cand a auzit ca eram gravida cand le am facut, a zis ca nu s valabile.. analizele de trombofilie nu se fac niciodata in sarcina, ca toate alea cresc in sarcina si nu s valide.. mi a zis momentan sa nu le fac dar ca alea nu s valabile ..
Cat despre spermograma, ma asteptam sa mi zica, cum si la histeroscopie ma asteptam... ma bucur ca am inceput de undevaCheek Kiss

Trombofilia dobandita nu se face in sarcina intradevar. Cea ereditara n-are treaba ca nu e influentata de hormonii de sarcina. Ellamuselle e alta varianta de proxeed din ce stiu eu.
Tin pumnii! Buddy1 Buddy1 Buddy1
Irinan
Scris: Monday, September 20, 2021 9:33 AM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Trombofilia dobandita nu se face in sarcina intradevar. Cea ereditara n-are treaba ca nu e influentata de hormonii de sarcina. Ellamuselle e alta varianta de proxeed din ce stiu eu.
Tin pumnii! Buddy1 Buddy1 Buddy1

Multumesc IoanaCheek Kiss ce printesa frumoasa aicoeur
Irinan
Scris: Monday, September 20, 2021 9:35 AM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Irina foarte interesant tratamentul recomandat.Îți doresc o lună norocoasă.

Multumesc gaby.. la fel si tie iti doresc
IoanaIoanaC
Scris: Monday, September 20, 2021 11:16 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Irinan wrote:

Multumesc IoanaCheek Kiss ce printesa frumoasa aicoeur

Multumesc!love
Andreea0
Scris: Monday, September 20, 2021 8:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/20/2021
Hei buna fetelor , sunt noua pe acest forum . Pâna acum nu am avut curajul sa postez nimic dar în schimb v-am urmarit pe toate cu mare drag .
?i am zis ca îmi fac curaj sa postez ?i eu pentru ca poate a?i fost ?i voi prin acelea?i situa?ii ?i ma pute?i ajuta cu niste sfaturi .
Ideea sta in felul urmator .. sunt mamica , am o feti?a de 3 ani ?i 3 luni .. iar de curând eu împreuna cu so?ul ne-am hotarât ca mai vrem un bebe ... ?i a?a ca ne-am pus pe treaba imediat dupa perioada de menstrua?ie...
Perioada de menstrua?ie a început pe data de 5 septembrie ?i sa terminat pe data de 9 septembrie.
Contact sexual am avut în zilele :
10/11/12
14/16/18/19 .
Dupa calculele perioada de ovula?ie a început în data de 14 sept . Bine în?eles cu teste de ovula?ie facute în data de 20 adica azi care a fost pozitiv .
Marea mea nedumerire este ca în zilele 18/19/20
M-am sim?it rau? , în ideea in care am dureri de burta , mai exact in zona ovarelor , scurgeri ... ?i oare cum un fel de disconfort in timpul actului..
Ce ma pune pe gânduri este ca niciodata nu avut aceste simptome pâna acum ?i am ovulat in fiecare luna . Doar ca luna aceasta a fost o ovula?ie mult mai dureroasa .. ?i nu în?eleg de ce .. oare sunt persoane in situa?ia mea ?? Vreau parerea voastra fetelor .. sunt foarte nerabdatoare deoarece îmi doresc enorm de mult sa vina al 2 lea bebe ..?i sper sa nu fiu dezamagita ?i sa îmi vina ru?iiii ???in sa men?ionez ca la prima sarcina am avut mult de lucru , undeva la 1 an ?i jumatate pâna sa vad un test pozitiv . ?i sincer chiar nu a-?i mai vrea sa a?tept atât .
A?adar fetelor voi ce parere ave?i , exista posibilitatea unei sarcini în condi?iile date ??
Ar putea fi vb de o sarcina sau este doar dorin?a mea prea mare de a ramâne însarcinata ??
Gaby 41
Scris: Tuesday, September 21, 2021 8:33 AM
Nivel

Bună dimineața fetelor!Bine ai venit Andreea!Deme când începi să testezi?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.