Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună dimineața fetelor!Oana să fie cu noroc.Irina așteptăm vești. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Irina , ceva vesti? Fetelor, am si eu o nedumerire: dupa cum am spus, pe 13 am avut test pozitiv ovulatie, cand am si prestat de altfel, dupa vreo 3 zile am început sa am mici simptome de parca imi vine CM (stiu, ca nu inseamna nimic si e prea devreme pt orice), apoi astazi am observat un firicel de sange (nu rosu, maroniu asa) ,am zis ca who knows, acum cand m-am introdus arefam (initial am zis ca luna asta nu mai bag, dar după firicelul vazut am zis ca hai) am observat pe deget (scuzați toate detaliile) putin tot asa spre maroniu, de parca e spotting de început de CM sau ceva de genul Ati mai pățit asa ceva? |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| deme wrote:Irina , ceva vesti? Fetelor, am si eu o nedumerire: dupa cum am spus, pe 13 am avut test pozitiv ovulatie, cand am si prestat de altfel, dupa vreo 3 zile am început sa am mici simptome de parca imi vine CM (stiu, ca nu inseamna nimic si e prea devreme pt orice), apoi astazi am observat un firicel de sange (nu rosu, maroniu asa) ,am zis ca who knows, acum cand m-am introdus arefam (initial am zis ca luna asta nu mai bag, dar după firicelul vazut am zis ca hai) am observat pe deget (scuzați toate detaliile) putin tot asa spre maroniu, de parca e spotting de început de CM sau ceva de genul Ati mai pățit asa ceva?
Eu pățeam asta pana sa mi se prescrie arefam. Deficit de progesteron. Eu luna asta nu am mai pus pt ca nu am văzut ovulația pe grafic.. Continua cu progesteronul,ca rău nu are ce sa fie și îți țin pumnii! |
|
| Maria.mmh wrote:Eu pățeam asta pana sa mi se prescrie arefam. Deficit de progesteron. Eu luna asta nu am mai pus pt ca nu am văzut ovulația pe grafic.. Continua cu progesteronul,ca rău nu are ce sa fie și îți țin pumnii!
Mulțumesc Maria, m-am gândit si eu, doar ca mi s-a părut ciudat pt ca nu am mai pățit pana acum. Cumva in capul meu deficitul de progesteron aparea in caz de sarcina, inainte de test pozitiv v-am spus eu ca ma duc cu capul usor si sigur Tu esti bine ? |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| deme wrote:Mulțumesc Maria, m-am gândit si eu, doar ca mi s-a părut ciudat pt ca nu am mai pățit pana acum. Cumva in capul meu deficitul de progesteron aparea in caz de sarcina, inainte de test pozitiv  v-am spus eu ca ma duc cu capul usor si sigur Tu esti bine ?
Nu neapărat înainte de sarcina. Eu pățeam sa îmi apară acel spotting și aproape nimic mai mult în unele luni. Eu sunt ok, ma gândesc ca luni încep munca puțin dezamăgită de luna asta.. |
|
| Maria.mmh wrote:Nu neapărat înainte de sarcina. Eu pățeam sa îmi apară acel spotting și aproape nimic mai mult în unele luni. Eu sunt ok, ma gândesc ca luni încep munca  puțin dezamăgită de luna asta..
Si eu am usor spotting inainte de CM, dar acum este diferit, adica doar pe hartie si cand am băgat arefam, de aceea mi s-a părut weird.
Daca te incalzeste puțin, si eu
|
|
| Deme poate acel firicel de sânge este de fapt de la implantare.Îți doresc să fie cu două liniuțe când testezi. |
|
| Gaby 41 wrote:Deme poate acel firicel de sânge este de fapt de la implantare.Îți doresc să fie cu două liniuțe când testezi.
Gaby, putin probabil, sunt abia 4dpo , însă mulțumesc frumos |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Eu zic ca e de la ovulatie, cand se rupe foliculul poate exista o mica sangerare, sange maroniu inseamna mai vechi, deci s-ar potrivi... e complet normal |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Revin si eu cu vesti.... parerea dr e ca ovulele n au fost de calitate, de unde si sarcinile oprite in evolutie.. mi a dat ceva pt calitatea lor, in ziua 1 sa sun sa mi faca programare pt histeroscopie, sotul spermograma.. plus analize in zilele 2-5 ale cm... |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Deme si eu zic ca e de la ovulatie.. implantarea de obicei apare cel putin dupa ziua 6, |
|
| Irinan wrote:Revin si eu cu vesti.... parerea dr e ca ovulele n au fost de calitate, de unde si sarcinile oprite in evolutie.. mi a dat ceva pt calitatea lor, in ziua 1 sa sun sa mi faca programare pt histeroscopie, sotul spermograma.. plus analize in zilele 2-5 ale cm...
Pot întreba ce ti-a dat pt calitatea ovulelor? Hai ca nu e ala asa de negru, important este ca ai început de undeva |
|
| Irinan wrote:Deme si eu zic ca e de la ovulatie.. implantarea de obicei apare cel putin dupa ziua 6, Știu, stiu, nici nu ma gandeam la implantare, doar ca sunt asa confuza pt ca nu mi s-a mai întâmplat pana acum. Si de dimi tot asa am gasit câteva Pete cafea cu lapte pe absorbant azi 5dpo |
|
| Bună dimineața fetelor! Irina ce ai primit pentru calitatea ovulelor?Deme știu că e devreme dar eu îți doresc să fie cu ochișori.Fetelor abia aștept să văd cât mai multe teste de sarcină pozitive aici și să mă bucur pentru fiecare dintre voi! Vă îmbrățișez! |
|
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor! Irina ce ai primit pentru calitatea ovulelor?Deme știu că e devreme dar eu îți doresc să fie cu ochișori.Fetelor abia aștept să văd cât mai multe teste de sarcină pozitive aici și să mă bucur pentru fiecare dintre voi! Vă îmbrățișez!
Doamne ajuta Gaby , tu cum esti? |
|
|