Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Saturday, September 18, 2021 8:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună dimineața fetelor!Oana să fie cu noroc.Irina așteptăm vești.
deme
Scris: Saturday, September 18, 2021 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Irina , ceva vesti?
Fetelor, am si eu o nedumerire: dupa cum am spus, pe 13 am avut test pozitiv ovulatie, cand am si prestat de altfel, dupa vreo 3 zile am început sa am mici simptome de parca imi vine CM (stiu, ca nu inseamna nimic si e prea devreme pt orice), apoi astazi am observat un firicel de sange (nu rosu, maroniu asa) ,am zis ca who knows, acum cand m-am introdus arefam (initial am zis ca luna asta nu mai bag, dar după firicelul vazut am zis ca hai) am observat pe deget (scuzați toate detaliile) putin tot asa spre maroniu, de parca e spotting de început de CM sau ceva de genul Cray
Ati mai pățit asa ceva?
Maria.mmh
Scris: Saturday, September 18, 2021 9:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
deme wrote:
Irina , ceva vesti?
Fetelor, am si eu o nedumerire: dupa cum am spus, pe 13 am avut test pozitiv ovulatie, cand am si prestat de altfel, dupa vreo 3 zile am început sa am mici simptome de parca imi vine CM (stiu, ca nu inseamna nimic si e prea devreme pt orice), apoi astazi am observat un firicel de sange (nu rosu, maroniu asa) ,am zis ca who knows, acum cand m-am introdus arefam (initial am zis ca luna asta nu mai bag, dar după firicelul vazut am zis ca hai) am observat pe deget (scuzați toate detaliile) putin tot asa spre maroniu, de parca e spotting de început de CM sau ceva de genul Cray
Ati mai pățit asa ceva?

Eu pățeam asta pana sa mi se prescrie arefam. Deficit de progesteron. Eu luna asta nu am mai pus pt ca nu am văzut ovulația pe grafic..
Continua cu progesteronul,ca rău nu are ce sa fie și îți țin pumnii! majoreta
deme
Scris: Saturday, September 18, 2021 9:34 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Eu pățeam asta pana sa mi se prescrie arefam. Deficit de progesteron. Eu luna asta nu am mai pus pt ca nu am văzut ovulația pe grafic..
Continua cu progesteronul,ca rău nu are ce sa fie și îți țin pumnii! majoreta

Mulțumesc Maria, m-am gândit si eu, doar ca mi s-a părut ciudat pt ca nu am mai pățit pana acum. Cumva in capul meu deficitul de progesteron aparea in caz de sarcina, inainte de test pozitiv Lol v-am spus eu ca ma duc cu capul usor si sigur Lol
Tu esti bine ?
Maria.mmh
Scris: Saturday, September 18, 2021 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
deme wrote:

Mulțumesc Maria, m-am gândit si eu, doar ca mi s-a părut ciudat pt ca nu am mai pățit pana acum. Cumva in capul meu deficitul de progesteron aparea in caz de sarcina, inainte de test pozitiv Lol v-am spus eu ca ma duc cu capul usor si sigur Lol
Tu esti bine ?

Nu neapărat înainte de sarcina. Eu pățeam sa îmi apară acel spotting și aproape nimic mai mult în unele luni.
Eu sunt ok, ma gândesc ca luni încep munca Lol puțin dezamăgită de luna asta..
deme
Scris: Saturday, September 18, 2021 10:05 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Nu neapărat înainte de sarcina. Eu pățeam sa îmi apară acel spotting și aproape nimic mai mult în unele luni.
Eu sunt ok, ma gândesc ca luni încep munca Lol puțin dezamăgită de luna asta..

Si eu am usor spotting inainte de CM, dar acum este diferit, adica doar pe hartie si cand am băgat arefam, de aceea mi s-a părut weird.

Daca te incalzeste puțin, si eu Lol
Gaby 41
Scris: Saturday, September 18, 2021 10:28 PM
Nivel

Deme poate acel firicel de sânge este de fapt de la implantare.Îți doresc să fie cu două liniuțe când testezi.
deme
Scris: Saturday, September 18, 2021 10:36 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Deme poate acel firicel de sânge este de fapt de la implantare.Îți doresc să fie cu două liniuțe când testezi.

Gaby, putin probabil, sunt abia 4dpo , însă mulțumesc frumos Cheek Kiss
freya1
Scris: Sunday, September 19, 2021 3:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Eu zic ca e de la ovulatie, cand se rupe foliculul poate exista o mica sangerare, sange maroniu inseamna mai vechi, deci s-ar potrivi... e complet normal
Irinan
Scris: Sunday, September 19, 2021 7:47 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Revin si eu cu vesti.... parerea dr e ca ovulele n au fost de calitate, de unde si sarcinile oprite in evolutie.. mi a dat ceva pt calitatea lor, in ziua 1 sa sun sa mi faca programare pt histeroscopie, sotul spermograma.. plus analize in zilele 2-5 ale cm...
Irinan
Scris: Sunday, September 19, 2021 7:48 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Deme si eu zic ca e de la ovulatie.. implantarea de obicei apare cel putin dupa ziua 6,
deme
Scris: Sunday, September 19, 2021 8:54 AM
Nivel

Irinan wrote:
Revin si eu cu vesti.... parerea dr e ca ovulele n au fost de calitate, de unde si sarcinile oprite in evolutie.. mi a dat ceva pt calitatea lor, in ziua 1 sa sun sa mi faca programare pt histeroscopie, sotul spermograma.. plus analize in zilele 2-5 ale cm...

Pot întreba ce ti-a dat pt calitatea ovulelor?
Hai ca nu e ala asa de negru, important este ca ai început de undeva Cheek Kiss
deme
Scris: Sunday, September 19, 2021 8:56 AM
Nivel

Irinan wrote:
Deme si eu zic ca e de la ovulatie.. implantarea de obicei apare cel putin dupa ziua 6,

Știu, stiu, nici nu ma gandeam la implantare, doar ca sunt asa confuza pt ca nu mi s-a mai întâmplat pana acum.
Si de dimi tot asa am gasit câteva Pete cafea cu lapte pe absorbant Boredom azi 5dpo
Gaby 41
Scris: Sunday, September 19, 2021 9:06 AM
Nivel

Bună dimineața fetelor! Irina ce ai primit pentru calitatea ovulelor?Deme știu că e devreme dar eu îți doresc să fie cu ochișori.Fetelor abia aștept să văd cât mai multe teste de sarcină pozitive aici și să mă bucur pentru fiecare dintre voi! Vă îmbrățișez!
deme
Scris: Sunday, September 19, 2021 9:11 AM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună dimineața fetelor! Irina ce ai primit pentru calitatea ovulelor?Deme știu că e devreme dar eu îți doresc să fie cu ochișori.Fetelor abia aștept să văd cât mai multe teste de sarcină pozitive aici și să mă bucur pentru fiecare dintre voi! Vă îmbrățișez!

Doamne ajuta Gaby , tu cum esti?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.