Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună dimineața fetelor!Ce mai faceți?Ce liniște pe la noi pe aici. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Buna dimi! Nu am mai scris nici eu demult, dar nu am noutati. Dar intru zilnic de cateva ori sa vad daca nu este vreo norocoasa |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Buna ziua, eu nu prea am noutati.. am avut test pozitiv de ovulatie pe 13 cand am si prestat (si pe 11 doar ca asa ne-a venit), ar fi trebuit si ieri si azi, insa ca de obicei al meu nu a mai putut pt ca se gandeste doar ca trebuie sa prestam si ..supriza, s-a dus tot cheful si nimic nu a iesit, asa ca luna asta nu o sa am ce testa Daca nu e una e cealalta si am obosit. Inseminare sau fiv nici nu se pune problema pt ca.. nu poate face la clinica (am incercat de 3 ori pt spermograma si pana la urma am recoltat acasa ) se enervează și uite asa |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| deme wrote:Buna ziua, eu nu prea am noutati.. am avut test pozitiv de ovulatie pe 13 cand am si prestat (si pe 11 doar ca asa ne-a venit), ar fi trebuit si ieri si azi, insa ca de obicei al meu nu a mai putut pt ca se gandeste doar ca trebuie sa prestam si ..supriza, s-a dus tot cheful si nimic nu a iesit, asa ca luna asta nu o sa am ce testa Daca nu e una e cealalta si am obosit. Inseminare sau fiv nici nu se pune problema pt ca.. nu poate face la clinica (am incercat de 3 ori pt spermograma si pana la urma am recoltat acasa  ) se enervează și uite asa Dar e foarte bine cand ai avut testul de ovulatie pozitiv, perfect chiar Eu te sfatuiesc sa nu mai discuti cu el despre teste de ovulatie, sa nu8 se simta constrans... la clinica nu stiu cum sa faceti, macar o data sa reuseasca sa puneti la congelat pt un viitor fiv
Sincera sa fiu ajunsesem eu asa dupa 4 ani de incercari, aveam atacuri de panica numai cand ma gandeam ca ovulez al meu presta ca un erou, dar cand ma vedea pe mine mai mult stresata iti dai seama cum era Acasa nu merge cu un pahar-doua de vin, o atmosfera mai relaxata? Daca mai intarzia mult piticul meu cred ca ajungeam alcoolica |
|
| freya1 wrote:Dar e foarte bine cand ai avut testul de ovulatie pozitiv, perfect chiar Eu te sfatuiesc sa nu mai discuti cu el despre teste de ovulatie, sa nu8 se simta constrans... la clinica nu stiu cum sa faceti, macar o data sa reuseasca sa puneti la congelat pt un viitor fiv Sincera sa fiu ajunsesem eu asa dupa 4 ani de incercari, aveam atacuri de panica numai cand ma gandeam ca ovulez  al meu presta ca un erou, dar cand ma vedea pe mine mai mult stresata iti dai seama cum era Acasa nu merge cu un pahar-doua de vin, o atmosfera mai relaxata? Daca mai intarzia mult piticul meu cred ca ajungeam alcoolica
Nu merge sa nu discut pt ca starile lui sunt .. fara chef, chiar mi-a spus sa il anunt cand se apropie perioada ca as aiba timp sa se relaxeze.
Am încercat si sa iesim la o teresa , un vin etc, dar cumva stie ca asta inseamna ca trebuie sa presteze si e panica, ieri seara ne-am oprit , cand abia începusem pt ca i s-a parut ca inima ii bate intr-un anume fel
Ce sa zic freya, am pierdut 3 luni aproape pana am reușit sa recoltam pt o spermograma..
Cumva se si gandeste ca din cauza lui nu reusim pt ca nu ne sincronizam, il apuca neputința, stari de nervi, irascibilitate, you know .. ce sa mai zic |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor!Ce mai faceți?Ce liniște pe la noi pe aici.
Nici la mine nu sunt noutăți.. Graficul meu e razna, probabil ca nu am ovulat luna asta. Am reușit și eu sa îmi iau concediu săptămâna asta dar parca statul asta asa îmi lasă creierul prea lejer |
|
| Maria.mmh wrote:Nici la mine nu sunt noutăți.. Graficul meu e razna, probabil ca nu am ovulat luna asta. Am reușit și eu sa îmi iau concediu săptămâna asta dar parca statul asta asa îmi lasă creierul prea lejer
Maria, prea mult timp liber iti da timp de gândire la toate prostiile cel puțin asa sunt eu :)) |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor!Ce mai faceți?Ce liniște pe la noi pe aici. Nici la mine nici o noutate. Revin cu vesti ,sambata.. am emotii |
|
| Irinan wrote:Nici la mine nici o noutate. Revin cu vesti ,sambata.. am emotii
Hai Irina, curaj :) |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună fetelor!Deme eu cred că ești acoperită cu ziua 13 îți doresc să fie cu ochișori! Maria îți doresc multă sănătate și putere să treci peste toate.Irina așteptăm vești după consultație.Fetelor vă îmbrățișez și să veniți toate cu vești bune în curând! |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1408
| deme wrote:Nu merge sa nu discut pt ca starile lui sunt .. fara chef, chiar mi-a spus sa il anunt cand se apropie perioada ca as aiba timp sa se relaxeze. Am încercat si sa iesim la o teresa , un vin etc, dar cumva stie ca asta inseamna ca trebuie sa presteze si e panica, ieri seara ne-am oprit , cand abia începusem pt ca i s-a parut ca inima ii bate intr-un anume fel Ce sa zic freya, am pierdut 3 luni aproape pana am reușit sa recoltam pt o spermograma.. Cumva se si gandeste ca din cauza lui nu reusim pt ca nu ne sincronizam, il apuca neputința, stari de nervi, irascibilitate, you know .. ce sa mai zic
Deme din ce vad eu,el pare să fie într-un blocaj când știe că trebuie să își "facă treaba". Am observat că bărbații cu greu acceptă ar putea avea o problemă sau sunt vulnerabili. Despre probleme femeilor legate de infertilitate se discută de mult timp și e ceva "normal" , dar despre problemele lor nu se discută,pt ei îi subiect tabu. Pe deoparte îi și înțeleg , ei se consideră stâlpii familie , sunt protectorii, sunt alfa, când află că de ei depinde reușita de a obține o sarcină presiune îi și mai mare. Poate greșesc, dar încercă să vorbești cu el pe tema asta, să îi spui că îi normal ce simte sau poate îl ajută un psiholog .
|
|
| MariaS wrote:
Deme din ce vad eu,el pare să fie într-un blocaj când știe că trebuie să își "facă treaba". Am observat că bărbații cu greu acceptă ar putea avea o problemă sau sunt vulnerabili. Despre probleme femeilor legate de infertilitate se discută de mult timp și e ceva "normal" , dar despre problemele lor nu se discută,pt ei îi subiect tabu. Pe deoparte îi și înțeleg , ei se consideră stâlpii familie , sunt protectorii, sunt alfa, când află că de ei depinde reușita de a obține o sarcină presiune îi și mai mare. Poate greșesc, dar încercă să vorbești cu el pe tema asta, să îi spui că îi normal ce simte sau poate îl ajută un psiholog .
Maria, tocmai ca nu are probleme legate de infertilitate, a mers si la psiholog mai bine de jumătate de an si am tot discutat.. Nu stiu cum sa mai procedez , sper sa iasa ceva luna aceasta totusi , ca altfel o iau si eu pe pustiu :)) |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1408
| deme wrote:
Maria, tocmai ca nu are probleme legate de infertilitate, a mers si la psiholog mai bine de jumătate de an si am tot discutat.. Nu stiu cum sa mai procedez , sper sa iasa ceva luna aceasta totusi , ca altfel o iau si eu pe pustiu :))
Dacă omul tau e sănatos tun atunci poate are nevoie de un "snickers" (nu îi el când e foame) sau vreo ciocolată cu cânepă ca să se mai relaxeze 😅 |
|
| MariaS wrote:
Dacă omul tau e sănatos tun atunci poate are nevoie de un "snickers" (nu îi el când e foame) sau vreo ciocolată cu cânepă ca să se mai relaxeze 😅
știu ce spui.. o perna peste fata cand doarme |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Buna fetelor, v am citit mereu. Eu nu am noutati ba mai mult decat atat am avut o perioada grea cu o viroza urata , antibiotice, luna asta pana la ovulatie(azi fiind ziua ovulatiei) am reusit sa prestam doar de 2 ori. De azi incolo nici nu cred ca mai e graba de a presta, fiind deja tarziu. Cam asa arata calendarul meu de luna asta. Succes fetelor ce urmeaza la testat . Oana.c attached the following image(s):

|
|
|