Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Oana.c wrote:Eu am avut ieri seara un test de ov pozitiv, in premom imi arata ca fiind high, probabil azi urmeaza sa fie peack ul. Sa fie cu spor |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1896
| Oana.c wrote:Eu am avut ieri seara un test de ov pozitiv, in premom imi arata ca fiind high, probabil azi urmeaza sa fie peack ul.
Spoorrr!! |
|
| Fetele, am fost azi la Bebe Tei si am luat un test Viola (nu, nu m-am dus acolo pt asta ) . Cand credeti ca as putea sa il fac? Azi 7dpo |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| Deme,eu sunt din categoria care testează devreme cred că am testat și în ziua 6-7 acum 2 luni.Nu am răbdare așa că mi-am luat multe teste.Dacă testezi să ne pui o poză! Îți doresc să fie cu ochișori! |
|
| Cris 80 ce mai faci?Cum merge proiectul Bebe 2? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Multumesc mult fetelor. Si eu testez devreme, mi se pare ca trece timpul mai repede incercand 1 test pe zi. Si eu am testat si din 6 dpo. |
|
| Am cedat, cu tentația in casa , nu ma pot abtine. 8dpo Viola- alb
https://ibb.co/4Y6m1Nz |
|
| Bună dimineața,Deme!Poate mai testezi și în zilele următoare.Eu sunt în perioada fertilă și foarte răcită sper să nu ratez luna. |
|
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața,Deme!Poate mai testezi și în zilele următoare.Eu sunt în perioada fertilă și foarte răcită sper să nu ratez luna.
Bună dimi, pai baga aspirina saracului, bună pt ambele lucruri:)) glumesc! Sănătate multa si spor !! |
|
| Mulțumesc frumos Deme!Nu ratez luna orice ar fi. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/22/2021 Mesaje: 3
| Gaby,am o perioada stresanta la serviciu,sunt cam anxioasa și am o teama sa ma apuc de bebelit. Am mai luat unele pastile antistres din plante.Trebuie sa fii foarte echilibrata ,e o mare răspundere un copil. Eu va citesc mereu ...ce mult mi as dori sa va povestesc și eu de testele mele,de simptome...dar...asta e. Eu va țin pumnii sa reușiți toate sa fiți gravidute de Crăciun! Va pup! |
|
| Cris și mie îmi este teamă dar dacă tot ne-am hotărât până la urmă (am avut o sarcină de coșmar din păcate datorată unor medici incompetenți)voi merge înainte și sper să nu fie prea târziu pentru mine.Să de-a Dumnezeu să reușim să ne mutăm toate la graviduțe în curând. |
|
| Bună dimineața,fetelor!Ceva noutăți?Deme mai faci vreun test?Mi-am comandat și eu ieri teste Viola am văzut că au sensibilitate mare.Cele care ați folosit marca asta de teste ce părere aveți,ați avut vreodată linie de uscare? Maria,ce mai faci? |
|
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața,fetelor!Ceva noutăți?Deme mai faci vreun test?Mi-am comandat și eu ieri teste Viola am văzut că au sensibilitate mare.Cele care ați folosit marca asta de teste ce părere aveți,ați avut vreodată linie de uscare? Maria,ce mai faci?
Buna dimi fetele, am facut un test de 10 care e alb https://ibb.co/VJDYwWb
Viola e cu sensibilitate de 5, eu nu am avut linie de uscare la ele |
|
| Deme, îmi pare rău. |
|
|