Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Isa29
Scris: Thursday, August 19, 2021 12:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
deme wrote:

9DPO e devreme

Stiu, mai e timp sa se pozitiveze, dar tratament trebuie sa iau oricum, urmeaza sa plecam din tara si nu vreau sa iau si infectia asta dupa mine Lol
Maria.mmh
Scris: Thursday, August 19, 2021 12:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Andreea, Deme, mulțumesc de intrebarecomputerlove
Sunt ok, am ratat total luna asta, sunt în 9dpo. După grafic am ovulat în ziua 19 însă am avut contact tooooocmai în ziua 14. Lol
Am fost prinși cu alte probleme în lunile astea, nici nu ne-a mai stat capul uff
Deocamndata am doar niște crampe și sanii dureroși. Marți ar trebui sa vina
Irinan
Scris: Thursday, August 19, 2021 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Andreeax wrote:
Raza,felicitari!!! Sarcina ușoară și la termen!!!!! Asteptam vesti de pa tine.

Maria,cum mai esti?

Irina,ce fata mare ai! Mie mi-e frica sa fie fetița al2lea (dacă o sa se poată si al2lea) ca fetițele iti dau astfel de emoții când mai cresc ras

Dar si ajutor ai din partea fetelor sa sti.. fiind si mamica tanara pot vb de toate cu ea, si ma bucur ca am in ea cea mai buna prietena. Stie si cel mai marunt secret al meu, si am sprijin in toate. E mare, deci pot vb cu ea ,inclusiv despre tot demersul meu de ai mai face un fratior/surioara.. dar si socul e mare cand apare iubitul sa o cauteLol
Irinan
Scris: Thursday, August 19, 2021 12:37 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:
Andreea, Deme, mulțumesc de intrebarecomputerlove
Sunt ok, am ratat total luna asta, sunt în 9dpo. După grafic am ovulat în ziua 19 însă am avut contact tooooocmai în ziua 14. Lol
Am fost prinși cu alte probleme în lunile astea, nici nu ne-a mai stat capul uff
Deocamndata am doar niște crampe și sanii dureroși. Marți ar trebui sa vina

Ai fi oarecum acoperita, la limita. Cheek Kiss
Gaby 41
Scris: Friday, August 20, 2021 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună fetelor!Oana,ce mai faci?Isa ai mai făcut vreun test?
Oanaiuliana
Scris: Friday, August 20, 2021 2:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Gaby 41 wrote:
Bună fetelor!Oana,ce mai faci?Isa ai mai făcut vreun test?

Declar astazi ziua 1... nu mai sunt asa dezamăgită pentru ca oricum m-au dezamăgit testele înainte.
M-am decis sa fac o pauza de la tratament di monitorizari. Ideea e ca atâta timp cât fac stimulare cu monitorizare și știu ca s-a produs ovulatia și am avut contact când trebuie așteptările mele sunt foarte mari și dezamăgirea testului negativ este imensa. Plâng fără sa ma pot controla, sunt frustrata, îl resping pe soț pentru ca sunt nervoasa, îmi cert fetita degeaba asa ca m-am hotărât sa iau o pauza. Sa încerc sa fac dragoste din dragoste, sa ma ocup cu drag de soț și de fetita și dacă doamne doamne vrea sa ne mai dea un bebe o sa ne dea oricum. Poate peste o luna doua trei voi mai încerca vreun tratament dar momentan vreau pauza.
zgubyro
Scris: Friday, August 20, 2021 3:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Oanaiuliana wrote:

Declar astazi ziua 1... nu mai sunt asa dezamăgită pentru ca oricum m-au dezamăgit testele înainte.
M-am decis sa fac o pauza de la tratament di monitorizari. Ideea e ca atâta timp cât fac stimulare cu monitorizare și știu ca s-a produs ovulatia și am avut contact când trebuie așteptările mele sunt foarte mari și dezamăgirea testului negativ este imensa. Plâng fără sa ma pot controla, sunt frustrata, îl resping pe soț pentru ca sunt nervoasa, îmi cert fetita degeaba asa ca m-am hotărât sa iau o pauza. Sa încerc sa fac dragoste din dragoste, sa ma ocup cu drag de soț și de fetita și dacă doamne doamne vrea sa ne mai dea un bebe o sa ne dea oricum. Poate peste o luna doua trei voi mai încerca vreun tratament dar momentan vreau pauza.

Din pacate atunci cand dorinta de a mai avea un copil devine obsesie foarte greu se mai poate controla, pot spune ca este chiar invers, ea este cea care controleaza.
Eu am trecut prin asa ceva acum cativa ani, desi am doi copii nu ma mai interesa nimic, toata ziua ma gandeam doar ca vreau sa raman insarcinata. Nu ma mai puteam bucura de nimic, pot sa zic 100% din timpul meu ma gandeam doar la sarcina, numaram zilele, luam temperatura, orice vedeam credeam ca e un semn bun sau rau... cu alte cuvinte dorinta de a avea un bebe devenise o obsesie pe care nu o mai puteam controla ci ma contrla ea pe mine. Totul a durat vreo doi ani pana mi-am luat una in freza de la soarta, si pot spune ca m-am trezit la realitate. Din acel moment ma bucur de fiecare clipa alaturi de familia mea, am regretat acei ani pierduti in care parca am fost hipnotizata. Tot ce post sa va spun este ca viata trece si timpul inapoi nu se poate da, deci bucurati-va de ce aveti, toate se intampla cu un rost.
Gaby 41
Scris: Friday, August 20, 2021 3:33 PM
Nivel

Oana,la fel ca tine am fost și eu luna trecută, trebuie să las lucrurile puțin mai relaxate pe viitor.Așa am zis și eu dacă bunul Dumnezeu vrea să ne mai dea un bebe atunci vom fi tare bucuroși.Oana te îmbrățișez și o să vină și bebe în curând.
Irinan
Scris: Friday, August 20, 2021 5:29 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

Imi pare rau Oanagrup stiu ca e greu dar trebuie sa te aduni. Daca simti nevoia sa faci o pauza, fa pauza, plangi, descarcate.. daca tii minte la fel am zis si eu acum o luna.. si acum iata ma iar pe baricade.. Cheek Kiss
Irinan
Scris: Friday, August 20, 2021 5:30 PM
Nivel

Revin si eu cu un update, nu s a anulat nimic pe maine ,deci nu am prins programare mai repede.. ma mutau pe 11 septembrie, dar exact atunci ar trebui sa apara cm, deci am lasat pe 18 cum era...
Gaby 41
Scris: Saturday, August 21, 2021 9:25 AM
Nivel

Bună dimineața, fetelor! Oana.c tu ce mai faci?Deme când urmează să testezi? Fetelor abia aștept să văd o poză cu un Test Pozitiv aici!
Gaby 41
Scris: Saturday, August 21, 2021 9:30 AM
Nivel

Yanna,tu ce mai faci?
deme
Scris: Saturday, August 21, 2021 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Gaby 41 wrote:
Bună dimineața, fetelor! Oana.c tu ce mai faci?Deme când urmează să testezi? Fetelor abia aștept să văd o poză cu un Test Pozitiv aici!

Gaby :) azi sunt 7dpo, probabil pe luni in 9dpo . A trecut asa repede saptamana asta cu munca, ca nici nu am realizat ca am ajuns in 7dpo Lol
Ca si semne sa le zic asa, doar clasicele intepaturi in ovare si sanii puțin umflati si durerosi, dar e normal la mine mai ales ca iau si arefam, asa ca nu ma entuziasmez, cu toate caaaaaa, am prestat chiar perfect as putea zice Lol
Oana.c
Scris: Saturday, August 21, 2021 10:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Eu am avut ieri seara un test de ov pozitiv, in premom imi arata ca fiind high, probabil azi urmeaza sa fie peack ul.

Oana.c attached the following image(s):
20210820_222400.jpg

Gaby 41
Scris: Saturday, August 21, 2021 12:03 PM
Nivel

Oana.c spor la Treabă!!!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.