Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, August 18, 2021 11:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Irinan wrote:

Eu o sa incerc sa sun in fiecare vineri ,poate imi surade norocul, daca nu, o luna de asteptare nu e gaura in cer. Cu 3 copii acasa, dintre care un adolescent ,iti dai seama ca rabdare amLol aaaa si ca noutatea noutatilor ,fata mea are iubitCray sunt batrana rauLol

coeur o sa reusesti sunt sigura! Cat despre iubit...ce sa zic, sunteti parinti moderni si o sa fie cool, il pui la leganat 😂cand vine bebe.
Sisi2
Scris: Thursday, August 19, 2021 1:38 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Raza wrote:

Irina, ce dragut ca ti-ai amintit de mine. A fost bine si la al doilea beta, ieri am fost la ecografia de confirmare la 6 saptamani si i-am auzit si inimioara.
Inca nu ne vine sa credem ca am ajuns și ziua asta, lung drum a fost si lung drum mai este, dar important este unde suntem si le luam toate pe rand.

Iti admir puterea de a te ridica de fiecare data si de a nu te lasa doborata, nu e usor chiar deloc.
Sa de-a Dumnezeu sa fie bine la toate fetele de aici si visele sa devina realitate!

Felicitari, Raza!! Sa ai sarcina usoara si la termen. Ma bucur mult pentru tine!! Multa sanatate iti doresc!!Cheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, August 19, 2021 7:50 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
freya1 wrote:
Raza, ce ma bucur, felicitari si sarcina usoara in continuare Cheek Kiss imi amintesc cum eram si eu la inceput, mi se parea ca visez incontinuu

Irina Hilar ce mare e fetita ta, ati incurcat-o de acum ras

Pt mine tot fetita mea ecoeur incepe clasa a 11 in septembrie.. sotul, saracul a ramas cam socat de faza cu iubitul, dar se impaca cu ideea, nu prea are ce faceLol eu la 18 ani am nascut o pe ea.. trece timpul parca prea repede...uite si la tine, parca mai ieri anuntai sarcina, tin minte ca am vazut si la stiri, cum ca multe fiv uri care s au amanat din cauza pandemiei ,n a mai fost nevoie sa se reia procedurile... minuni se intamplacoeur
Maria.mmh
Scris: Thursday, August 19, 2021 8:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Oanaiuliana wrote:
Bineînțeles că încerc sa ma agat de orice speranța...ma gândeam ca în ziua în care m-i s-a confirmat ovulatia pe ovarul stâng aveam și un folicul de 24 pe ovarul drept. A doua zi după asta am avut dureri mari de burta și dr a zis ca e posibil sa ovulez și cu acel ovar( ca pot ovula cu ambele ovare în 24-48 de ore). Asa ca ma gândesc ca poate s-a prins vreun bebe din ovarul drept și atunci ar fi doar 13 dpo pentru ovarul drept...și poate totuși e prea devreme pentru test. Azi-noapte am avut ceva dureri de ovare care astăzi s-au potolit.
Știu ca încerc sa găsesc orice lucru de care sa ma agat...dar chiar vreau sa fie luna asta bebe pentru ca m-am decis sa nu mai fac nici un tratament, sau cel puțin sa fac o pauza 2-3 luni

In 13 dpo un test de 10 ar trebui sa fie foarte concludent. Nu are cum sa nu se vadă pe el dacă este ceva, sunt fete care au avut la 9dpo.
Eu nu vreau sa te demoralizez, dar cum au zis și fetele mai sus, e mai bine sa vezi realitatea decât sa te minți singura. pale
Încerc sa îți atașez un tabel pt implantare

Maria.mmh attached the following image(s):
screenshot_20210819_081407_com.whatsapp.jpg

Isa29
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:17 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
Neata tuturor! Eu m-am trezit la 5:30 (dupa 4 ore de somn) si n-am mai putut adormi, aveam si inca am usoare crampe, azi sunt 9 dpo. Pot fi din mai multe motive, dar nu neg ca m-au dus putin cu gandurile acolo, ca poate, poate … N-am alte simptome, nici vorba de sani tensionati, eu experiemntez usoare dureri doar o zi doua dupa ovulatie, apoi inainte de menstra n-am avut de cand ma stiu. Ieri am facut o igienizare dentara cu anestezie si deja ma stresam, desi a folosit o cantitate mica. Am 2 teste de livsane de 10 in casa, eu care spuneam ca nu testez devreme, acum ca stiu ca-s in sertar imi vine sa pun mana pe unul ras

Irina, bafta la medic, daca nu se intampla minunea, tot in Iasi vreau si eu sa ajung dar la Rafu Maftei la Origyn. Am zis asa, sa incercam efectiv cateva luni, apoi seria de investigatii, analize, verificare trompe, tot pachetul.
Irinan
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:19 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

coeur o sa reusesti sunt sigura! Cat despre iubit...ce sa zic, sunteti parinti moderni si o sa fie cool, il pui la leganat 😂cand vine bebe.

Asta chiar e buna,Lol o sa o iau in calculCheek Kiss
deme
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:28 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Isa29 wrote:
Neata tuturor! Eu m-am trezit la 5:30 (dupa 4 ore de somn) si n-am mai putut adormi, aveam si inca am usoare crampe, azi sunt 9 dpo. Pot fi din mai multe motive, dar nu neg ca m-au dus putin cu gandurile acolo, ca poate, poate … N-am alte simptome, nici vorba de sani tensionati, eu experiemntez usoare dureri doar o zi doua dupa ovulatie, apoi inainte de menstra n-am avut de cand ma stiu. Ieri am facut o igienizare dentara cu anestezie si deja ma stresam, desi a folosit o cantitate mica. Am 2 teste de livsane de 10 in casa, eu care spuneam ca nu testez devreme, acum ca stiu ca-s in sertar imi vine sa pun mana pe unul ras

Irina, bafta la medic, daca nu se intampla minunea, tot in Iasi vreau si eu sa ajung dar la Rafu Maftei la Origyn. Am zis asa, sa incercam efectiv cateva luni, apoi seria de investigatii, analize, verificare trompe, tot pachetul.

Neata fetele, Isa vin si eu in urma ta cu 5DPO, doar usoare intepaturi la ovare care deja nu le mai bag in seama, in rest, totul normal ;) nu am luat nici un test, ca sa nu fie tentatia in casa Lol

Irina, ce fata mare ai!!! Distractia acum incepe ;) ma bucur ca te-ai hotarat catre investigatii ,iti tin pumnii!!

Raza, ce ma bucur!!!

Maria , este totul bineeee? Cheek Kiss
diana.dmn
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:29 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2018
Raza wrote:

Irina, ce dragut ca ti-ai amintit de mine. A fost bine si la al doilea beta, ieri am fost la ecografia de confirmare la 6 saptamani si i-am auzit si inimioara.
Inca nu ne vine sa credem ca am ajuns și ziua asta, lung drum a fost si lung drum mai este, dar important este unde suntem si le luam toate pe rand.

Felicitari Raza! Sarcina usoara si un bebe sanatos! Buddy1
Irinan
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:29 AM
Nivel

Isa29 wrote:

Multa bafta Isa... tot la origyn merg si eu, doar ca la Doroftei..
Irinan
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:30 AM
Nivel

deme wrote:

Neata fetele, Isa vin si eu in urma ta cu 5DPO, doar usoare intepaturi la ovare care deja nu le mai bag in seama, in rest, totul normal ;) nu am luat nici un test, ca sa nu fie tentatia in casa Lol

Irina, ce fata mare ai!!! Distractia acum incepe ;) ma bucur ca te-ai hotarat catre investigatii ,iti tin pumnii!!

Raza, ce ma bucur!!!

Maria , este totul bineeee? Cheek Kiss

E da, chiar ca acum incepe distractiaCheek Kiss
deme
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:32 AM
Nivel

Irinan wrote:

E da, chiar ca acum incepe distractiaCheek Kiss

Cheek Kiss
Gaby 41
Scris: Thursday, August 19, 2021 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Raza, felicitări sarcină ușoară!
Isa29
Scris: Thursday, August 19, 2021 10:18 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
Am facut acum un test si e negativ, mi-au iesit analizele si se pare ca am o infectie urinara ce necesita antibiotic, mai mult de asta l-am facut.
deme
Scris: Thursday, August 19, 2021 10:38 AM
Nivel

Isa29 wrote:
Am facut acum un test si e negativ, mi-au iesit analizele si se pare ca am o infectie urinara ce necesita antibiotic, mai mult de asta l-am facut.

9DPO e devreme
Andreeax
Scris: Thursday, August 19, 2021 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Raza,felicitari!!! Sarcina ușoară și la termen!!!!! Asteptam vesti de pa tine.

Maria,cum mai esti?

Irina,ce fata mare ai! Mie mi-e frica sa fie fetița al2lea (dacă o sa se poată si al2lea) ca fetițele iti dau astfel de emoții când mai cresc ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.