Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Oanaiuliana wrote: Luna asta nu am luat duphaston. Doar letrozol zilele 5-9 și atat
Eu duphaston a. Luat din a 3 zi după ovulatia. Da și eu știu ca duphastonul inhiba ovulatia. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Irinan wrote:Raza daca ne citesti poate impartasesti cu noi evolutia la beta.. speram sa citim doar de bine
Irina, ce dragut ca ti-ai amintit de mine. A fost bine si la al doilea beta, ieri am fost la ecografia de confirmare la 6 saptamani si i-am auzit si inimioara. Inca nu ne vine sa credem ca am ajuns și ziua asta, lung drum a fost si lung drum mai este, dar important este unde suntem si le luam toate pe rand.
Iti admir puterea de a te ridica de fiecare data si de a nu te lasa doborata, nu e usor chiar deloc. Sa de-a Dumnezeu sa fie bine la toate fetele de aici si visele sa devina realitate!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Irinan wrote:Acum sper sa reusesc sa prind loc mai repede de 18 septembrie, daca nu e ok si atunci. As fi imediat dupa cm... multumesc mult Andreea Eu am asteptat si 3 luni prima data, sa te inarmezi cu rabdare ca se decaleaza programarile |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Oanaiuliana wrote: Eu duphaston a. Luat din a 3 zi după ovulatia. Da și eu știu ca duphastonul inhiba ovulatia.
Cum ai monitorizat ovulatia? Ovulatia 100% este confirmata doar ecografic. De multe ori vara din cauza caldurii mai apar dereglari menstruale, eu aproape in fiecare an patesc asta. Mai exista posibilitatea in care ovulatia s-a produs mai tarziu decat crezi. Daca testul de sarcina este negtiv incearca totusi sa fii realista si sa nu-ti faci sperante desarte, pentru ca nu te ajuta... din contra |
|
| zgubyro wrote:
Cum ai monitorizat ovulatia? Ovulatia 100% este confirmata doar ecografic. De multe ori vara din cauza caldurii mai apar dereglari menstruale, eu aproape in fiecare an patesc asta. Mai exista posibilitatea in care ovulatia s-a produs mai tarziu decat crezi. Daca testul de sarcina este negtiv incearca totusi sa fii realista si sa nu-ti faci sperante desarte, pentru ca nu te ajuta... din contra
Ovulatia a fost confirmata ecografic, s-a observat foliculul spart mai mic în dimensiuni decât la măsurătoarea dinainte cu 2 zile. Apoi în z 7 după ovulatie am făcut și progrsteronul care a ieșit 15.ceva... |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Oanaiuliana wrote: Testul se încăpățânează sa rămână negativ. Am făcut dr max de 10. Si totuși semne ca vine menstruația nu am deloc deloc. Ce ar putea provoca întârzierea menstruației atâta timp cât ovulatia s-a produs 100 %? Adica știu din cauza fazei foliculare se poate dereglat ciclul și sa apară întârzieri, dar odată ce ovulatia s-a produs de obicei faza luteala e 12-14 zile ...eu sunt 15 dpo azi ..și nimic. Oricum testul de azi nu m-a dezamăgit pentru ca eu sunt sigura ca e ceva acolo
Of Oana... poate ar fi bine sa recoltezi beta, macar sa sti sigur o treaba.. pe mine dubiul ma macina rau. Acum tu sti |
|
| IoanaIoanaC wrote:Face misto de mine, asta face! E ceva normal |
|
| Raza wrote:
Irina, ce dragut ca ti-ai amintit de mine. A fost bine si la al doilea beta, ieri am fost la ecografia de confirmare la 6 saptamani si i-am auzit si inimioara. Inca nu ne vine sa credem ca am ajuns și ziua asta, lung drum a fost si lung drum mai este, dar important este unde suntem si le luam toate pe rand.
Iti admir puterea de a te ridica de fiecare data si de a nu te lasa doborata, nu e usor chiar deloc. Sa de-a Dumnezeu sa fie bine la toate fetele de aici si visele sa devina realitate!
Ce vesti minunate Raza chiar ma bucur mult.. sa ti dea D zeu sarcina usoara, si cel mai important la termen si copil sanatos, ca restul toate trec.. stiu ca ai avut un drum lung si anevoios dar mai stiu si ca a meritat totul. Doamne ajuta |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Irinan wrote: Of Oana... poate ar fi bine sa recoltezi beta, macar sa sti sigur o treaba.. pe mine dubiul ma macina rau. Acum tu sti
Asa este! beta nu minte. Singura dilema este, ca daca ovulatia a fost confirmata ecografic este imposibil ca in ziua 15 sa nu apara ceva pe un test de 10. |
|
| ANDREEA2929A wrote:Eu am asteptat si 3 luni prima data, sa te inarmezi cu rabdare ca se decaleaza programarile Eu o sa incerc sa sun in fiecare vineri ,poate imi surade norocul, daca nu, o luna de asteptare nu e gaura in cer. Cu 3 copii acasa, dintre care un adolescent ,iti dai seama ca rabdare am aaaa si ca noutatea noutatilor ,fata mea are iubit sunt batrana rau |
|
| Irinan wrote: Of Oana... poate ar fi bine sa recoltezi beta, macar sa sti sigur o treaba.. pe mine dubiul ma macina rau. Acum tu sti
O sa ii scriu mâine doctoriței cu care am făcut monitorizarea. Știu sigur ca vineri are program și mai mult ca sigur ma va chema sa vedem despre ce este vorba. Dar oricum pana și orele mi se par lungi când stau asa în incertitudine...darămite sa aștept încă o zi jumate. Azi ma gândeam sa inventez o durere de burta și sa merg la ginecolog la urgente...ca fără programare nu ma primește nici un cabinet și programările la mine în oraș se fac cu minim o săptămână înainte 😅😅 . Nu știu ce soluție sa mai găsesc sa deslușesc misterul mai repede. Mai am un test dr max ...o sa îl fac dimineața cu prima urina. Cel de azi nu a fost făcut cu prima urina. Poate mâine am mai mult noroc decât azi. Mulțumesc oricum tuturor pentru susținere și incurajare |
|
| zgubyro wrote:
Asa este! beta nu minte. Singura dilema este, ca daca ovulatia a fost confirmata ecografic este imposibil ca in ziua 15 sa nu apara ceva pe un test de 10.
De asta zic ca beta e sfant. Apare scris negru pe alb, fara urma de dubiu.. acum nu pt toata lumea e si simplu de ajuns la un laborator, din diferite motive.. oricum Oana, iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti si sa te lamuresti cat mai repede |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Raza, ce ma bucur, felicitari si sarcina usoara in continuare imi amintesc cum eram si eu la inceput, mi se parea ca visez incontinuu
Irina ce mare e fetita ta, ati incurcat-o de acum |
|
| Bineînțeles că încerc sa ma agat de orice speranța...ma gândeam ca în ziua în care m-i s-a confirmat ovulatia pe ovarul stâng aveam și un folicul de 24 pe ovarul drept. A doua zi după asta am avut dureri mari de burta și dr a zis ca e posibil sa ovulez și cu acel ovar( ca pot ovula cu ambele ovare în 24-48 de ore). Asa ca ma gândesc ca poate s-a prins vreun bebe din ovarul drept și atunci ar fi doar 13 dpo pentru ovarul drept...și poate totuși e prea devreme pentru test. Azi-noapte am avut ceva dureri de ovare care astăzi s-au potolit. Știu ca încerc sa găsesc orice lucru de care sa ma agat...dar chiar vreau sa fie luna asta bebe pentru ca m-am decis sa nu mai fac nici un tratament, sau cel puțin sa fac o pauza 2-3 luni |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Felicitari raza! Nu am urmarit indeaproape povestea ta, dar orice veste de genul ne da noua, aspirantelor speranta. Eu una ma bucur sincer pentru cele de aici din casuta ce reusesc sa-si indeplineasca visul!
Oanaiuliana, stiu cat poate fi de urata asteptarea asta. Daca totusi vrei sa mergi la medic, de ce nu faci si un beta macar sa stii sigur daca e sau nu? |
|
|