Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1543
| Bună dimineața, fetelor!Irinan ai testat?Azi ziua 8 Dpo am testat pentru că bineînțeles nu am răbdare și este alb ca zăpada.Știu că e devreme dar nici iluzii nu-mi fac privind această lună.Deme,Maria voi ce mai faceți? |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața, fetelor!Irinan ai testat?Azi ziua 8 Dpo am testat pentru că bineînțeles nu am răbdare și este alb ca zăpada.Știu că e devreme dar nici iluzii nu-mi fac privind această lună.Deme,Maria voi ce mai faceți?
La mine nu e nimic nou, sunt in z18. Nou e doar o arsura pe spate dupa o zi de plaja , m-am parlit ca porcul de Craciun |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1925
| Maria.mmh wrote:La mine nu e nimic nou, sunt in z18. Nou e doar o arsura pe spate dupa o zi de plaja , m-am parlit ca porcul de Craciun
Gabi eu nu fac nimic, sunt in z8 a CM :)) momentan la plaja cu nepotul.
Maria esti la mare?? |
|
| deme wrote:
Gabi eu nu fac nimic, sunt in z8 a CM :)) momentan la plaja cu nepotul.
Maria esti la mare??
Noo..am fost la o piscina. Nu stiu daca mai ajungem anul asta pe litoral Stai linistita, ca te anunt daca sunt prin zona |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața, fetelor!Irinan ai testat?Azi ziua 8 Dpo am testat pentru că bineînțeles nu am răbdare și este alb ca zăpada.Știu că e devreme dar nici iluzii nu-mi fac privind această lună.Deme,Maria voi ce mai faceți? Si eu 10 dpo, nici o umbra macar :-( |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Fetelor la mine luna aceasta e diferita...e diferita pentru ca nu ma dor sanii asa cum ma dureau după ovulatie. Azi sunt 5 dpo...de obicei din ziua 2-3 dpo simțeam durerile. Poate faptul ca e ceva diferit fata de normal prevestește o veste buna. Miercuri merg sa fac progesteronul |
|
| Oanaiuliana să fie cu Noroc! Să vi cu un test Pozitiv. |
|
| Fetelor ar fi cazul sa rupa una dintre noi ghinionul asta... de mult nu am mai vazut un test pozitiv pe aici.. :-( Dar ca sa mai schimbam dispozitia, va arat si voua testul verisoarei mele, o femeie care de multi ani isi doreste sa devina mama, iar D zeu i a indeplinit in sfarsit dorinta cea mai mare P.S. sper sa avem toate asa un test cat de curand Irinan attached the following image(s):
|
|
| Irinan wrote:Fetelor ar fi cazul sa rupa una dintre noi ghinionul asta... de mult nu am mai vazut un test pozitiv pe aici.. :-( Dar ca sa mai schimbam dispozitia, va arat si voua testul verisoarei mele, o femeie care de multi ani isi doreste sa devina mama, iar D zeu i a indeplinit in sfarsit dorinta cea mai mare P.S. sper sa avem toate asa un test cat de curand
Bine ca am citit pana la capat, ca sarisem sa te felicit crezand ca e al tau Felicitari pt verisoara ta |
|
| Ce test frumos!!! Să de-a Dumnezeu să aibă un copil frumos și sănătos! Chiar mă gândeam zilele trecute că poate va pune cineva un test pozitiv aici să ne bucurăm și noi și iată că sa întâmplat.Mă bucur din tot sufletul pentru ea. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| wannabemom wrote:
Conceive plus ne-a ajutat si pe noi. Am reusit la vreo 2-3 luni de cand am inceput sa il folosim. E foarte bun mai ales cand sunt oarecare probleme de uscaciune la femeie....
Oana.c imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta pentru tine....am citit tot ce s-a intamplat pana acum si intr-adevar parca vedeam ceva si eu pe testul tau barza.... imi pare sincer rau :( Am revenit si eu din concediu...o ultima mica relaxare...acum cat am mai putut.
Multumesc, asa a fost sa fie. Iau profertil si ii dau si sotului. Mi am pus in cap sa am rabdare cu mine 3 luni...asa voi face, dc nu se intampla pana atunci voi vedea ce voi face. Incerc sa imi ocup timpul, sa ma distrez cat pot acum(sa mai ies sa fumez si mai beau cate ceva la un chef) ca daca voi ramane clar voi renunta la tot. Ma bate gandul sa imi schimb si jobul si uite asa ma fac cu treaba sa treaca mai repede timpul. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1925
| Maria.mmh wrote:Noo..am fost la o piscina. Nu stiu daca mai ajungem anul asta pe litoral Stai linistita, ca te anunt daca sunt prin zona
Asa, asa, am crezut ca ai mers blat |
|
| Maria.mmh wrote:Bine ca am citit pana la capat, ca sarisem sa te felicit crezand ca e al tau Felicitari pt verisoara ta As vrea eu sa fie al meu, dar va veni si ziua mea. A noastra, a fiecaruia in parte |
|
| Gaby 41 wrote:Ce test frumos!!! Să de-a Dumnezeu să aibă un copil frumos și sănătos! Chiar mă gândeam zilele trecute că poate va pune cineva un test pozitiv aici să ne bucurăm și noi și iată că sa întâmplat.Mă bucur din tot sufletul pentru ea. Si pe mine ma binedispune un test pozitiv, chiar daca nu e al meu.. mai ales cand stiu ca a fost dorit din toata inima |
|
| Bună dimineața,fetelor!Am mai făcut un test sunt în ziua 10 Dpo care este negativ cum mă și așteptam. |
|
|