Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Monday, August 9, 2021 10:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună dimineața, fetelor!Irinan ai testat?Azi ziua 8 Dpo am testat pentru că bineînțeles nu am răbdare și este alb ca zăpada.Știu că e devreme dar nici iluzii nu-mi fac privind această lună.Deme,Maria voi ce mai faceți?
Maria.mmh
Scris: Monday, August 9, 2021 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Gaby 41 wrote:
Bună dimineața, fetelor!Irinan ai testat?Azi ziua 8 Dpo am testat pentru că bineînțeles nu am răbdare și este alb ca zăpada.Știu că e devreme dar nici iluzii nu-mi fac privind această lună.Deme,Maria voi ce mai faceți?

La mine nu e nimic nou, sunt in z18.
Nou e doar o arsura pe spate dupa o zi de plaja , m-am parlit ca porcul de CraciunLol
deme
Scris: Monday, August 9, 2021 11:58 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Maria.mmh wrote:

La mine nu e nimic nou, sunt in z18.
Nou e doar o arsura pe spate dupa o zi de plaja , m-am parlit ca porcul de CraciunLol

Gabi eu nu fac nimic, sunt in z8 a CM :)) momentan la plaja cu nepotul.

Maria esti la mare??
Maria.mmh
Scris: Monday, August 9, 2021 12:14 PM
Nivel

deme wrote:

Gabi eu nu fac nimic, sunt in z8 a CM :)) momentan la plaja cu nepotul.

Maria esti la mare??

Noo..am fost la o piscina. Nu stiu daca mai ajungem anul asta pe litoral pale Stai linistita, ca te anunt daca sunt prin zona Cheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, August 9, 2021 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Gaby 41 wrote:

Si eu 10 dpo, nici o umbra macar :-(
Oanaiuliana
Scris: Monday, August 9, 2021 2:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Fetelor la mine luna aceasta e diferita...e diferita pentru ca nu ma dor sanii asa cum ma dureau după ovulatie. Azi sunt 5 dpo...de obicei din ziua 2-3 dpo simțeam durerile. Poate faptul ca e ceva diferit fata de normal prevestește o veste buna. Miercuri merg sa fac progesteronul
Gaby 41
Scris: Monday, August 9, 2021 2:38 PM
Nivel

Oanaiuliana să fie cu Noroc! Să vi cu un test Pozitiv.
Irinan
Scris: Monday, August 9, 2021 3:40 PM
Nivel

Fetelor ar fi cazul sa rupa una dintre noi ghinionul asta... de mult nu am mai vazut un test pozitiv pe aici.. :-(
Dar ca sa mai schimbam dispozitia, va arat si voua testul verisoarei mele, o femeie care de multi ani isi doreste sa devina mama, iar D zeu i a indeplinit in sfarsit dorinta cea mai marecoeur coeur
P.S. sper sa avem toate asa un test cat de curand

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20210809-154051_gallery.jpg

Maria.mmh
Scris: Monday, August 9, 2021 3:45 PM
Nivel

Irinan wrote:
Fetelor ar fi cazul sa rupa una dintre noi ghinionul asta... de mult nu am mai vazut un test pozitiv pe aici.. :-(
Dar ca sa mai schimbam dispozitia, va arat si voua testul verisoarei mele, o femeie care de multi ani isi doreste sa devina mama, iar D zeu i a indeplinit in sfarsit dorinta cea mai marecoeur coeur
P.S. sper sa avem toate asa un test cat de curand

Bine ca am citit pana la capat, ca sarisem sa te felicit crezand ca e al tau Lol
Felicitari pt verisoara ta hainoroc
Gaby 41
Scris: Monday, August 9, 2021 4:46 PM
Nivel

Ce test frumos!!! Să de-a Dumnezeu să aibă un copil frumos și sănătos! Chiar mă gândeam zilele trecute că poate va pune cineva un test pozitiv aici să ne bucurăm și noi și iată că sa întâmplat.Mă bucur din tot sufletul pentru ea.
Oana.c
Scris: Monday, August 9, 2021 6:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
wannabemom wrote:

Conceive plus ne-a ajutat si pe noi. Am reusit la vreo 2-3 luni de cand am inceput sa il folosim.
E foarte bun mai ales cand sunt oarecare probleme de uscaciune la femeie....

Oana.c imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta pentru tine....am citit tot ce s-a intamplat pana acum si intr-adevar parca vedeam ceva si eu pe testul tau barza.... imi pare sincer rau :(
Am revenit si eu din concediu...o ultima mica relaxare...acum cat am mai putut.

Multumesc, asa a fost sa fie. Iau profertil si ii dau si sotului. Mi am pus in cap sa am rabdare cu mine 3 luni...asa voi face, dc nu se intampla pana atunci voi vedea ce voi face.
Incerc sa imi ocup timpul, sa ma distrez cat pot acum(sa mai ies sa fumez si mai beau cate ceva la un chef) ca daca voi ramane clar voi renunta la tot.
Ma bate gandul sa imi schimb si jobul si uite asa ma fac cu treaba sa treaca mai repede timpul.
deme
Scris: Monday, August 9, 2021 6:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Maria.mmh wrote:

Noo..am fost la o piscina. Nu stiu daca mai ajungem anul asta pe litoral pale Stai linistita, ca te anunt daca sunt prin zona Cheek Kiss

Asa, asa, am crezut ca ai mers blat Lol Cheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, August 9, 2021 7:02 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Bine ca am citit pana la capat, ca sarisem sa te felicit crezand ca e al tau Lol
Felicitari pt verisoara ta hainoroc

As vrea eu sa fie al meu, dar va veni si ziua mea. A noastra, a fiecaruia in partecoeur
Irinan
Scris: Monday, August 9, 2021 7:04 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Ce test frumos!!! Să de-a Dumnezeu să aibă un copil frumos și sănătos! Chiar mă gândeam zilele trecute că poate va pune cineva un test pozitiv aici să ne bucurăm și noi și iată că sa întâmplat.Mă bucur din tot sufletul pentru ea.

Si pe mine ma binedispune un test pozitiv, chiar daca nu e al meu.. mai ales cand stiu ca a fost dorit din toata inima coeur
Gaby 41
Scris: Wednesday, August 11, 2021 8:56 AM
Nivel

Bună dimineața,fetelor!Am mai făcut un test sunt în ziua 10 Dpo care este negativ cum mă și așteptam.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.