Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Irinan wrote: Iti dai seama ca da. I a dat ceva tratament pt dezvoltarea uterului, n a stiut sa mi zica cum se cheama. Cum aflu mai multe detalii va tin la curent:-)
Eu ii sunt recunoscatoare in fiecare zi pt ca mare parte din pb el a rezolvat o si o sa l recomand mereu. Pupici Irina |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| ANDREEA2929A wrote:Eu ii sunt recunoscatoare in fiecare zi pt ca mare parte din pb el a rezolvat o si o sa l recomand mereu. Pupici Irina Intr o situatie de genul nu poti fi decat recunoscatoare pe viata... nici nu mi pot imagina bucuria verisoarei mele, mai ales ,ca pana acum nimeni nu i a dat nici o sansa.. m a emotionat la maxim vestea, era destul de daramata saraca Ce putin mai ai Andreea citesc si la gravidute mereu, si urmaresc mereu cine e la rand.. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună dimineața, fetelor!Cred că am cam ratat perioada fertilă adică am avut "activitate' pe data de 14 in ziua cu testul de ovulație pozitiv și pe 15 a doua zi dar nu pe 16 când de fapt cred că a fost cea mai fertilă zi.Asazi este ziua 6 Dpo,voi testa peste câteva zile.Ceva noutăți pe la voi? |
|
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața, fetelor!Cred că am cam ratat perioada fertilă adică am avut "activitate' pe data de 14 in ziua cu testul de ovulație pozitiv și pe 15 a doua zi dar nu pe 16 când de fapt cred că a fost cea mai fertilă zi.Asazi este ziua 6 Dpo,voi testa peste câteva zile.Ceva noutăți pe la voi? 8dpo si la mine. Sa vedem poate ma incumet la un test dimineata... ceva simptome sunt dar le pun pe cauza progesteronului ridicat de dupa ovulatie |
|
| Oana,tu cum ești?Ai mai făcut vreun test? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Gaby 41 wrote:Oana,tu cum ești?Ai mai făcut vreun test? Eu sunt in totala ceata. Miercuri 11 dpo test negativ. Joi spotting roz f putin, vineri la fel , azi la fel...azi 14 dpo test negativ , azi trebuia sa apara menstruatia. Nu mi a intarziat niciodata. Nu a aparut totusi..astept maine...nu stiu ce sa mai cred. Poate e o dereglare de la tratamentul cu anticomceptionale desi am luat ani buni in urma si imi venea regulat. Daca nu apare nici maine, mai fac un test luni. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/27/2021 Mesaje: 31
| Buna dimineața! Voiam sa va întreb dacă voi folosiți geluri lubrifiante. Am citit pe durex si am văzut ca scrie ca pot sa încetinească mobilitatea “indivizilor”, iar pe internet nu ma încumet sa comand, puteți sa îmi dati vreun sfat? Nu am așa probleme mari cu uscăciunea din câte știu, doar ca acum de când încercam, probabil si din cauza stresului începutul e mai greu. Înainte mai foloseam Durex, mai mult pt senzații si arome, însă acum am renunțat la el. Mulțumesc si sa dea Dumnezeu ca luna asta sa vedem numai teste pozitive! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Yanna wrote:Buna dimineața! Voiam sa va întreb dacă voi folosiți geluri lubrifiante. Am citit pe durex si am văzut ca scrie ca pot sa încetinească mobilitatea “indivizilor”, iar pe internet nu ma încumet sa comand, puteți sa îmi dati vreun sfat? Nu am așa probleme mari cu uscăciunea din câte știu, doar ca acum de când încercam, probabil si din cauza stresului începutul e mai greu. Înainte mai foloseam Durex, mai mult pt senzații si arome, însă acum am renunțat la el. Mulțumesc si sa dea Dumnezeu ca luna asta sa vedem numai teste pozitive!
Sunt lubrifiante sperm-friendly, eu am folosit Preseed |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Noi am folosit Conceive Plus, dar asa aiurea ca problema era la mine :) |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața, fetelor!Cred că am cam ratat perioada fertilă adică am avut "activitate' pe data de 14 in ziua cu testul de ovulație pozitiv și pe 15 a doua zi dar nu pe 16 când de fapt cred că a fost cea mai fertilă zi.Asazi este ziua 6 Dpo,voi testa peste câteva zile.Ceva noutăți pe la voi?
Teoretic traiesc gigeii pana la 5 zile (practic am inteles ca mor mai repede) deci ai acoperit si ziua 16. Tin pumnii la testare.
La mine incepe saptamana fertila, o sa incep cu testele de maine cel mai probabil.
Oana, poate fi si dereglare dar am mai citit pe aici cum au iesit testele pozitive abia dupa cateva zile de intarziere, stii cum e, pana la rosu e speranta :). |
|
| Isa,o să încep să testez de marți ziua 9 Dpo, mi-am luat o grămadă de teste așa că poate,poate.... Oana, poate fi o dereglare dar și bebe,unele teste de sarcină devin pozitive m-ai târziu. |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Declar ziua 1 Gabi succes la testat! De unde ai luat testele si cu ce pret? Trebuie sa ma aprovizionez si eu ca luna asta am luat din farmacie si m au golit la portofel |
|
| Oana.c wrote:Declar ziua 1 Gabi succes la testat! De unde ai luat testele si cu ce pret? Trebuie sa ma aprovizionez si eu ca luna asta am luat din farmacie si m au golit la portofel
|
|
| Oana, mi-am luat teste de sarcină Livsane 2 bucăți cu 11.49 lei de la Helpnet tot de la ei mi-am luat și teste de ovulație aceași firmă 25.99 lei cutia cu 7 teste bandă.De la Dr.Max mi-am luat pentru prima dată teste de sarcină dr.max cutia cu două teste cu 10.49 lei tot de la ei mi-am luat și teste Shure check cu 8.79 lei bucata și mai am teste Hyllan cumpărate luna trecută tip bandă cu 3.49lei și tip casetă cu 4.99 lei(cele de la Hyllan au avut linie de uscare și nu o să mai cumpăr). Toate le-am comandat online. |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Roser wrote:Noi am folosit Conceive Plus, dar asa aiurea ca problema era la mine :)
Conceive plus ne-a ajutat si pe noi. Am reusit la vreo 2-3 luni de cand am inceput sa il folosim. E foarte bun mai ales cand sunt oarecare probleme de uscaciune la femeie....
Oana.c imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta pentru tine....am citit tot ce s-a intamplat pana acum si intr-adevar parca vedeam ceva si eu pe testul tau barza.... imi pare sincer rau :( Am revenit si eu din concediu...o ultima mica relaxare...acum cat am mai putut.
|
|
|