Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
isa.bella
Scris: Tuesday, August 3, 2021 8:47 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/29/2021
Anna100112 wrote:

Te inteleg perfect. Si eu sunt cu moralul la pamant. Luna trecuta am facut monitorizare,am avut un ousor tare frumos, a crescut greu dar am confirmarea ca fac oute, nu a fost sa fie din pacate. Acum ma chinui sa fac HSG, a incercat medicul meu sa ma programeze la maternitate,nu se poate din cauza covidului angry, am sunat la Giulesti, au aparatul stricat, am sunt la Galati si abia luni m-a programat cand voi fi in z14 si teoretic nu se face HSG, nici nu ma programat pt HSG,ma programat doar la control,ma gandesc sa mint, sa zic ca sunt in z10( nu stiu daca este bine). De ieri de cand ma sunat medicul si mi-a spus ca nu a reusit sa faca nimic,mi-a scazut moralul sub nivelul marii,azi am cedat si am plans sa ma descarc, stau numai cu gandul ca nu voi reusi sa fac procedura,ca sa imi poata da medicul tratamentul de care am nevoie,ma gandesc doar ca voi pierde luna asta si nu voi reusi sa fac nimic. La fel ca si tine si eu am avut asteptari si sperante mari,care din pacate s-au spulberat intr-o secunda. Chiar am crezut ca este ousorul meu norocos.

Of, Doamne.. imi pare foarte rau.plans stiu ce spui.. de cand am primit si eu rezultate, cred ca 2 ore le am plans incontinuu, abia am reusit sa ma calmez si sa mi ies putin din stare.. cel mai dureros e cand ti se spune ca sunt sanse mari sa fie ceva si apoi ti se infirma asta.. m am intristat acum din nou sa aud asta de la tine, dar cu siguranta vei rezolva. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, Ana! Toate gandurile bune le trimit spre tineDistanceKiss
Anna100112
Scris: Tuesday, August 3, 2021 8:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
isa.bella wrote:

Of, Doamne.. imi pare foarte rau.plans stiu ce spui.. de cand am primit si eu rezultate, cred ca 2 ore le am plans incontinuu, abia am reusit sa ma calmez si sa mi ies putin din stare.. cel mai dureros e cand ti se spune ca sunt sanse mari sa fie ceva si apoi ti se infirma asta.. m am intristat acum din nou sa aud asta de la tine, dar cu siguranta vei rezolva. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, Ana! Toate gandurile bune le trimit spre tineDistanceKiss

Doamne ajuta Isa,sper din suflet sa rezolv cumva si la fel de mult sper sa iasa bine si controlul tau si sa fie doar o mica dereglare. Cheek Kiss
isa.bella
Scris: Tuesday, August 3, 2021 9:05 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Isa,nu gândi negativ;sigur veni deveni mămică în curând.Este bine că te-ai programat pentru control așa vei afla și cei cu întârzierea aceasta.Anna,te îmbrățișez și să fie cu noroc data viitoare și să vină și bebelușul mult dorit.

Sper din tot sufletul, e tot ce mi doresc mai mult pe lumea asta, atat eu cat si partenerul meu si cea mai mare dezamagire luna de luna e cand il vad si pe el dezamagit.. sper sa nu fie nimic grav si sa fie vreo dereglare doar. Va multumesc din suflet, fetelor.. ma simt mult mai ok cand aud pareri si de la voi, ma face sa prind sperante.
isa.bella
Scris: Tuesday, August 3, 2021 9:06 PM
Nivel

Anna100112 wrote:

Doamne ajuta Isa,sper din suflet sa rezolv cumva si la fel de mult sper sa iasa bine si controlul tau si sa fie doar o mica dereglare. Cheek Kiss

Multumesc din sufletLove
Oana.c
Scris: Tuesday, August 3, 2021 9:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Isa ai incredere, e cel mai bine ca stii cauza ca sa stii ce sa tratezi.
Si eu sunt tare dezamagita, dupa biochimica din martie am urmat 3 luni de tratament cu anticonceptionale(luni pierdute dpmdv) si sperand ca dupa voi ramane in prima luma, am avut test pozitiv de ov si am lucrat zilnic acele zile dar degeaba
. Imi pierd speranta si eu dar ma ridic si imi stabilesc singura standarde ca sa pot suporta mai usor trecerea timpului, am zis ca imi dau termen 3 luni in care sper sa iasa ceva , daca nu reusesc o iau iar pe calea medicilor ... am zis ca 3 luni vreau sa iau pauza de la alergatul asta mereu pe la medici care m a sleit de puteri si bani.
Curaj feteleor ne sustinem reciproc!
Raza
Scris: Tuesday, August 3, 2021 10:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
Mulțumesc din suflet, fetelor. Sa de-a Dumnezeu să fie bine până la capăt, că mari emoții mai am.

Fetelor, vă încurajez și eu că știu cum e. Cel mai important este că vă informați, că nu așteptați să vă cada din cer si căutați soluții, doctori, informații. Sunteti pe drumul cel bun, asta e viața nu avem ce să facem cădem, ne ridicăm și mergem mai departe.
isa.bella
Scris: Tuesday, August 3, 2021 11:05 PM
Nivel

Oana.c wrote:
Isa ai incredere, e cel mai bine ca stii cauza ca sa stii ce sa tratezi.
Si eu sunt tare dezamagita, dupa biochimica din martie am urmat 3 luni de tratament cu anticonceptionale(luni pierdute dpmdv) si sperand ca dupa voi ramane in prima luma, am avut test pozitiv de ov si am lucrat zilnic acele zile dar degeaba
. Imi pierd speranta si eu dar ma ridic si imi stabilesc singura standarde ca sa pot suporta mai usor trecerea timpului, am zis ca imi dau termen 3 luni in care sper sa iasa ceva , daca nu reusesc o iau iar pe calea medicilor ... am zis ca 3 luni vreau sa iau pauza de la alergatul asta mereu pe la medici care m a sleit de puteri si bani.
Curaj feteleor ne sustinem reciproc!

E un lucru bun si in pierdutul sperantei pentru ca atunci cand te astepti cel mai putin, apare o minune, dar cand ne dorim ceva atat de mult.. nu prea se pupa.. lucrurile mult dorite vin greu, dar vin sigur la momentul lor.. eu asa incerc sa mi ridic moralul, uneori imi iese, alteori nu..uff sa fie cu mult mult noroc in lunitele acestea in care ti ai propus sa incerci si sa se termine asteptarea pentru tine Cheek Kiss eu astept sa merg la control sa vad ce se intampla cu mine, sa tratez si sa incerc din nou.. ma rog doar sa fie ceva minor ca daca primesc vreo veste naspa, cu siguranta imi va cadea moralul de tot si imi va fura orice speranta..
isa.bella
Scris: Tuesday, August 3, 2021 11:09 PM
Nivel

Raza wrote:
Mulțumesc din suflet, fetelor. Sa de-a Dumnezeu să fie bine până la capăt, că mari emoții mai am.

Fetelor, vă încurajez și eu că știu cum e. Cel mai important este că vă informați, că nu așteptați să vă cada din cer si căutați soluții, doctori, informații. Sunteti pe drumul cel bun, asta e viața nu avem ce să facem cădem, ne ridicăm și mergem mai departe.

Sa iti ajute Dumnezeu sa fie totul binepupici incurajarile conteaza enorm in momente ca acestea.. multumim din toata inima!
Oana.c
Scris: Wednesday, August 4, 2021 6:44 AM
Nivel

Maria , nu mai stim nimic de tine.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, August 4, 2021 8:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Anna100112 wrote:

Te inteleg perfect. Si eu sunt cu moralul la pamant. Luna trecuta am facut monitorizare,am avut un ousor tare frumos, a crescut greu dar am confirmarea ca fac oute, nu a fost sa fie din pacate. Acum ma chinui sa fac HSG, a incercat medicul meu sa ma programeze la maternitate,nu se poate din cauza covidului angry, am sunat la Giulesti, au aparatul stricat, am sunt la Galati si abia luni m-a programat cand voi fi in z14 si teoretic nu se
face HSG, nici nu ma programat pt HSG,ma programat doar la control,ma gandesc sa mint, sa zic ca sunt in z10( nu stiu daca este bine). De ieri de cand ma sunat medicul si mi-a spus ca nu a reusit sa faca nimic,mi-a scazut moralul sub nivelul marii,azi am cedat si am plans sa ma descarc, stau numai cu gandul ca nu voi reusi sa fac procedura,ca sa imi poata da medicul tratamentul de care am nevoie,ma gandesc doar ca voi pierde luna asta si nu voi reusi sa fac nimic. La fel ca si tine si eu am avut asteptari si sperante mari,care din pacate s-au spulberat intr-o secunda. Chiar am crezut ca este ousorul meu norocos.

Daca imi permiti un sfat...nu e ok sa minti, aceste proceduri se fac cu un scop in anumite zile ale cm interesul e sa iasa bine nu sa o grabesti si sa nu rezolvi nimic, si la mine a durat programarea desi aveam la indemana locuri unde sa fac a durat 4 ani sa ajung la rezultatul mult dorit. Eu am facut hycosy, poate gasesti sa faci hycosy in loc de hsg daca nu reusesti asa. E metoda mai moderna si minim invaziva, se face in cabinet nu la spital. Indiferent de metoda daca nu trece substanta e recomandata laparoscopia si uneori si histero. Eu am trecut prin ambele si problema s a rezolvat chirurgical. Iar de trombofilie am aflat dupa prima pierdere si a mai trecut un an plus suferinta aferenta ca as fi putut salva daca stiam.Bafta!
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, August 4, 2021 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Raza wrote:

Buna Rux,

Eu le-am tinut in casa, in baie ca e un pic mai racoare si a fost ok.

Am citit mai sus ca urmeaza sa faci transfer pe ciclu natural si eu am facut pe 24 iulie si pana acum am avut rezultatul pozitiv, urmeaza sa repet beta maine sa vedem evolutia. Dupa 3 ani de incercari parca ne e si greu sa ne entuziasmam, avem incredere ca va fi bine.

Iti urez multa bafta si daca mai ai nelamuriri te ajut cu drag!

Razaaaaaaaaaaaa Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo tin pumnii sa fie o evolutie perfecta si sarcina minunata! Buddy1 Buddy1 Buddy1 Buddy1
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, August 4, 2021 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Raza, felicitari! Te asteptam la gravide cand o sa simti tu majoreta coeur
Gaby 41
Scris: Wednesday, August 4, 2021 3:28 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună fetelor,cam liniște pe la noi pe aici!Oana totuși nu ai mai făcut nici un test, știu că ai zis că nu mai testezi dar poate totuși apare și a doua liniuță la tine.
Andreeax
Scris: Wednesday, August 4, 2021 3:49 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Histerosonografia sau histerosalpingografia se face in prima parte a ciclului pt a evita o eventuala sarcina. Asta e motivul pt care se face pana in z11 a ciclului menstrual,pana in ovulatie care se presupune ca la majoritatea femeilor se produce in z14.
Anna,daca tu știi ca nu ai contact sexual care se poate finaliza cu o posibila sarcina,ii poți spune medicului asta,sau te poți proteja sau la fel de bine dacă știi ca ovulezi mai târziu ii poți spune și asta sa vadă ca ești informata.
Eu am făcut procedura in z11 pt ca nu am vrut sa pierd luna in curs pt a obține o eventuala sarcina. Mie așa mi s-a explicat de ce se face pana in z11,altfel putând sa o fac cand vreau atât timp cât ma protejam in luna cu pricina. Succes! Buddy1

L.E Am modificat puțin ceea ce am scris pt ca nu era tocmai corect.
Oana.c
Scris: Wednesday, August 4, 2021 6:30 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună fetelor,cam liniște pe la noi pe aici!Oana totuși nu ai mai făcut nici un test, știu că ai zis că nu mai testezi dar poate totuși apare și a doua liniuță la tine.

Am facut gabi, negativ, e clar. Luna urmatoare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.