Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Tuesday, August 3, 2021 3:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Gaby 41 wrote:
https://ibb.co/JCfxgk0

Cele din 2 sunt pozitive. E foarte ok. Sa vi cu vesti bune peste 2 saptamani
Gaby 41
Scris: Tuesday, August 3, 2021 3:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Andreeax,mulțumesc frumos pentru răspuns.Am mai testat și azi pentru că mi-a ieșit pozitiv ieri pe 2 în ziua 14 iar calculatorul ovulație îmi spunea să încep cu testele începând cu data de 4 adică ziua 16.Am să mai testez să văd dacă se schimbă ceva.Ziua ovulație ar fi abia pe 8 conform calendarului.
Gaby 41
Scris: Tuesday, August 3, 2021 3:24 PM
Nivel

Mulțumesc frumos Irinan!Tu cum ești?Ce fac copilași tăi?
freya1
Scris: Tuesday, August 3, 2021 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Raza, felicitari si bafta la beta Cheek Kiss ma bucur mult pentru tine !
Bafta si tie, rux !
Oanaiuliana
Scris: Tuesday, August 3, 2021 3:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Fetelor voiam sa va întreb voi unde găsiți ovitrelle? Eu am și sensiblu și dona și catena în oraș și nu găsesc la niciuna....
freya1
Scris: Tuesday, August 3, 2021 3:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Oanaiuliana wrote:
Fetelor voiam sa va întreb voi unde găsiți ovitrelle? Eu am și sensiblu și dona și catena în oraș și nu găsesc la niciuna....

Eu la catena am gasit mereu, eventual suna si intreaba cand aduc
Oana.c
Scris: Tuesday, August 3, 2021 5:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Gaby 41 wrote:
https://ibb.co/JCfxgk0

Pe 2.08 e pozitiv! Sa fie cu noroc Gabi!!!
Sisi2
Scris: Tuesday, August 3, 2021 5:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Raza, felicitari!!! Sa ai o dublare frumoasa! Ma bucur mult pentru tine!hearts

Oana, eu la Catena am gasit Ovitrell!!
Gaby 41
Scris: Tuesday, August 3, 2021 5:39 PM
Nivel

Oana,mulțumesc frumos!
isa.bella
Scris: Tuesday, August 3, 2021 5:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/29/2021
Buna, fetele. Astazi am reusit sa ajung la beta insa este negativ, din pacate.. valoare <0,1.plans nu a vrut sa fie nici acum bebita.. cu ciclu absent de pe 3 iunie, de data asta chiar aveam sperante mari ca sunt insarcinata.. dar se pare ca nu..menstruatia tot nu a aparut, deci clar am o problema.. am acumulat ganduri negative acum cum ca sunt bolnava si poate nu sunt capabila sa fac un bebitaplans asta este.. mi as fi dorit sa revin cu vesti bune, acum sunt cu moralul la pamant .. sper sa fie cu vesti bune pentru voi, pentru mine n a fost sa fieplans
Isa29
Scris: Tuesday, August 3, 2021 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 1/28/2021
isa.bella wrote:
Buna, fetele. Astazi am reusit sa ajung la beta insa este negativ, din pacate.. valoare <0,1.plans nu a vrut sa fie nici acum bebita.. cu ciclu absent de pe 3 iunie, de data asta chiar aveam sperante mari ca sunt insarcinata.. dar se pare ca nu..menstruatia tot nu a aparut, deci clar am o problema.. am acumulat ganduri negative acum cum ca sunt bolnava si poate nu sunt capabila sa fac un bebitaplans asta este.. mi as fi dorit sa revin cu vesti bune, acum sunt cu moralul la pamant .. sper sa fie cu vesti bune pentru voi, pentru mine n a fost sa fieplans

Buna, eu zic sa nu te descurajezi, ia partea plina a paharului si anume ca nu e o extrauterina, asa cum o banuia medicul tau. Intarzierea menstruatiei poate avea mai multe cauze, cel mai bine sa mergi din nou la un control si sa faci niste investigatii. Parca tin minte ca nu incerci de multa vreme, inca e timp dar trebuie si nitel optimism, desi stiu si eu ce dezamagitoare mai sunt lunile astea ce trec.
isa.bella
Scris: Tuesday, August 3, 2021 7:07 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2021
Isa29 wrote:

Buna, eu zic sa nu te descurajezi, ia partea plina a paharului si anume ca nu e o extrauterina, asa cum o banuia medicul tau. Intarzierea menstruatiei poate avea mai multe cauze, cel mai bine sa mergi din nou la un control si sa faci niste investigatii. Parca tin minte ca nu incerci de multa vreme, inca e timp dar trebuie si nitel optimism, desi stiu si eu ce dezamagitoare mai sunt lunile astea ce trec.

Numai gandul ca deja am pierdut 2 luni, pentru ca neavand menstruatie, inseamna ca nici nu s a produs ovulatia.. din start am mai pierdut 2 luni.. m am programat deja la un control, sper sa nu fie vorba de ceva naspa si sa fie doar vreo dereglare hormonala si sa mi vina odata ca sa pot incerca din nou..plans incerc sa ma incurajez singura dar cand iti doresti atat de mult, iti mai vezi si partenerul dezamagit de fiecare data pentru ca si el isi doreste enorm.. dar norocul meu ca el e cel care ma incurajeaza mereu si imi spune ca e destul timp. Acum sa vedem ce mi spune doctorul..uff
Anna100112
Scris: Tuesday, August 3, 2021 7:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
isa.bella wrote:

Te inteleg perfect. Si eu sunt cu moralul la pamant. Luna trecuta am facut monitorizare,am avut un ousor tare frumos, a crescut greu dar am confirmarea ca fac oute, nu a fost sa fie din pacate. Acum ma chinui sa fac HSG, a incercat medicul meu sa ma programeze la maternitate,nu se poate din cauza covidului angry, am sunat la Giulesti, au aparatul stricat, am sunt la Galati si abia luni m-a programat cand voi fi in z14 si teoretic nu se face HSG, nici nu ma programat pt HSG,ma programat doar la control,ma gandesc sa mint, sa zic ca sunt in z10( nu stiu daca este bine). De ieri de cand ma sunat medicul si mi-a spus ca nu a reusit sa faca nimic,mi-a scazut moralul sub nivelul marii,azi am cedat si am plans sa ma descarc, stau numai cu gandul ca nu voi reusi sa fac procedura,ca sa imi poata da medicul tratamentul de care am nevoie,ma gandesc doar ca voi pierde luna asta si nu voi reusi sa fac nimic. La fel ca si tine si eu am avut asteptari si sperante mari,care din pacate s-au spulberat intr-o secunda. Chiar am crezut ca este ousorul meu norocos.
Gaby 41
Scris: Tuesday, August 3, 2021 8:11 PM
Nivel

Isa,nu gândi negativ;sigur veni deveni mămică în curând.Este bine că te-ai programat pentru control așa vei afla și cei cu întârzierea aceasta.Anna,te îmbrățișez și să fie cu noroc data viitoare și să vină și bebelușul mult dorit.
Anna100112
Scris: Tuesday, August 3, 2021 8:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
Gaby 41 wrote:
Isa,nu gândi negativ;sigur veni deveni mămică în curând.Este bine că te-ai programat pentru control așa vei afla și cei cu întârzierea aceasta.Anna,te îmbrățișez și să fie cu noroc data viitoare și să vină și bebelușul mult dorit.

Doamne ajuta Gaby! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.