Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| Bună,fetelor! Irinan mulțumesc frumos să fie cu noroc pentru toate fetele de aici! Vreau să vă întreb legat de testele de ovulație este normal ca ieri să fie 4 teste pozitive iar astăzi 2 mai slab pozitive și aseară am m-ai făcut unul și linia de test era mai slabă.Oare ce înseamnă asta?Aș vrea să pun niște poze poate mă ajutați. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna, fetelor!! Am reusit sa citesc si de foooarte din urma, de unde am ramas!!
Maria, bine zice Ioana, lasa prostiile si stai aici, cu noi. Formul are nevoie de tine
Gaby, pentru a putea pune poze, intra pe aite-ul acesta https://imgbb.com/upload incarci poza, o sa-ti genereze un link, iar la acel link ii dai copy si paste in postare.
Rux, iti tin pumnii stransi, stransi!!! Sper sa fie cu noroc!
In rest, va pup pe toate si va doresc teste pozitive cat mai repede. Doamne ajuta!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Buna fetelor,
IoanaIoanaC mulțumesc de gândurile bune !
Am și eu o întrebare la voi va rog - voi cum depozitați medicamentele ? Dimineața am cumpărat tratamentul dat de doctor (care include Arefam, Femibion, etc) și ma așteptăm sa îmi zică farmacista ca Arefam trebuie ținut la frigider. Când ma uit pe cutie văd ca zice ca nu necesita condiții speciale de depozitare..de curiozitate ma uit și pe celelalte, și chiar și la Aspenter scrie ca trebuie depozitat sub 25 de grade ( la mine in casa sunt cam 29…).
Merge ținut in casa la răcoare (chiar dacă sunt 28-29 de grade) sau voi puneți tot la frigider ?
Mulțumesc ! |
|
| Sisi mulțumesc frumos.Rux eu cred că poți ține cutia de Arefam chiar și la 29 de grade.Nu în frigider unde de obicei sunt 4-6 grade. |
|
| Gaby 41 wrote:Sisi mulțumesc frumos.Rux eu cred că poți ține cutia de Arefam chiar și la 29 de grade.Nu în frigider unde de obicei sunt 4-6 grade.
Mulțumesc !
|
|
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| rux wrote:Buna fetelor,
Am și eu o întrebare la voi va rog - voi cum depozitați medicamentele ? Dimineața am cumpărat tratamentul dat de doctor (care include Arefam, Femibion, etc) și ma așteptăm sa îmi zică farmacista ca Arefam trebuie ținut la frigider. Când ma uit pe cutie văd ca zice ca nu necesita condiții speciale de depozitare..de curiozitate ma uit și pe celelalte, și chiar și la Aspenter scrie ca trebuie depozitat sub 25 de grade ( la mine in casa sunt cam 29…).
Merge ținut in casa la răcoare (chiar dacă sunt 28-29 de grade) sau voi puneți tot la frigider ?
Mulțumesc !
Buna Rux,
Eu le-am tinut in casa, in baie ca e un pic mai racoare si a fost ok.
Am citit mai sus ca urmeaza sa faci transfer pe ciclu natural si eu am facut pe 24 iulie si pana acum am avut rezultatul pozitiv, urmeaza sa repet beta maine sa vedem evolutia. Dupa 3 ani de incercari parca ne e si greu sa ne entuziasmam, avem incredere ca va fi bine.
Iti urez multa bafta si daca mai ai nelamuriri te ajut cu drag!
|
|
| Sper, că am reușit să pun poza,voi ce credeți?Testele de astăzi sunt slabe față de cele de ieri.https://pasteboard.co/KdRvCIG.jpg |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Raza,felicitari! dublare frumoasa sa ai mâine! Sa ne ții la curent! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| rux wrote:Buna fetelor,
Mulțumesc ! Nu necesita la frigider.. cauti un loc mai racoros in casa.. te asteptam cu vesti bune |
|
| Raza wrote:
Buna Rux,
Am citit mai sus ca urmeaza sa faci transfer pe ciclu natural si eu am facut pe 24 iulie si pana acum am avut rezultatul pozitiv, urmeaza sa repet beta maine sa vedem evolutia. Dupa 3 ani de incercari parca ne e si greu sa ne entuziasmam, avem incredere ca va fi bine.
Ma bucur mult pt tine Raza, sa se dubleze frumos |
|
| Gaby 41 wrote:Sper, că am reușit să pun poza,voi ce credeți?Testele de astăzi sunt slabe față de cele de ieri.https://pasteboard.co/KdRvCIG.jpg Cele de sus sunt de ieri sau de azi? |
|
| Raza wrote:
Buna Rux,
Raza, ma bucur mult și îți țin pumnii ! Sunt sigura ca o sa fie totul ok !
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri !
Rux |
|
| https://ibb.co/JCfxgk0 |
|
| Raza, felicitări mă bucur pentru tine!Cred că am pus poza de două ori,din greșală.Irinan,ultimele două sunt de astazi cele cu 3.08.Cum ți se par cele de ieri de pe 2.08?Intensitatea liniei de test poate să scadă de pe o zi pe alta?Nu mă pricep deloc la testele de ovulație. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Gaby 41 wrote:Raza, felicitări mă bucur pentru tine!Cred că am pus poza de două ori,din greșală.Irinan,ultimele două sunt de astazi cele cu 3.08.Cum ți se par cele de ieri de pe 2.08?Intensitatea liniei de test poate să scadă de pe o zi pe alta?Nu mă pricep deloc la testele de ovulație. Lh-ul fluctuează de la o zi la alta așa ca se poate sa tot crească și sa scadă in intensitate linia de pe test atât înainte cât și după ovulatie. Pozitiv e doar atunci când linia de test e la fel sau mai intensa decât cea de control. |
|
|