Nivel: Membru
Inregistrat: 7/29/2021 Mesaje: 22
| Oana.c wrote: Isa , vei merge cand vei putea, poti incerca sa suni si sa mergi la amiaza la beta daca au program de recoltare pana mai tarziu. Cat despre simptome, ce sa spun, eu spre ex pot spune ca de la ovulatie am sanii plini,nu s au mai redus din dimensiuni, plus ca nu mai suport gustul cafelei,tigara iqos pe care o fumam cu placere nu o mai pot fuma desi incerc de 3 zile nu mai intra...am o hipersalivatie , arsuri gastrice...probabil ca imi induc niste simptome. Timpul le va rezolva pe toate, sa fie la fiecare asa cum isi doreste .
Din pacate n am nici o sansa nici dupa amiaza deoarece am un program de 11 ore la munca..intru la 11 dimineata si plec la 22. Fix asa sunt si eu.. sunt fumatoare, fumez cate jumatate de pachet pe zi si de 2 saptamani abia intra, mi se face greata dupa fiecare tigara, ma inec cu fumul ceea ce nu se intampla.. arsuri gastrice am avut si eu vineri si sambata.. si cu indusul asta, nu stiu ce sa spun.. mai de graba ne putem induce stari, greata.. dar durerile cand exista, exista. Eu zic sa mai incerci sa faci teste.. poate abia s a prins, sa ne tii la curent cu menstruatia.. eu de pe 3 iunie, nici un strop de menstruatie n am mai avut..e tare dubios. Si vreo afectiune daca as avea, refuz sa cred ca din cauza asta nu mi a mai venit de 2 luni.. am mai fost racita, am mai patit sa ma pricopsesc cu cate o candida, gardnerella.. insa tot venea. Iar de o endometrioza, ovare polichistice si tot ce stiu ca poate cauza lipsa ciclului uneori, nu am asa ceva.. nu il am eu nici regulat dar e prima data cand mi se intampla sa lipseasca atat.. nu stiu ce sa mai cred, sper sa fie spre bine pentru toate |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| Oana, încă e devreme mai testează.Am test de ovulație pozitiv astăzi,ciudat e că pe calendarul de ovulație ziua fertilă era pe 8 august la un ciclu de 33 de zile.Noroc cu testele de ovulație.Astăzi ar fi ziua 14. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Gaby 41 wrote:Oana, încă e devreme mai testează.Am test de ovulație pozitiv astăzi,ciudat e că pe calendarul de ovulație ziua fertilă era pe 8 august la un ciclu de 33 de zile.Noroc cu testele de ovulație.Astăzi ar fi ziua 14. Of pai din ce imi spusese mie un medic, dupa test pozitiv de ov , e posibil ca ov sa se produca si peste 3 zile. Eu sincer sunt total in ceata. |
|
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Oana.c wrote: Of pai din ce imi spusese mie un medic, dupa test pozitiv de ov , e posibil ca ov sa se produca si peste 3 zile. Eu sincer sunt total in ceata.
Oana, si eu vad pe testul barza a doua linie, dar din ce am citit in casutele anterioara tot au fost cu probleme. Si eu zic sa mai testezi, pot confirma unele fete cum ies pozitive testele abia 14-15 dpo.
Ovulatia are loc cu 14 zile inainte de urmatoarea menstra, ca faza luteala e fixa din ce stiu, deci poti vedea din lunile anterioare cam in ce zi a fost in functie de ziua 1 a CM. In cazul meu, la un ciclu de 28-30 zile, ovulatia e intre ziua 14-16, iar testele de ovulatie s-au pozitivat in ziua cu pricina.
Dar, ca sa nu ratezi momentul, presteaza si in ziua testului pozitiv si o zi dupa.
|
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Isa29 wrote:
Oana, si eu vad pe testul barza a doua linie, dar din ce am citit in casutele anterioara tot au fost cu probleme. Si eu zic sa mai testezi, pot confirma unele fete cum ies pozitive testele abia 14-15 dpo.
Ovulatia are loc cu 14 zile inainte de urmatoarea menstra, ca faza luteala e fixa din ce stiu, deci poti vedea din lunile anterioare cam in ce zi a fost in functie de ziua 1 a CM. In cazul meu, la un ciclu de 28-30 zile, ovulatia e intre ziua 14-16, iar testele de ovulatie s-au pozitivat in ziua cu pricina.
Dar, ca sa nu ratezi momentul, presteaza si in ziua testului pozitiv si o zi dupa.
Nici faza foliculara si nici cea luteala nu sunt fixe. Eu, de exemplu, aveam ovulatia in z16, iar faza luteala tot de 16 zile. Fiecare corp e unic si durează ceva pana iti cunosti corpul. |
|
| Da,a treia zi ar fi joi fără ziua de azi.Of,așa ușor a fost la băiețel un singur contact parcă în ziua 16 și atât.Când am rămas însărcinată am avut o lună tare încărcată.Cand am făcut testul de sarcină nici nu mi-a venit să cred pentru că nu mă simțeam deloc însărcinată.Ei,atunci avem 34 acum am 41 și în curând 42.Dar cine știe poate încă totuși mai vine un bebe. |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Iar scandal? Cum se face ca tot apar discutii aiurea? Snt bisericute? Da, sunt! Si e normal, nu toata lumea poate rezona cu toata lumea. Se strica forumul? Probabil! Dar asta pentru ca unii sunt mai vocali decat altii. Culmea, e vocal tot cine nu trebuie din punctul meu de vedere, dar asta e o parere personala.
Maria, termina cu prostiile, acuma pe cand sa faci casuta noua la mamici sa intru si eu, te apuca?
Rux, chiar ma gandeam ce ai mai facut. Tin pumnii sa fie cu noroc transferul.
Fetelor, la 40+ sunt foarte mici sansele unui IA, trebuie sa fiti constiente de asta cand va asumati astfel de incercari.
Succes tuturor aspirantelor! |
|
| Isa,dacă nu ți-a venit ciclul e fie bebe fie o întârziere.Când ai făcut ultimul test de sarcină? |
|
Inregistrat: 7/29/2021 Mesaje: 22
| Gaby 41 wrote:Isa,dacă nu ți-a venit ciclul e fie bebe fie o întârziere.Când ai făcut ultimul test de sarcină? Pe 24 am facut ultimul test. a fost tot negativ si de atunci am renuntat sa ma mai testez ca am tot spus ca ajung la beta.. |
|
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| maria2013 wrote: Nici faza foliculara si nici cea luteala nu sunt fixe. Eu, de exemplu, aveam ovulatia in z16, iar faza luteala tot de 16 zile. Fiecare corp e unic si durează ceva pana iti cunosti corpul.
Da, asa e, durata medie e de 14 zile, in cazul meu se aplica. Faza luteala e constanta si in functie de ea, pe masura ce-ti cunosti corpul poti identifica ovulatia lunar, si aplicatiile care fac asta tot genul asta de algoritmi folosesc. |
|
| Isa29 wrote:
Da, asa e, durata medie e de 14 zile, in cazul meu se aplica. Faza luteala e constanta si in functie de ea, pe masura ce-ti cunosti corpul poti identifica ovulatia lunar, si aplicatiile care fac asta tot genul asta de algoritmi folosesc.
Exact si la mine tot asa stau treburile. Am un ciclu regulat de 28-29 zile si ovulatia e mereu asa cum arata pe calendarul si aplicatie si o confirm cu testele. De aceea zic ca la mn nu mai sunt sanse de test pozitiv, cand a fost sa fie mi a iesit mereu testul cu 5 zile inainte de menstra slab pozitiv,acum alb. La mine e clara luna asta . |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Oana.c wrote:Eu 9 dpo azi, ma opresc aici cu testatul sau cu scrisul pana la urmatoarea luna. Se pare ca pt mn nu a fost cu noroc luna asta . Voi scrie doar dc se schimba ceva pn la menstruatie. Succes fetelor ce urmeaza la testat. Oana sa sti ca ziua cea mai comuna in care se implanteaza bebe e 9 dpo... caz in care test pozitiv poti sa ai abia prin 11dpo. Si nu e exclusa implantarea nici dupa 9dpo nu ti pierde speranta |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Gaby 41 wrote:Oana, încă e devreme mai testează.Am test de ovulație pozitiv astăzi,ciudat e că pe calendarul de ovulație ziua fertilă era pe 8 august la un ciclu de 33 de zile.Noroc cu testele de ovulație.Astăzi ar fi ziua 14. Sa fie cu noroc Gaby, si mie aplicatia imi arata ovulatia in ziua 15, iar ce am pus poza de la testele de ovulatie mi a schimbat o in ziua 13 |
|
| Irinan wrote: Sa fie cu noroc Gaby, si mie aplicatia imi arata ovulatia in ziua 15, iar ce am pus poza de la testele de ovulatie mi a schimbat o in ziua 13
Si la mine aplicatia imi arata o zi iar testul de ov se pozitiveaza cu 1 zi inainte de ce am pe aplicatie. |
|
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Buna fetelor, cele care sunteti din Constanta, daca sunteti.. vedeti ca se incep inscrierile pt programul INFANT de pe 05.08. Va atasez linkul cu stirea https://www.replicaonline.ro/programul-infant-debuteaza-la-constanta-484279/ |
|
|