|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună Deme mersi mult! Înseamnă că eu calculam greșit. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2021 Mesaje: 25
| Hei fetele , v-am ascultat sfatul și am cerut părerea altui doctor . Va mulțumesc din suflet pentru sfaturi și susținere . Sunteți cele mai bune Va doresc mult mult mult succes in continuare tuturor aspirantelor și tuturor mămicilor . Sa fie numai teste pozitive pe aici și să vă mutați repede la căsuța gravidelor 😘😘 Va pup pe toate și mulțumesc încă odată PTR tot 😍😍😍 bafla ! Sper sa nu deranjeze cu postarea 😁😁 https://ibb.co/MhQMZhw |
| Felicitări ce frumos! Îți doresc sarcină ușoară și un bebe sănătos și frumos!!!! |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Andreea0 wrote:Hei fetele , v-am ascultat sfatul și am cerut părerea altui doctor . Va mulțumesc din suflet pentru sfaturi și susținere . Sunteți cele mai bune Va doresc mult mult mult succes in continuare tuturor aspirantelor și tuturor mămicilor . Sa fie numai teste pozitive pe aici și să vă mutați repede la căsuța gravidelor 😘😘 Va pup pe toate și mulțumesc încă odată PTR tot 😍😍😍 bafla ! Sper sa nu deranjeze cu postarea 😁😁 https://ibb.co/MhQMZhw Sarcina usoara Andreea felicitari |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1254
| hello si eu tot ca deme numar , cum a fost la mine luna septembrie de ex : test pozitiv pe 22, ovulatia pe 24 si pe 25 ziua 1 dpo , asa am numarat mereu si asa am aflat si ca am 14 zile de la ovulatie pana sa imi vina menstruatia , ca nu aveam idee . si stiu exact ziua cand trebuie sa imi vina . O sa faci vreun beta Gaby? Andreea, felicitari, bobita ta sa se faca maare mare si sa se nasca sanatoasa (ori sanatos ) chiar , iti doresti ceva anume ? ori sotul isi doreste ceva anume ? ma bucur tare mult pt voi toate fetelor o sa vina niste bebici super iubiti si pupati si alintati |
| deme wrote:
Eu am avut peak joi, vineri ziua ovulației, sambata 1dpo. Asa număr eu
Cum numara si pe premom... uau, atunci abia as fi 4dpo.. mai am de asteptat.. perioada cea mai grea |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2021 Mesaje: 25
| Andreea_neacsu wrote:hello si eu tot ca deme numar , cum a fost la mine luna septembrie de ex : test pozitiv pe 22, ovulatia pe 24 si pe 25 ziua 1 dpo , asa am numarat mereu si asa am aflat si ca am 14 zile de la ovulatie pana sa imi vina menstruatia , ca nu aveam idee . si stiu exact ziua cand trebuie sa imi vina . O sa faci vreun beta Gaby? Andreea, felicitari, bobita ta sa se faca maare mare si sa se nasca sanatoasa (ori sanatos ) chiar , iti doresti ceva anume ? ori sotul isi doreste ceva anume ? ma bucur tare mult pt voi toate fetelor o sa vina niste bebici super iubiti si pupati si alintati
Sincer nu îmi doresc ceva anume , cel mai important e sa fie bebe sănătos 😁 și de nota 10 , că și fetița mea care are deja 3 anișori . Acum ce a fii , fetita sau băiețel ce vrea Dumnezeu 😁 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Felicitări, Andreea! |
|
| Gaby 41 wrote:Felicitări ce frumos! Îți doresc sarcină ușoară și un bebe sănătos și frumos!!!! Gaby n ai nici o veste pt noi? Asteptam noutati cu sufletul la gura |
|
| https://ibb.co/gTZVxzB |
|
| Bună dimineața fetelor!Am făcut un Livsane de dimineață și un Barza.O să mai pun o poză.Nu m-am mai putut conecta. |
|
| https://ibb.co/kQPRC2L |
|
| Tu ai avut probleme cu conectarea Irina?De ieri după-amiază nu am mai putut intra deloc.De fapt probleme am de vreo 2 săptămâni.Tu ce mai faci?Deme când urmează să testezi? Andreea săptămână viitoare sâmbătă o să ajung la beta dar presimt că o să vină ciclul așa că nu îmi fac iluzii.Acum 4 luni am avut teste la fel și am făcut greșala și i-am spus și soțului. Apoi a venit ciclul și am fost dezamăgită. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Gaby 41 wrote:Tu ai avut probleme cu conectarea Irina?De ieri după-amiază nu am mai putut intra deloc.De fapt probleme am de vreo 2 săptămâni.Tu ce mai faci?Deme când urmează să testezi? Andreea săptămână viitoare sâmbătă o să ajung la beta dar presimt că o să vină ciclul așa că nu îmi fac iluzii.Acum 4 luni am avut teste la fel și am făcut greșala și i-am spus și soțului. Apoi a venit ciclul și am fost dezamăgită.
Neata Gaby, sa stii ca se vede la ambele teste ! Eu iti doresc sa fie linia din ce in ce mai pronunțată! Eu sunt 8dpo, ma pregătesc sa ma duc la a2a doza de Pfizer. Am testat de dimi insa e negativ. Sper sa nu fie probleme daca fac vaccinul si apoi printr-o minune se pozitiveaza si testul. As testa luni iar, habar nu am.
https://ibb.co/nnS8X27 |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Neata tuturor!
Ce bucurie sa mai vedem si teste pozitive aici Felicitari fetelor pentru sarcini! Gabi, se vede liniuta destul de bine, nu trebuie cautata pe test deci ceva e acolo. Daca ti s-a mai intamplat sa ai test pozitiv si apoi sa vina menstra, poate e vorba de biochimice, cum am mai citit la alte fete.
Fetelor, poate s-a mai discutat pe aici, dar cum e mai bine de avut contact? Asta cu din 2 in 2 zile in perioada fertila (sa acoperim o saptamana intreaga) la mine nu merge, ca nu suntem la program si pare fortat. Am vazut ca multe fete n-au problema asta, se poate presta la cerere La noi s-a mai nimerit sa se intample odata cu peakul de lh, sau ziua urmatoare, dar sincer de asta prefer sa nu testez, ca il vad pozitiv si stiu cand trebuie musai sa ne iubim si e mare presiunea. Nu ajuta nici faptul ca majoritatea prietenelor si cunostintelor au ramas fara sa incerce, sau din prima luna de incercari… Chiar nu am cu cine sa discut despre frustrarea mea ca nu raman desi nu ma protejez din iunie anul trecut, mi s-a spus ca ma gandesc prea mult la asta, ca “x” a ramas cand nu si-a mai batut capul, din astea. Eu fac acus 36 de ani si nu vreau s-o lungesc prea mult, cu fiecare luna dezamagirea creste si incerc sa iau masuri. |
|
|