|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Dragilor, eu declar ziua 1. La fix, astăzi era momentul. Toate au un rost, așa ca ma bucur de ce primesc. Și sunt recunoscătoare. Va imbratisez |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Declar si eu ziua 1, cm de 25 zile, ovulatia a fost mai devreme decat de obicei, testul pozitiv de ovulatie din ziua 12 a fost bun :). Am o programare peste o luna la endocrinolog si vreau sa-mi fac analizele hormonale in ziua 3, plus amh, mi l-au cerut si la clinica din Iasi. Numai bine tuturor! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2021 Mesaje: 25
| Hei fetelor , v-am citit zilnic chiar daca nu am mai postat . Va doresc mult noroc in continuare , nu vă dați bătute !! Eu am ceva noutăți..bune ,rele nici nu mai știu ce să zic . Am fost la doctor pe data de 14 și oare cum sunt puțin dezamăgită 😟. Ultim cm pe 05 sept / test ovulație pozitiv pe 19. Ce sa mai am fost la doctor mă pus la eco dar.. Nu se vedea mai nimic. În sensul că doar un "." Mai indicat evitarea contactului sexual și a efortului fizic. Și așa că mi-a zis sa revin peste 14 zile. Am rămas doar cu o scrisoare medicala din care sincer nu înțeleg mai nimic 😟 (parca sunt proasta , m-am panicat și nu îmi mai sta capul la nimic..nici măcar nu mai știu cum a fost la prima sarcina ) Ideea e că nu mai am răbdare să aștept și vroiam sa va întreb și pe voi ce părere aveți despre acea scrisoare medicala . Și îmi cer scuze daca va stresez 🥺Sper sa nu deranjeze pe nimeni postarea mea. Nu se vede prea bine da na.. https://ibb.co/6RKmT9n |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Andreea0 wrote:Hei fetelor , v-am citit zilnic chiar daca nu am mai postat . Va doresc mult noroc in continuare , nu vă dați bătute !! Eu am ceva noutăți..bune ,rele nici nu mai știu ce să zic . Am fost la doctor pe data de 14 și oare cum sunt puțin dezamăgită 😟. Ultim cm pe 05 sept / test ovulație pozitiv pe 19. Ce sa mai am fost la doctor mă pus la eco dar.. Nu se vedea mai nimic. În sensul că doar un "." Mai indicat evitarea contactului sexual și a efortului fizic. Și așa că mi-a zis sa revin peste 14 zile. Am rămas doar cu o scrisoare medicala din care sincer nu înțeleg mai nimic 😟 (parca sunt proasta , m-am panicat și nu îmi mai sta capul la nimic..nici măcar nu mai știu cum a fost la prima sarcina ) Ideea e că nu mai am răbdare să aștept și vroiam sa va întreb și pe voi ce părere aveți despre acea scrisoare medicala . Și îmi cer scuze daca va stresez 🥺Sper sa nu deranjeze pe nimeni postarea mea. Nu se vede prea bine da na.. https://ibb.co/6RKmT9n Parerea mea ,ar fi trebuit sa se vada ceva la eco pana acum.. nu vreau sa te demoralizez dar asa am patit eu anul trecut, in decembrie. Poate ar trebui sa dozezi beta hcg sa vezi ce se intampla |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună dimineața fetelor! Andreea0 chiar mă gândeam la tine.Eu zic să aștepți cele 14 zile și apoi vezi cum stau lucrurile.Castanuta,Isa vă doresc să fie cu noroc data viitoare.Deme ce mai faci? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Andreea0 wrote:Hei fetelor , v-am citit zilnic chiar daca nu am mai postat . Va doresc mult noroc in continuare , nu vă dați bătute !! Eu am ceva noutăți..bune ,rele nici nu mai știu ce să zic . Am fost la doctor pe data de 14 și oare cum sunt puțin dezamăgită 😟. Ultim cm pe 05 sept / test ovulație pozitiv pe 19. Ce sa mai am fost la doctor mă pus la eco dar.. Nu se vedea mai nimic. În sensul că doar un "." Mai indicat evitarea contactului sexual și a efortului fizic. Și așa că mi-a zis sa revin peste 14 zile. Am rămas doar cu o scrisoare medicala din care sincer nu înțeleg mai nimic 😟 (parca sunt proasta , m-am panicat și nu îmi mai sta capul la nimic..nici măcar nu mai știu cum a fost la prima sarcina ) Ideea e că nu mai am răbdare să aștept și vroiam sa va întreb și pe voi ce părere aveți despre acea scrisoare medicala . Și îmi cer scuze daca va stresez 🥺Sper sa nu deranjeze pe nimeni postarea mea. Nu se vede prea bine da na.. https://ibb.co/6RKmT9n
Buna, la un test de ovulatie pozitiv pe data de 19,sarcina ar trebui sa aiba in jur de 6 sapt, deci trebuia sa se se vada sacul gestational , embrionul etc. Eu daca as fi in locul tau as face un beta si l-as repeta sa vad daca e in scadere sau crestere. CErt este ca beta la 6 sapt trebuie sa fie peste 10 mii. Daca beta e in scadere e clar ca este vorba despre o sarcina oprita din evolutie iar sa stai sa astepti sa se elimine nu stiu daca este cea mai buna solutie.
Multa bafta iti doresc. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Neata!
Andreea, si eu zic sa nu astepti 2 saptamani. Fa beta si mai incearca o parere a unui medic.
Fetelor, ce e cu medicii astia? Prima intrebare la ginecolog e cand a fost ultima menstra, de ce nu folosesc informatia asta sa coreleze cu ecografia? Mie de fiecare data mi s-a spus ca ovulez, chiar si cand eram cu o zi, doua inainte de menstruatie, deci ce vedeau ei foliculi posibil sa fi fost chisturi. La fel si luna asta, am fost martea trecuta, stiind ca ovulatia a avut loc in urma cu 7 zile, nu, ca acum ovulezi. Ne iau drept fraiere si cazute din pom. Iertati-ma, ma descarc si eu... |
|
| Andreea0 cred că mai bine faci beta.Isa cred că uni medici interpretează ecografiile cum vor ei am pățit-o și eu chiar de curând. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața fetelor! Andreea0 chiar mă gândeam la tine.Eu zic să aștepți cele 14 zile și apoi vezi cum stau lucrurile.Castanuta,Isa vă doresc să fie cu noroc data viitoare.Deme ce mai faci?
Buna Gaby, eu sunt in 5dpo.. astept :) |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 10/20/2021 Mesaje: 2
| Buna fetelor! Va citesc de 2 ani, insa abia acum mi-am facut curaj sa va scriu. Pe scurt, eu-pcos, trompe permeabile, el 31 de ani analize ok. Am urmat diferite tratamente pe parcursul acestor 2 ani- clomifen, aco, letrozole, de 2 luni gonal f, iar in ultima luna adaugat ovidrel in ziua 12 a cm (2 foliculi-20 si 17 mm). Test de sarcina negativ in cd27. Simt ca imi pierd orice speranta... |
|
| Bună,Lara bine ai venit printre noi! |
|
| Deme să fie cu două liniuțe când testezi!Eu ziua 8 Dpo am testat de ieri și toate testele albe ca zăpada.Mai testez și în zilele următoare dar nu cred să fie luna norocoasă.Așa că mi-am cam luat gândul că ar fi ceva. |
|
| deme wrote:
Buna Gaby, eu sunt in 5dpo.. astept :)
2dpo si eu in urma ta |
|
| Lara21 wrote:Buna fetelor! Va citesc de 2 ani, insa abia acum mi-am facut curaj sa va scriu. Pe scurt, eu-pcos, trompe permeabile, el 31 de ani analize ok. Am urmat diferite tratamente pe parcursul acestor 2 ani- clomifen, aco, letrozole, de 2 luni gonal f, iar in ultima luna adaugat ovidrel in ziua 12 a cm (2 foliculi-20 si 17 mm). Test hcg negativ in cd27. Simt ca imi pierd orice speranta... Bine ai venit si sedere cat mai scurta Lara |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Irinan wrote:2dpo si eu in urma ta
Poate este luna noastra , Irina :)
Mulțumesc Gaby, probabil ca luni, 10dpo |
|
|