|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Maria.mmh wrote:Eu am făcut hsg în mai 2020 când eram în plina pandemie, s-a putut, cu greu dar s-a putut. Eu îți țin pumnii sa fie totul bine Mi-au ajuns și mie azi cutiile de Proxeed, a mustacit sotul puțin dar nu prea are de ales Si eu ii dadusem de vreo 3 luni profertil man , nu prea i convenea dar n avea ce face...mai sarea cate o zi cu luatul insa in majoritatea datilor le lua ca i lasasem cate 1 blister in fiecare camera. Sa fie cu noroc sa va ajute! |
| Sisi2 wrote:Felicitari fetelor cu teste pozitive. Sa aveti sarcini perfecte si la termen. Irina, iti tin pumnii. Sa treci repede si cu bine peste procedura si sa vii cu vesti bune cat mai curand! Maria, Deme va pup!!! tot intru sa vad ce mai faceti. Astept cu nerabdate vesti bune si de la voi. Andreeax, Doamne ajuta!!! . Multumim mult, doamne ajuta pana la final, sa fie bn pt toate! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Sisi2 wrote:Felicitari fetelor cu teste pozitive. Sa aveti sarcini perfecte si la termen. Irina, iti tin pumnii. Sa treci repede si cu bine peste procedura si sa vii cu vesti bune cat mai curand! Maria, Deme va pup!!! tot intru sa vad ce mai faceti. Astept cu nerabdate vesti bune si de la voi. Andreeax, Doamne ajuta!!!
Trăiesc cu speranța că o să recuperez și eu, ca prea stau blocata de 3 ani aici |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Oana.c wrote: Cand ai facut primul beta si ce valoare ai avut? Dar al doilea? Facem beta de mai multe ori sa vedem progresia mai ales cand e facut f devreme si e valoare mica e imp sa vedem ca creste.....e important insa nu ai cum schimba situatia in caz de ceva...spre ex eu la biochimica am dozare de 3 ori la fiecare 48 h , in prima faza la a 2 a dozat s a triplat( aveam sperante) la a 3 a a scazut... insa eu am dozat progesteronul abia a 3 a oare si era 3 si cv...acu sper cu progesteronul asta ca sa se faca bn implantarea. De asemenea dc creste insa mult mai lent e posobil sa fie extrauterina...ne da info utile acest beta pana ajungi sa vezi la eco sarcina(adica cand are o val in jur de 1000 ... 1500). Ne urez succes si sa fie cum vrea Domnul!
Multumesc Doamne ajuta.
Beta 1: 26,8 (24.09, 10 dpo.. peak pe test de ovulatie in 14.09. Am un CM scurt.ultima menstruatie a fost la 29.08) Beta 2 : 116 ( 27.09)
Bafta azi la beta
|
| Andreealee wrote:Multumesc Doamne ajuta. Beta 1: 26,8 (24.09, 10 dpo.. peak pe test de ovulatie in 14.09. Am un CM scurt.ultima menstruatie a fost la 29.08) Beta 2 : 116 ( 27.09) Bafta azi la beta Merci mult, eu am avut peak pe 16.09. Eu am avut ultima menstruatie pe 3.09. Acum ar trebui pe 1.10 Oricum eu am temerile mele , avand in spate 2 esecuri iar la ultima chiar cu triplare de beta la a doua dozare si apoi scadere....e de inteles....pana nu aud la eco sunt sceptica! F frumoasa progresia la beta la tn , felicitari! |
| Andreealee wrote:Multumesc Doamne ajuta. Beta 1: 26,8 (24.09, 10 dpo.. peak pe test de ovulatie in 14.09. Am un CM scurt.ultima menstruatie a fost la 29.08) Beta 2 : 116 ( 27.09) Bafta azi la beta Ti-ai facut programare la medic? Daca da , cand? |
| Oana.c wrote: Ti-ai facut programare la medic? Daca da , cand?
Vineri pe 1 ma duc la dr ginecolog macar sa vorbesc cu ea sa vad ce imi spune, ce analize imi mai da .. nu stiu daca face eco asa devreme.
|
| Andreealee wrote:
Vineri pe 1 ma duc la dr ginecolog macar sa vorbesc cu ea sa vad ce imi spune, ce analize imi mai da .. nu stiu daca face eco asa devreme.
Probabil ca va face si eco sa vada dc se vede ceva in uter, macar saculetul...sa fie cu noroc ! |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 969
| buna dimineata ! fetelor , de ceva timp ma macina o intrebare : dupa cele 3 luni de anticonceptionale scurgerile mele (care nu erau abundente nici inainte) au disparut aproape de tot . Credeti ca ar putea fi vreo problema in cazul asta cu o posibila sarcina? sa afecteze cumva ?ori atunci se mai regleaza? pt ca tot citesc de la fete care au ramas gravide ca dupa ovulatie daca s-a produs fecundarea scurgerile sunt mult mai abundente.. exista doar secretia aceea egg din timpul ovulatiei care e super abundenta , in rest mai nimic .. uscaciune nu simt cand fac dragoste cu sotul , insa e clar ca s-a schimbat ceva .. luna urmatoare oricum ajung la ginecolog si il voi intreba , insa pana atunci |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Felicitari fetelor cu teste pozitive!
Eu mi-am facut azi programare la Bogdan Doroftei in Iasi pentru control de rutina cu ecografie, pe 12 oct, iar consultatia pe infertilitate o am la Radu Maftei, abia in februarie fiind primul loc disponibil. La medicul din orasul meu nu as vrea sa mai merg, nu pare sigura pe ce vede la ecografie si mai tare ma zapaceste. Presupun ca daca sunt ceva probleme (cum ar fi polipul pe care medicul meu crede ca-l vede), ma va programa si pentru histero tot in Iasi. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2021 Mesaje: 25
| Hei fetelor , eu nu am nici o noutate.. De la perioada de ovulatie am rămas cu sâni dureroși, un pic măriți, sfârcuri sensibile. Iar la ovare. crampe, înțepături și plus câteva dureri de stomac și acid .Peste 4 zile trebuie sa vina CM. am in continuare aceleași simptome doar că ceva e diferit. Deoarece in alte luni aveam o scurgere înainte de menstra cu o săptămână, care se colora ușor de la alb la maro iar apoi roșu . Iar acum nu am nici un fel de scurgere. Și nu înțeleg de ce 😟. Așa că încă mai sper la II LINIITE...🥺 voi ce părere aveți ?? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Buna. Ăstazi s-a apucat soțul de analize pt fiv. Săptămâna viitoare ma duc și eu. Doamne ajuta. Felicitări fetelor pt liniutele frumoase. |
|
| Am primit rez la beta...mi se pare un salt f mare in 48 h de la 16.5 la 82.1 Ce parere aveti?? |
|
| Oana.c wrote:Am primit rez la beta...mi se pare un salt f mare in 48 h de la 16.5 la 82.1 Ce parere aveti??
Oana ma bucur mult pentru tine, a crescut bine |
|
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Oana.c wrote:Am primit rez la beta...mi se pare un salt f mare in 48 h de la 16.5 la 82.1 Ce parere aveti??
Poate ai gemeni, zic și eu🙈 |
|
|