|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Andreealee wrote:
Felicitari Oana. Chiar urmaream grupul sa vad daca esti multumita de rezultat. Eu una nu ma pricep dar daca ai zis ca e bun al meu, al tau fiind mai mare inseamna ca e si mai bine . M-am programat vineri la dr. sa vad ce spune si ce analize imi mai da.
Te incadrezi bn si tu la tr I la tibe arata intre 8 - 484 . |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| As merge si eu iar la beta maine.. am mai intrebat prietenele gravide si ele nu au facut beta deloc.. dar de cand va urmaresc de 1 an am vazut ca fetele se duc la cel putin 3 beta. |
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Andreealee wrote:As merge si eu iar la beta maine.. am mai intrebat prietenele gravide si ele nu au facut beta deloc.. dar de cand va urmaresc de 1 an am vazut ca fetele se duc la cel putin 3 beta.
Beta e doar orientativ, iti dai seama daca sarcina merge bine sau nu, atat... desi am vazut multe cazuri in care beta s-a dublat si sarcina tot s-a oprit. Te mai ajuta sa descorperi o sarcina din timp in cazul in care e nevoie sa faci tratament cu progesteron sau altceva. |
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| zgubyro wrote:
Beta e doar orientativ, iti dai seama daca sarcina merge bine sau nu, atat... desi am vazut multe cazuri in care beta s-a dublat si sarcina tot s-a oprit. Te mai ajuta sa descorperi o sarcina din timp in cazul in care e nevoie sa faci tratament cu progesteron sau altceva.
Multumesc pentru raspuns Zgubyro :) |
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| zgubyro wrote:
Beta e doar orientativ, iti dai seama daca sarcina merge bine sau nu, atat... desi am vazut multe cazuri in care beta s-a dublat si sarcina tot s-a oprit. Te mai ajuta sa descorperi o sarcina din timp in cazul in care e nevoie sa faci tratament cu progesteron sau altceva.
Asa am pățit eu în prima sarcina,doctorul îmi spunea ca s.a oprit din evolutie ,iar beta se dubla ,l.am anunțat tlf și mi.a spus sa vin la control ,când ma duceam la control același lucru ca e oprit ,am făcut din nou beta care crestea și am decis sa ma duc la alt medic ,unde surpriza...aveam gemeni unul oprit din evolutie într-adevăr dar din păcate după o săptămână l.a afectat și pe al doilea erau în aceasi placenta..Din punctul meu de vedere e bine sa faci beta hcg din când în cand🙂 |
Inregistrat: 9/26/2021 Mesaje: 366
| Mi.a ieșit și rezultatul la AMH și valoare este 1.93 mi se pare foarte mica ,vârstă mea este de 35 de ani |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| E ok Alicia pt 35 de ani, nu din cauza AMH-ului nu rămâi. Eu la 35 de ani am avut un șoc cand am vazut ca il aveam doar 0.17. |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 795
| AliciaAlicia wrote:
Bună Andreea!Luna noua e de 10 luni și nimic, sunt suparata tare,nu intelg de ce noi care ne dorim asa de mult nu se întâmplă minunea și la atele se întâmplă, tocmai ce am aflat din nou de o fata ca a aflat ca e gravida și deja se gândește la ghirotaj pentru a 5 oara,sunt dezamăgită total ,mai aud și discuții ca stresul afectează, pai alea care au 5/6 copii nu au unde sa stea ,nu au de mâncare sau un serviciu ,violate,hartuite,etc.si rămân ca iepuroaicele iar noi?a devenit deja o frustrare ptr mine 😔😔😔
imi pare rau sa citesc asta , cred ca esti suparata si dezamagita iti trimit niste poate te simti mai bine .. am niste prieteni care au incercat un an jumatate , el fara probleme ea la fel, nu a fost sa fie pana atunci.. stiu ca poate nu alina ceea ce iti spun insa noi femeile suntem puternice si reusim sa trecem prin multe , nu ne doboara nimic ! |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Maria.mmh wrote:Te programezi la histero, nu? O sa fie floare la ureche, sa nu te stresezi Felicitari fetelor pt beta pozitiv! Sa sti ca chiar nu s stresata deloc, cgiar ma mir singura de mine.. as vrea sa o fac cat mai repede, o vad ca si cum as deschide o usa spre succes plus ca am ceva emotii cu pandemia asta sa nu se inchida iar lucrurile |
| deme wrote: "Un fleac, i-am ciuruit" :) Ceva trecator rezultatul conteaza |
| Oana.c wrote:Am primit rezultatul la progesteron , e 98.1 , oare mai e necesar sa il mai iau si la urmatoare determinare de beta hcg?? E super rezultatul Oana |
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Sa sti ca chiar nu s stresata deloc, cgiar ma mir singura de mine.. as vrea sa o fac cat mai repede, o vad ca si cum as deschide o usa spre succes plus ca am ceva emotii cu pandemia asta sa nu se inchida iar lucrurile
Eu am făcut hsg în mai 2020 când eram în plina pandemie, s-a putut, cu greu dar s-a putut. Eu îți țin pumnii sa fie totul bine Mi-au ajuns și mie azi cutiile de Proxeed, a mustacit sotul puțin dar nu prea are de ales |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Felicitari fetelor cu teste pozitive. Sa aveti sarcini perfecte si la termen.
Irina, iti tin pumnii. Sa treci repede si cu bine peste procedura si sa vii cu vesti bune cat mai curand!
Maria, Deme va pup!!! tot intru sa vad ce mai faceti. Astept cu nerabdate vesti bune si de la voi.
Andreeax, Doamne ajuta!!! |
|
| Andreealee wrote:As merge si eu iar la beta maine.. am mai intrebat prietenele gravide si ele nu au facut beta deloc.. dar de cand va urmaresc de 1 an am vazut ca fetele se duc la cel putin 3 beta. Cand ai facut primul beta si ce valoare ai avut? Dar al doilea? Facem beta de mai multe ori sa vedem progresia mai ales cand e facut f devreme si e valoare mica e imp sa vedem ca creste.....e important insa nu ai cum schimba situatia in caz de ceva...spre ex eu la biochimica am dozare de 3 ori la fiecare 48 h , in prima faza la a 2 a dozat s a triplat( aveam sperante) la a 3 a a scazut... insa eu am dozat progesteronul abia a 3 a oare si era 3 si cv...acu sper cu progesteronul asta ca sa se faca bn implantarea. De asemenea dc creste insa mult mai lent e posobil sa fie extrauterina...ne da info utile acest beta pana ajungi sa vezi la eco sarcina(adica cand are o val in jur de 1000 ... 1500). Ne urez succes si sa fie cum vrea Domnul! |
|
| Irinan wrote:E super rezultatul Oana Multumesc, sper sa fie bine pana la final! Iti tin pumnii pt hsg, sa fie cu noroc ! |
|
|