Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Friday, September 24, 2021 11:32 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Andreealee wrote:

Multumesc. Am sunat la synevo si mi-au zis ca mentiunea este pe nemancate dar nu stie sigur daca se pune si cafeaua.

Beta poate fi recoltata oricand, cafea , mancare, etc, nu influențează. Multa bafta !!
deme
Scris: Friday, September 24, 2021 11:33 AM
Nivel

Fetele , maine as fi 11dpo, daca ma duc pt beta, ar trebui sa fie relevanta, indiferent de rezultat din cate stiu eu, nu?
Isa29
Scris: Friday, September 24, 2021 11:43 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
deme wrote:
Fetele , maine as fi 11dpo, daca ma duc pt beta, ar trebui sa fie relevanta, indiferent de rezultat din cate stiu eu, nu?

deme, de ce nu mai astepti putin? Eu stiu ca implantarea se poate produce si mai tarziu, 12 dpo, deci nu ar avea ce sa iasa pana atunci. Stiu, grea tare partea asta cu asteptatul...
Eu azi noapte am visat 2 liniute pe test, simt ca e aproape momentul ras
Andreealee
Scris: Friday, September 24, 2021 11:49 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
deme wrote:

Beta poate fi recoltata oricand, cafea , mancare, etc, nu influențează. Multa bafta !!

Super. Acum ma duc.. sper sa iasa repede sa nu astept pana luni.
zgubyro
Scris: Friday, September 24, 2021 12:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
Isa29 wrote:

deme, de ce nu mai astepti putin? Eu stiu ca implantarea se poate produce si mai tarziu, 12 dpo, deci nu ar avea ce sa iasa pana atunci. Stiu, grea tare partea asta cu asteptatul...

Din cate am citit max pana in ziua 11 este implanarea. Mai tarziu de ziua 11 e ff rara si nu este ok (dupa ziua 9 nu prea este ok). Acum bineinteles numarul asta de zile presupune sa stii exact cand ai avut ovulatia.
zgubyro
Scris: Friday, September 24, 2021 12:06 PM
Nivel

deme wrote:

Da cu siguranta! Multa bafta
Ai mai facut vreun test?
Isa29
Scris: Friday, September 24, 2021 12:26 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
Apropo de faptul că implantarea are loc de obicei la 7-10 zile după ovulație, trebuie să știți că implantarea timpurie și tardivă se întâmplă rar. Probabilitatea de implantare, în funcție de DPO, este prezentată în listă:
* 3-5 dpo - 0,68%
* 6 dpo - 1,39%
* 7 dpo - 5,56%
* 8 dpo - 18,06%
* 9 dpo - 36,81%
* 10 dpo - 27,78%
* 11 dpo - 6,94%
* 12 dpo - 2,78%

Nu stiu exact cum au fost calculate procentele, dar poate ajuta :).

Ca tot aflu de sarcini in stanga si dreapta, cum povesteati si voi, am vazut test pozitiv in 7 dpo cu ambele linii aproape de aceeasi culoare, deci au loc si implantari foarte timpurii.
zgubyro
Scris: Friday, September 24, 2021 12:56 PM
Nivel

Isa29 wrote:
Apropo de faptul că implantarea are loc de obicei la 7-10 zile după ovulație, trebuie să știți că implantarea timpurie și tardivă se întâmplă rar. Probabilitatea de implantare, în funcție de DPO, este prezentată în listă:
* 3-5 dpo - 0,68%
* 6 dpo - 1,39%
* 7 dpo - 5,56%
* 8 dpo - 18,06%
* 9 dpo - 36,81%
* 10 dpo - 27,78%
* 11 dpo - 6,94%
* 12 dpo - 2,78%

Nu stiu exact cum au fost calculate procentele, dar poate ajuta :).

Ca tot aflu de sarcini in stanga si dreapta, cum povesteati si voi, am vazut test pozitiv in 7 dpo cu ambele linii aproape de aceeasi culoare, deci au loc si implantari foarte timpurii.

Ideea este ca implantare tarzie nu prea este ok, sunt multe articole pe net legate de asta.
deme
Scris: Friday, September 24, 2021 1:01 PM
Nivel

zgubyro wrote:

Da cu siguranta! Multa bafta
Ai mai facut vreun test?

https://ibb.co/WtSMnkd

De dimi..
Eu zic ca as fi avut o sangerare in 8dpo, maro închis, cat o moneda de 10 bani, dar la cum merg treburile încep sa ma îndoiesc Lol
Ieri si azi pe hartie aproape insesizabil puțin cafeniu ffff deschis. Naiba mai știe ce o sa fie ca am obosit hainoroc
De aceea ma gandeam ca maine beta ar fi relevant, ori la bal ori la spital :)
Am avut test pozitiv in data de 13 cand am si prestat, inainte de asta pe 8 si 11 . Cam acesta este istoricul lunii Septembrie.
deme
Scris: Friday, September 24, 2021 1:02 PM
Nivel

Andreealee wrote:

Super. Acum ma duc.. sper sa iasa repede sa nu astept pana luni.

Tin pumnii sa fie bineeeeeee
deme
Scris: Friday, September 24, 2021 1:03 PM
Nivel

Isa29 wrote:

In noaptea cu spottingul am visat ca aveam lenjeria intima de parca imi venise CMLol
Andreealee
Scris: Friday, September 24, 2021 7:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/22/2020
Buna fetelor. Revin cu vesti dupa beta. 26,8 si sunt in 10 dpo. Parca mi se pare incredibil. O sa repet luni sa vad evolutia.

Incercam de un an si problema era la sot. De 3 luni ia proxeed si eu de 3 saptamani incepusem sa iau femibion (planificare si sarcina). Sper sa fie bine Doamne ajuta si mai departe. mi se pare o minune de la Dumnezeu. Mi-e si teama sa ma bucur
deme
Scris: Friday, September 24, 2021 8:00 PM
Nivel

Andreealee wrote:
Buna fetelor. Revin cu vesti dupa beta. 26,8 si sunt in 10 dpo. Parca mi se pare incredibil. O sa repet luni sa vad evolutia.

Incercam de un an si problema era la sot. De 3 luni ia proxeed si eu de 3 saptamani incepusem sa iau femibion (planificare si sarcina). Sper sa fie bine Doamne ajuta si mai departe. mi se pare o minune de la Dumnezeu. Mi-e si teama sa ma bucur

Super !! Sa dozezi si progesteronul data viitoare, daca poti repeta la 48h sa vezi dinamica!
Oana.c
Scris: Friday, September 24, 2021 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Andreealee wrote:

Felicitari! Sa dea domnul sa fie bine !
Fii pozitiva si relaxata ! 🤗
zgubyro
Scris: Friday, September 24, 2021 8:51 PM
Nivel

deme wrote:

https://ibb.co/WtSMnkd

De dimi..
Eu zic ca as fi avut o sangerare in 8dpo, maro închis, cat o moneda de 10 bani, dar la cum merg treburile încep sa ma îndoiesc Lol
Ieri si azi pe hartie aproape insesizabil puțin cafeniu ffff deschis. Naiba mai știe ce o sa fie ca am obosit hainoroc
De aceea ma gandeam ca maine beta ar fi relevant, ori la bal ori la spital :)
Am avut test pozitiv in data de 13 cand am si prestat, inainte de asta pe 8 si 11 . Cam acesta este istoricul lunii Septembrie.

Maine cu siguranta ar tb sa apara ceva putin vizibil daca s-a prins. Doamne ajuta, tin pumnii!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.