|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1933
| Andreealee wrote: Multumesc. Am sunat la synevo si mi-au zis ca mentiunea este pe nemancate dar nu stie sigur daca se pune si cafeaua.
Beta poate fi recoltata oricand, cafea , mancare, etc, nu influențează. Multa bafta !! |
| Fetele , maine as fi 11dpo, daca ma duc pt beta, ar trebui sa fie relevanta, indiferent de rezultat din cate stiu eu, nu? |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| deme wrote:Fetele , maine as fi 11dpo, daca ma duc pt beta, ar trebui sa fie relevanta, indiferent de rezultat din cate stiu eu, nu?
deme, de ce nu mai astepti putin? Eu stiu ca implantarea se poate produce si mai tarziu, 12 dpo, deci nu ar avea ce sa iasa pana atunci. Stiu, grea tare partea asta cu asteptatul... Eu azi noapte am visat 2 liniute pe test, simt ca e aproape momentul |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| deme wrote:
Beta poate fi recoltata oricand, cafea , mancare, etc, nu influențează. Multa bafta !!
Super. Acum ma duc.. sper sa iasa repede sa nu astept pana luni. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Isa29 wrote:deme, de ce nu mai astepti putin? Eu stiu ca implantarea se poate produce si mai tarziu, 12 dpo, deci nu ar avea ce sa iasa pana atunci. Stiu, grea tare partea asta cu asteptatul... Eu azi noapte am visat 2 liniute pe test, simt ca e aproape momentul
Din cate am citit max pana in ziua 11 este implanarea. Mai tarziu de ziua 11 e ff rara si nu este ok (dupa ziua 9 nu prea este ok). Acum bineinteles numarul asta de zile presupune sa stii exact cand ai avut ovulatia. |

| deme wrote:Fetele , maine as fi 11dpo, daca ma duc pt beta, ar trebui sa fie relevanta, indiferent de rezultat din cate stiu eu, nu?
Da cu siguranta! Multa bafta Ai mai facut vreun test? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Apropo de faptul că implantarea are loc de obicei la 7-10 zile după ovulație, trebuie să știți că implantarea timpurie și tardivă se întâmplă rar. Probabilitatea de implantare, în funcție de DPO, este prezentată în listă: * 3-5 dpo - 0,68% * 6 dpo - 1,39% * 7 dpo - 5,56% * 8 dpo - 18,06% * 9 dpo - 36,81% * 10 dpo - 27,78% * 11 dpo - 6,94% * 12 dpo - 2,78%
Nu stiu exact cum au fost calculate procentele, dar poate ajuta :).
Ca tot aflu de sarcini in stanga si dreapta, cum povesteati si voi, am vazut test pozitiv in 7 dpo cu ambele linii aproape de aceeasi culoare, deci au loc si implantari foarte timpurii. |
|

| Isa29 wrote:Apropo de faptul că implantarea are loc de obicei la 7-10 zile după ovulație, trebuie să știți că implantarea timpurie și tardivă se întâmplă rar. Probabilitatea de implantare, în funcție de DPO, este prezentată în listă: * 3-5 dpo - 0,68% * 6 dpo - 1,39% * 7 dpo - 5,56% * 8 dpo - 18,06% * 9 dpo - 36,81% * 10 dpo - 27,78% * 11 dpo - 6,94% * 12 dpo - 2,78%
Nu stiu exact cum au fost calculate procentele, dar poate ajuta :).
Ca tot aflu de sarcini in stanga si dreapta, cum povesteati si voi, am vazut test pozitiv in 7 dpo cu ambele linii aproape de aceeasi culoare, deci au loc si implantari foarte timpurii.
Ideea este ca implantare tarzie nu prea este ok, sunt multe articole pe net legate de asta. |
|
| zgubyro wrote:
Da cu siguranta! Multa bafta Ai mai facut vreun test?
https://ibb.co/WtSMnkd
De dimi.. Eu zic ca as fi avut o sangerare in 8dpo, maro închis, cat o moneda de 10 bani, dar la cum merg treburile încep sa ma îndoiesc Ieri si azi pe hartie aproape insesizabil puțin cafeniu ffff deschis. Naiba mai știe ce o sa fie ca am obosit De aceea ma gandeam ca maine beta ar fi relevant, ori la bal ori la spital :) Am avut test pozitiv in data de 13 cand am si prestat, inainte de asta pe 8 si 11 . Cam acesta este istoricul lunii Septembrie. |
|
| Andreealee wrote: Super. Acum ma duc.. sper sa iasa repede sa nu astept pana luni.
Tin pumnii sa fie bineeeeeee |
|
| Isa29 wrote:deme, de ce nu mai astepti putin? Eu stiu ca implantarea se poate produce si mai tarziu, 12 dpo, deci nu ar avea ce sa iasa pana atunci. Stiu, grea tare partea asta cu asteptatul... Eu azi noapte am visat 2 liniute pe test, simt ca e aproape momentul In noaptea cu spottingul am visat ca aveam lenjeria intima de parca imi venise CM |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Buna fetelor. Revin cu vesti dupa beta. 26,8 si sunt in 10 dpo. Parca mi se pare incredibil. O sa repet luni sa vad evolutia.
Incercam de un an si problema era la sot. De 3 luni ia proxeed si eu de 3 saptamani incepusem sa iau femibion (planificare si sarcina). Sper sa fie bine Doamne ajuta si mai departe. mi se pare o minune de la Dumnezeu. Mi-e si teama sa ma bucur |
|
| Andreealee wrote:Buna fetelor. Revin cu vesti dupa beta. 26,8 si sunt in 10 dpo. Parca mi se pare incredibil. O sa repet luni sa vad evolutia.
Incercam de un an si problema era la sot. De 3 luni ia proxeed si eu de 3 saptamani incepusem sa iau femibion (planificare si sarcina). Sper sa fie bine Doamne ajuta si mai departe. mi se pare o minune de la Dumnezeu. Mi-e si teama sa ma bucur
Super !! Sa dozezi si progesteronul data viitoare, daca poti repeta la 48h sa vezi dinamica! |
|

Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Andreealee wrote:Buna fetelor. Revin cu vesti dupa beta. 26,8 si sunt in 10 dpo. Parca mi se pare incredibil. O sa repet luni sa vad evolutia.
Incercam de un an si problema era la sot. De 3 luni ia proxeed si eu de 3 saptamani incepusem sa iau femibion (planificare si sarcina). Sper sa fie bine Doamne ajuta si mai departe. mi se pare o minune de la Dumnezeu. Mi-e si teama sa ma bucur Felicitari! Sa dea domnul sa fie bine ! Fii pozitiva si relaxata ! 🤗 |
|

| deme wrote:https://ibb.co/WtSMnkdDe dimi.. Eu zic ca as fi avut o sangerare in 8dpo, maro închis, cat o moneda de 10 bani, dar la cum merg treburile încep sa ma îndoiesc Ieri si azi pe hartie aproape insesizabil puțin cafeniu ffff deschis. Naiba mai știe ce o sa fie ca am obosit De aceea ma gandeam ca maine beta ar fi relevant, ori la bal ori la spital :) Am avut test pozitiv in data de 13 cand am si prestat, inainte de asta pe 8 si 11 . Cam acesta este istoricul lunii Septembrie.
Maine cu siguranta ar tb sa apara ceva putin vizibil daca s-a prins. Doamne ajuta, tin pumnii! |
|
|