|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/22/2020 Mesaje: 343
| Oana.c wrote:Deme ori eu sunt nebuna ori vad o umbra ffff slaba. Acu sa va zic eu...mi am procurat teste super ieftine..100 bun de pe aliexpress...ieri 5 dpo dupa preconizarea calendarului am facut test(eu testez de devreme stie lumea deja)..si se vede linie , imposibil in 5dpo dar na...teste nasp cred. Posibil sa fie testele de vina. Am patit si eu cu teste de pe ebay. Ca sa verific daca sunt bune de ceva am testat si cu urina sotului si a iesit a doua liniuta stearsa si la el:)) |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Andreealee wrote: Posibil sa fie testele de vina. Am patit si eu cu teste de pe ebay. Ca sa verific daca sunt bune de ceva am testat si cu urina sotului si a iesit a doua liniuta stearsa si la el:))
Haha ce tare, eu avand 100 buc ( initial am cerut 50 lh si 50 hcg dar chinezul a trimis 100 hcg) am inceput testare din 1 dpo..de fun , sa le consum, si nu a iesit nimic pe alea. In fine. Ma voi lamuri in 5 zile... |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Oana.c wrote: Haha ce tare, eu avand 100 buc ( initial am cerut 50 lh si 50 hcg dar chinezul a trimis 100 hcg) am inceput testare din 1 dpo..de fun , sa le consum, si nu a iesit nimic pe alea. In fine. Ma voi lamuri in 5 zile...
Eu oricum trebuie sa îmi schimb ochilarii, deci nu vad :)) Insa la tine vad a2a liniuța de parca e 10dpo :) Mi se pare extraordinar de devreme |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Oana chiar se vede liniuța! M-ai testează peste câteva zile.Îți doresc să vi cu vești bune. |

| deme wrote:Eu oricum trebuie sa îmi schimb ochilarii, deci nu vad :)) Insa la tine vad a2a liniuța de parca e 10dpo :) Mi se pare extraordinar de devreme Da, exact, tocmai ca nu ar avea cum. |

| Gaby 41 wrote:Oana chiar se vede liniuța! M-ai testează peste câteva zile.Îți doresc să vi cu vești bune. E dubiu clar, nu are cum sa fie asa in 6 dpo..oricum testez ca am suta de teste dar cu ocazia asta ma voi lamuri de calitatea lor. |

Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
| Oana.c wrote: E dubiu clar, nu are cum sa fie asa in 6 dpo..oricum testez ca am suta de teste dar cu ocazia asta ma voi lamuri de calitatea lor.
Oana tu ai cumparat teste pozitive :))) |

| zgubyro wrote:
Oana tu ai cumparat teste pozitive :)))
Pai macar bucuria sa fie ca vezi 2 liniute ,acu dc se si intampla e mai bn 🤣 Cred ca asta i strategia sa faci multe ca ies slab pozitive si sa mai cumperi 🙈 |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| https://ibb.co/PNSrFVK
Fetele, voi vedeți ceva sau am eu probleme ? |
| Deme poate mai faci un test peste 2-3 zile.Poate este devreme. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Buna dimineata tuturor! Eu am fost absenta o perioada in primul rand pentru ca am fost plecata din tara dar si pentru ca nu am avut noutati. S-a suprapus perioada concediului cu cea fertila, dar nu s-a intamplat minunea. Azi, dupa 4 zile de intarziere, si-au facut aparitia musafirii. Facusem un test marti si a fost negativ, deci mai mult m-am stresat cu intarzierea asta. Vine o luna noua cu sanse proaspete, o luam de la capat si speram ca va aparea si bebelusul mult dorit in viata noastra.
Succes fetelor la testat! |
|
| Bună fetelor!Isa să fie cu noroc în luna următoare.Oana ai mai testat? |
|
| Buna fetelor. Testul beta se face pe nemancate? Eu am baut o cafea doar si mi se pare ca se vede ceva pe teste si as merge sa testez beta. |
|
| Andreealee poți suna la clinică să întrebi.Cred că poți recolta beta chiar dacă ai băut cafea.Te așteptăm să vi cu vești bune! |
|
| Gaby 41 wrote:Andreealee poți suna la clinică să întrebi.Cred că poți recolta beta chiar dacă ai băut cafea.Te așteptăm să vi cu vești bune! Multumesc. Am sunat la synevo si mi-au zis ca mentiunea este pe nemancate dar nu stie sigur daca se pune si cafeaua.
|
|
|