Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Wednesday, September 22, 2021 10:02 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Bună dimineața!Deme eu cred că este Bebe la tine!Te îmbrățișez și să vi cu un Test Pozitiv mâine! Andreea este posibil să rămâi însărcinată și din prima dar cel mai sigur este să faci un test de sarcină peste câteva zile și atunci vei afla.Îți doresc să fie cu două liniuțe când testezi!
deme
Scris: Wednesday, September 22, 2021 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Gaby 41 wrote:
Bună dimineața!Deme eu cred că este Bebe la tine!Te îmbrățișez și să vi cu un Test Pozitiv mâine! Andreea este posibil să rămâi însărcinată și din prima dar cel mai sigur este să faci un test de sarcină peste câteva zile și atunci vei afla.Îți doresc să fie cu două liniuțe când testezi!

Sper !!!!
Andreea0
Scris: Wednesday, September 22, 2021 10:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/20/2021
Gaby 41 wrote:

Sper și eu să fie 2 liniuțe 🙏.
O sa va țin la curent.
AndreiutzaEu
Scris: Wednesday, September 22, 2021 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Buna. Am venit de la medic. Săptămâna viitoare face soțul analize, pe 4 octombrie eu, iar la următoarea menstruatie incepe procedura fiv
Gaby 41
Scris: Wednesday, September 22, 2021 1:34 PM
Nivel

Andreiutza, să fie cu ochișori în curând!!!!
Yanna
Scris: Wednesday, September 22, 2021 7:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/27/2021
Buna! Fetelor, va rog sa ma ajutați cu o parere, un sfat. Luna aceasta aplicația a preconizat ca voi ovula pe 10, dar eu am observat de pe 11 pe 14 ca am avut secreția aceea ca de albus de ou. Acum nu știu ce sa fac, când sa ma apuc sa testez, stau cu teama in fiecare zi ca o sa apara menstruația si ma stresez foarte rău. De obicei testam cu 5 chiar 6 zile înainte de menstruație si chiar dacă a fost alb aveam o stare mai Ok fata de incertitudinea asta. Am fost așa aiurita încât am făcut un test la 5-6 zile de când ma gândeam eu ca am ovulat, fără sa îmi dau seama ca a trecut așa puțin timp. De câteva zile am niște înțepături in partea dreapta jos la ovar, ma simt foarte balonata, îmi fac tot felul de “filme”, cred ca o iau le câmpii.plans Voi ce parere aveți? Va mulțumesc!
Anna100112
Scris: Wednesday, September 22, 2021 8:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
Buna fetelor! Nu am mai scris de mult,in schimb v-am citit in fiecare zi. Nu am avut timp mai deloc in ultima perioada. Am mers foarte des la monitorizari, de o luna si ceva iau metformin,iar luna asta am luat clomifen. In z14 nu aveam nici un folicul,z17 folicul de 16mm, luni trebuia sa fac ovitrelle,dar nu a mai fost nevoie,foliculul sa spart singur, deci ovulatie confirmata ecografic. Nedumerirea mea este ca temperatura este in continuare scazuta. Eu iau temperatura in fiecare dimineata la 5, sambata am luat-o la 11(am dormit foarte mult) 36,8 in rest 36,1-36,4. Luni am avut durere de burta si de mijloc(de parca imi venea),ma durea si cand ma asezam si foarte multa secretie egg. De luni am junghiulete in dreptul ovarelor si a uterului,ceva asemanator cu simptomele dinaintea menstrei si de azi parca incep usor usor si sanii sa fie durerosi. Cu temperatura asta,am oare vreo sansa de sarcina?
deme
Scris: Thursday, September 23, 2021 7:52 AM
Nivel

deme
Scris: Thursday, September 23, 2021 7:54 AM
Nivel

Anna100112 wrote:
Buna fetelor! Nu am mai scris de mult,in schimb v-am citit in fiecare zi. Nu am avut timp mai deloc in ultima perioada. Am mers foarte des la monitorizari, de o luna si ceva iau metformin,iar luna asta am luat clomifen. In z14 nu aveam nici un folicul,z17 folicul de 16mm, luni trebuia sa fac ovitrelle,dar nu a mai fost nevoie,foliculul sa spart singur, deci ovulatie confirmata ecografic. Nedumerirea mea este ca temperatura este in continuare scazuta. Eu iau temperatura in fiecare dimineata la 5, sambata am luat-o la 11(am dormit foarte mult) 36,8 in rest 36,1-36,4. Luni am avut durere de burta si de mijloc(de parca imi venea),ma durea si cand ma asezam si foarte multa secretie egg. De luni am junghiulete in dreptul ovarelor si a uterului,ceva asemanator cu simptomele dinaintea menstrei si de azi parca incep usor usor si sanii sa fie durerosi. Cu temperatura asta,am oare vreo sansa de sarcina?

Buna Ana, eu spun sa nu mai analizezi absolut tot ce ti se pare ca duce spre sarcina, pt ca nu rezolvi nimic, doar te stresezi. Iti spune cineva care mereu a facut asta si nu duce la nimic bun.
Asteapta sa treaca zilele pana poti testa, stiu ca nu este ușor.
deme
Scris: Thursday, September 23, 2021 7:55 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Buna. Am venit de la medic. Săptămâna viitoare face soțul analize, pe 4 octombrie eu, iar la următoarea menstruatie incepe procedura fiv

Andreea, sper ca toate analizele sa iasa bine, sa nu fie nici un impediment spre FIV Cheek Kiss
deme
Scris: Thursday, September 23, 2021 7:56 AM
Nivel

Maria, tu cum mai esti?
Irinaaaa?
Maria.mmh
Scris: Thursday, September 23, 2021 8:16 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
deme wrote:
Maria, tu cum mai esti?
Irinaaaa?

Eu sunt pe baricade,aici! Lol
Sunt indecisa dacă sa încep arefam sau sa iau duphaston sa declanșeze menstra căci se pare ca luna asta a dat cu virgula...
deme
Scris: Thursday, September 23, 2021 8:28 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Eu sunt pe baricade,aici! Lol
Sunt indecisa dacă sa încep arefam sau sa iau duphaston sa declanșeze menstra căci se pare ca luna asta a dat cu virgula...

Ia ceva, inchide ochii si alege Lol
Gaby 41
Scris: Thursday, September 23, 2021 10:35 AM
Nivel

Bună fetelor!Deme îmi pare rău îți doresc să fie cu noroc luna următoare.Yanna eu cred că ai testat devreme, mai încearcă să testezi peste câteva zile.Anna dacă ovulația a fost confirmată ecografic atunci eu cred că sunt șanse de sarcină dar cel m-ai bine așteaptă până poți face un test de sarcină ca să afli.
Oana.c
Scris: Thursday, September 23, 2021 11:06 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Deme ori eu sunt nebuna ori vad o umbra ffff slaba. Acu sa va zic eu...mi am procurat teste super ieftine..100 buc de pe aliexpress...ieri 5 dpo dupa preconizarea calendarului am facut test(eu testez de devreme stie lumea deja)..si se vede linie , imposibil in 5dpo dar na...teste naspa cred.

Oana.c attached the following image(s):
20210922_195639.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.