Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zgubyro
Scris: Monday, August 23, 2021 10:49 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/18/2017
deme wrote:

Buna dimi fetele, am facut un test de 10 care e alb https://ibb.co/VJDYwWb

Viola e cu sensibilitate de 5, eu nu am avut linie de uscare la ele

Ceau Deme, testele facute pana in ziua 10 dupa parerea mea is doar asa de curiozitate, dupa ziua 10 incepe sa apara ceva ff vag pe test de 10. Gabdete-te logic daca implandarea a vaut loc undeva in ziua 6-7 beta ar fi 2, in ziua 8 beta ar fi 4-6 deci mai mica de 10, cum sa se vada pe testul ce l-ai facut (poate daca faceai Viola se vedea ceva in cazul in care s-a prins), din ziua 9 ar trebui sa se apropie de 10 si dupa se tot dubleaza si e mai vizibila.
deme
Scris: Monday, August 23, 2021 11:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
zgubyro wrote:

Ceau Deme, testele facute pana in ziua 10 dupa parerea mea is doar asa de curiozitate, dupa ziua 10 incepe sa apara ceva ff vag pe test de 10. Gabdete-te logic daca implandarea a vaut loc undeva in ziua 6-7 beta ar fi 2, in ziua 8 beta ar fi 4-6 deci mai mica de 10, cum sa se vada pe testul ce l-ai facut (poate daca faceai Viola se vedea ceva in cazul in care s-a prins), din ziua 9 ar trebui sa se apropie de 10 si dupa se tot dubleaza si e mai vizibila.

Bunaaa, stiu, doar ca in aprilie la biochimica am avut test pozitiv in z8 , de aceea ma gandeam ca poate poate.. am făcut si viola ieri https://ibb.co/qrrrX0M.

Mulțumesc frumos Cheek Kiss
Isa29
Scris: Monday, August 23, 2021 12:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
Buna fetelor, eu azi 13 dpo, aseara am observat un spotting usor roziu-portocaliu cand am mers la toaleta, azi momentan nu mai vad nimic. Mentionez ca nu am de obicei spotting inainte de menstra, vine direct ziua 1. Am si ceva crampe usoare, le-am tot avut de cateva zile. La analiza de urina a iesit klebsiella, as fi vrut sa incep un tratament, acum stau sa astept pana miercuri sa pot testa.
deme
Scris: Monday, August 23, 2021 1:56 PM
Nivel

Isa29 wrote:
Buna fetelor, eu azi 13 dpo, aseara am observat un spotting usor roziu-portocaliu cand am mers la toaleta, azi momentan nu mai vad nimic. Mentionez ca nu am de obicei spotting inainte de menstra, vine direct ziua 1. Am si ceva crampe usoare, le-am tot avut de cateva zile. La analiza de urina a iesit klebsiella, as fi vrut sa incep un tratament, acum stau sa astept pana miercuri sa pot testa.

Isa !! Suna bine, sper sa fie cu 2 liniuțe Cheek Kiss
Gaby 41
Scris: Monday, August 23, 2021 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună Isa,îți doresc să fie Bebe! Să vi cu vești bune!
Oana.c
Scris: Monday, August 23, 2021 2:58 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Buna fetelor , eu 2 dpo azi.
Nu stiu prin ce minune dumnezeiasca o sa rezist fara sa testez devreme. Partea buna este ca plec de joi pana duminica in bulgaria si eventual luni sa testez sau sa iau testele si de marti sa ma apuc de teste.
Succes fetelor ce urmeaza la test 🤗
Gaby 41
Scris: Monday, August 23, 2021 5:13 PM
Nivel

Oana distracție plăcută în vacanță! Greu cu răbdarea până la testare,cunosc sentimentul.
Oana.c
Scris: Monday, August 23, 2021 6:55 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Oana distracție plăcută în vacanță! Greu cu răbdarea până la testare,cunosc sentimentul.

Vai Gabi, pt mine asta e stresul sa nu testez, mai sunt si in concediu si am ziua libera. Incerc sa mi o ocup cu diverse si parca nici de vacanta nu ma pot bucura asa mult, practic abia astept sa ma intorc ca sa testez.
Gaby 41
Scris: Monday, August 23, 2021 7:38 PM
Nivel

Sincer eu când sunt în perioada de testare încep din ziua 6-7 și recunosc că uneori fac și câteva teste pe zi.Știu că le fac degeaba dar parcă trece timpul m-ai ușor.Hai că mai e puțin până la testare și să fie cu ochișori!
Oana.c
Scris: Tuesday, August 24, 2021 12:01 AM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Sincer eu când sunt în perioada de testare încep din ziua 6-7 și recunosc că uneori fac și câteva teste pe zi.Știu că le fac degeaba dar parcă trece timpul m-ai ușor.Hai că mai e puțin până la testare și să fie cu ochișori!

Idem Gabi 🤣 si eu ma gandesc ca poate mai tarziu se vede mai bine etc... sa fie cum o vrea Domnul.
Pupici.
deme
Scris: Tuesday, August 24, 2021 11:53 AM
Nivel

Isa cum esti?
Maria?

Eu 10dpo, am făcut beta, care este negativ..evident uff
Isa29
Scris: Tuesday, August 24, 2021 11:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
Test negativ barza ultrasensibil, azi 14 dpo, incep sa am niste crampe prevestitoare de urati. Oricat as citi despre implantarea tarzie si cresterea mai lenta a hcg-ului, crampele astea ma dezamagesc maxim. Asteptarea e cea mai grea, luna asta am si facut 3 teste pana acum, ceea ce nu s-a mai intamplat vreodata, dar in cazul meu tot e mai simplu sa astept sa intarzie decat sa incep cu sperantele din 8-10 dpo. Aici e dezbaterea in functie de cum simte fiecare ca ii e mai usor, sa testeze sau sa astepte, eu daca testez incep sa-mi fac prea repede sperante si mi-e mai greu in zilele dinaintea menstrei.
Gaby 41
Scris: Tuesday, August 24, 2021 1:28 PM
Nivel

Bună fetelor!Deme,Isa îmi pare rău, vă îmbrățișez.Sunt încă răcită acum și soțul încercăm o dată la două zile cât se va putea așa că răceala asta nici nu se putea să cadă m-ai rău de atât.Irinan, ce mai faci?
Gaby 41
Scris: Thursday, August 26, 2021 9:07 AM
Nivel

Gaby 41
Scris: Thursday, August 26, 2021 9:12 AM
Nivel

Bună dimineața, fetelor! Abia astăzi test de ovulație pozitiv.Voi cum sunteți?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.