|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Isa29 wrote:
Sunt curioasa, care e legatura?
Da parca asa m-am saturat sa vad alb....eu de aceea nici nu testez devreme, pentru ca am dezvoltat fobie de alb. Chiar eram 80 % sigura ca e sarcina....faptul ca nu am mai avut durerile de sanii cum le aveam în fiecare luna progrsteronul destul de bun, plus grețurile din ultimele 3-4 zile...i-am și zis doamnei de la farmacie care ma cunoaște deja ca încerc de mulg sa fac un bebe ca asta va fi testul norocos |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Eu am remarcat luna asta usoare dureri de sani dupa ovulatie, ori nu le bagam in seama in trecut, ori au fost ceva mai intense acum. Sunt in 5 dpo, inafara de niste simptome de infectie urinara, nimic altceva |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Isa29 wrote:
Sunt curioasa, care e legatura?
Eu am patit acelasi lucru dupa ce am avut covid. Dupa ce ca am avut intarziere vreo 5 zile, m-a ținut vreo 15 zile, dar ultimele zile la fel, doar secretie maronie, iar dupa aprox 10 zile mi-a venit din nou. Am intrebat medicul si a spus ca este de la virus. |
| Anitta76 wrote: Eu am patit acelasi lucru dupa ce am avut covid. Dupa ce ca am avut intarziere vreo 5 zile, m-a ținut vreo 15 zile, dar ultimele zile la fel, doar secretie maronie, iar dupa aprox 10 zile mi-a venit din nou. Am intrebat medicul si a spus ca este de la virus.
Eu nu am știut lucrul asta dar confirm ca am pățit la după covid ....vreo 10 zile spooting apoi o mebstruatie de 1-2 zile apoi un ciclu anovulator, cu hemoragie.... |
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Am inteles, nu zic ca n-ar fi o legatura, dar Alexutza2714 spune ca are simptomele astea de cateva luni, chiar daca ar fi fost vorba de covid, ma gandesc ca s-ar fi reglat pana acum. Si eu am avut virusul anul trecut in noiembrie dar n-am remarcat nici o dereglare, acum binenteles ca difera la fiecare organism in parte cum reactioneaza. Eu stiu ca spottingul imediat dupa menstruatie e normal, cel care apare intre sangerari trebuie investigat putin. |
Inregistrat: 8/10/2021 Mesaje: 6
| Hei fetelor
Voi v-ati facut analizele pentru ureaplasma si mycoplasma? Daca cumva exista bacteriile astea e posibil sa impiedice instalarea sarcinii? Eu am observat ca nu le am facute doar pe astea 2, si am citit ca ar putea fi o cauza de infertilitate...Daca ati avut, ce tratament ati luat pentru ele? |
| Fetelor oare mai am vreo șansă să iasă testul pozitiv maine-poimanie? Nu mai pot, azi ma simt daramata ...îmi vine chiar sa vorbesc cu soțul sa nu mai incercam pentru ca nu mai suport dezamăgirile |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1538
| Oanaiuliana, ești tânără și sigur o să vină și bebelușul în curând.Important este să nu renunți, referitor la test mai încercă să faci unul și mâine. |
| Gaby 41 wrote:Oanaiuliana, ești tânără și sigur o să vină și bebelușul în curând.Important este să nu renunți, referitor la test mai încercă să faci unul și mâine. Știu ca sunt tânără....dar am deja o fetita și deși îmi doresc enorm incă un bebe îmi vine sa renunț pentru ca după ce vad un test negativ sunt asa nervoasa câteva zile și parca tot pe fetita îmi descarc nervii...și ea saracuta nu are nici o vina, e un îngeraș de copil. Încerc sa ma stăpânesc dar de multe ori tip la ea fără motiv. Și nu e corect. Parca toată viata se învârte în jurul ideii de bebe și am uitat sa trăiesc pentru mine. Sunt mai tot timpul pe gânduri în căutare de soluții și nici de soțul meu nu ma mai bucur, parca trăiesc o "vânătoare de bebelus". Poate mâine voi gândi altfel...dar momentan asta simt. Mulțumesc pentru încurajări Gaby |
| Oanaiuliana te înțeleg perfect și eu sunt într-o vânătoare de bebeluș și sunt foarte dezamăgită la sfârșit de lună când văd testul negativ.Așa că luna asta am început să iau brânca-ursului( pe mine ma ajutat când am rămas însărcinată) Dhea(i-au de luna trecută)și mi-am comandat Conceive plus sper să mă ajute. |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3232
| Oanaiuliana wrote:Fetelor azi 13 dpo am făcut test fildas și e tot alb 😔 . ..de data asta chiar aveam sperante( de vreo 3 zile îmi e tot rau dimineata). Sunt atât de supărată Mergem mai departe si la mine a fost ziua 1 ieri... |
| Irinan, exact cum spui mergem m-ai departe.O să vină și luna noastră a tuturor. |
| Irinan wrote:Mergem mai departe si la mine a fost ziua 1 ieri... Îmi pare rau pentru ziua 1 Irina 😔 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 163
| Brunetzica07 wrote:Hei fetelor
Voi v-ati facut analizele pentru ureaplasma si mycoplasma? Daca cumva exista bacteriile astea e posibil sa impiedice instalarea sarcinii? Eu am observat ca nu le am facute doar pe astea 2, si am citit ca ar putea fi o cauza de infertilitate...Daca ati avut, ce tratament ati luat pentru ele?
Hei. Ar trebui facute si aceste 2 analize. Tratamentul (antibiotic) se da in functie de antibiograma, depinde la ce e sensibila bacteria. |
|
| Fetelor mie nici azi nu mi-a venit( 14 dpo) nici simptome nu am de nici un fel. Azi-noapte nu m-am putut opri din plâns din cauza testului negativ de ieri. Încă sunt datamata psihic și mi-am promis ca nu mai cumpăr nici un test de sarcina decât după o săptămână doua de întârziere... Si am mai luat o decizie pe care încă nu i-am comunicat-o nici soțului: nu mai vreau sa fac tratament de stimulare, eu sunt sigura ca ovulam și fără datorita simptomelor specifice...o sa mai fac din când în când progesteronul la 7 dpo ca să fiu sigura ca am ovulat dar nu mai vreau tratament de stimulare cu 5-6 monitorizari pe luna și stres în plus. Dacă vrea doamne doamne sa ne binecuvânteze cu încă un bebe cu siguranță se va întâmpla. |
|
|