Clubul aspirantelor - 87
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea Zaharia
Scris: Thursday, August 12, 2021 6:29 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/23/2021
Bună fetelor. Astazi am primit rezultatul analizelor hormonale, pe care dna dr mi a spus sa le fac in ziua 2. Pe 9 septembrie am programare la dna dr Alina Bordea, la clinica Embryos din București. Indraznesc sa las aici, in speranta ca aveti mai multa experiență si ma puteti ajuta cu o parere.
DHEA 241
ESTRADIOL 234
FSH 6
LH 26.5 - limita maxima in faza foliculara este 12.6
Progesteron 2.52 - limita maxima in faza foliculara este 0.616
PROLACTINA 618 - valoare aproape de limita 637
TESTOSTERONUL 1.92 - limita maxima este de 1.67
SHBG 76.48
Ne am hotarat sa concepem in luna februarie, oar pana acum nimic. Mentionez ca eu am 26 de ani si sotul 33 iar CM este de 33-36 zile, in medie.
Andreeax
Scris: Thursday, August 12, 2021 9:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Andreea Zaharia wrote:
Bună fetelor. Astazi am primit rezultatul analizelor hormonale, pe care dna dr mi a spus sa le fac in ziua 2. Pe 9 septembrie am programare la dna dr Alina Bordea, la clinica Embryos din București. Indraznesc sa las aici, in speranta ca aveti mai multa experiență si ma puteti ajuta cu o parere.
DHEA 241
ESTRADIOL 234
FSH 6
LH 26.5 - limita maxima in faza foliculara este 12.6
Progesteron 2.52 - limita maxima in faza foliculara este 0.616
PROLACTINA 618 - valoare aproape de limita 637
TESTOSTERONUL 1.92 - limita maxima este de 1.67
SHBG 76.48
Ne am hotarat sa concepem in luna februarie, oar pana acum nimic. Mentionez ca eu am 26 de ani si sotul 33 iar CM este de 33-36 zile, in medie.

Buna! Raportul lh/fsh indica ov polichistice,amh nu ai făcut? Testosteronul mai mare e și el cauzat de ov polichistice. Estradiolul ninse pare mare,progesteronul la fel,e măricel pt z2 a cm...eu l-am avut așa când l-am tot testat la una din sarcinile biochimice. Poate vede Freya mesajul tău și te ajuta mai mult! Buddy1
freya1
Scris: Thursday, August 12, 2021 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Andreeax wrote:

Buna! Raportul lh/fsh indica ov polichistice,amh nu ai făcut? Testosteronul mai mare e și el cauzat de ov polichistice. Estradiolul ninse pare mare,progesteronul la fel,e măricel pt z2 a cm...eu l-am avut așa când l-am tot testat la una din sarcinile biochimice. Poate vede Freya mesajul tău și te ajuta mai mult! Buddy1

Si eu zic ca pare SOPC, esti sigura ca ovulezi, Andreea ? Eu as face monitorizare sa vad asta si pt un eventual tratament vorbeste si cu un endocrinolog
Gaby 41
Scris: Friday, August 13, 2021 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Bună dimineața, fetelor!Ieri mi-a venit ciclul și pe deasupra azi mai plecăm și la mare.Așa că m-am liniștit și cu testatul.Dezamăgită și luna asta dar deocamdată este a treia lună de încercări așa că merg înainte și poate se întâmplă și minunea.
Irinan
Scris: Friday, August 13, 2021 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Gaby 41 wrote:
Bună dimineața, fetelor!Ieri mi-a venit ciclul și pe deasupra azi mai plecăm și la mare.Așa că m-am liniștit și cu testatul.Dezamăgită și luna asta dar deocamdată este a treia lună de încercări așa că merg înainte și poate se întâmplă și minunea.

Imi pare rau Gaby, maine trebuie sa mi vina si mie, am testat ieri, negativ normal... asta a fost al 8 ciclu dupa chiuretaj...Bye2 ovulatie confirmata in fiecare luna.. mai incercam
Gaby 41
Scris: Friday, August 13, 2021 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Irinan să de-a Dumnezeu să ne bucurăm curând fiecare dintre noi de un bebe frumos și sănătos!
isa.bella
Scris: Friday, August 13, 2021 4:19 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/29/2021
Buna fetelepupici tocmai ce am venit de la control, si mi a spus ca am ovare micropolichistice. Doamna doctor mi a dat un vibe super bun si mi a spus ca alte probleme nu exista, dar de acum trebuie sa fiu mai atenta la ce mananc, stres si asa mai departe.. mi a dat sa iau 6 luni inofolic combi atat pentru reglarea problemelor cu ovarele micropolichistice cat si pentru un mic ajutor in conceptie. Nu mi a spus ca as avea probleme in a ramane gravida deoarece nu am chisturi, am totul foarte ok, uter, endometru, trompe.. doar sa monitorizez mult mai bine ovulatia si desi abia mi a trecut ciclu pe 9, deja am foliculul pregatit de ovulatie si mi a spus sa am contact o zi da, una nu ca sa evit sa trec peste ovulatie, ori sa mi monitorizez ovulatia prin teste dar a spus ca de multe ori din cauza OMP pot da gres. Desi o alta doctora mi a spus ca am anexita acum 4 luni, doamna doctor de astazi mi a spus ca nu e vorba de asa ceva si tind sa am incredere in ea deoarece mi s a parut foarte buna si felul cum mi a vorbit, mi a explicat si vibe ul cu care am plecat de la ea. Voi ce parere aveti? Ar trebui sa ma ingrijoreze acest diagnostic..? Am citit pe net tot felul de chestii si bineinteles ca acest OMP e cam egalat cu infertilitatea, desi stiu multe persoane cu ovare polichistice, uter retrovers si multe altele care tot au ramas insarcinate. Cat despre inofolicul combi, este cineva care a luat si a avut rezultate?
Anna100112
Scris: Friday, August 13, 2021 10:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
Hei fetelor! Maine la 10:30 am programare pt HYCOSY. Voi fi in ziua 19 si medicul a spus ca daca am un bhcg negativ,imi va face procedura. Azi dimineata am fost la beta si problema este ca am doar rezultatul online,nu pe cel pe hartie cu stampila si tot ce trebuie,am scos acel rezultat la imprimanta dar imi este frica sa nu imi zica ca vrea foaia de la laborator. Din cauza ca foarte multi medici sunt in concediu,mi-au spus ca luni dupa-amiaza imi dau rezultatul de la laborator. Credeti ca o sa fie vreo problema?
diana.dmn
Scris: Friday, August 13, 2021 11:27 PM
Nivel

Inregistrat: 11/29/2018
Anna100112 wrote:
Hei fetelor! Maine la 10:30 am programare pt HYCOSY. Voi fi in ziua 19 si medicul a spus ca daca am un bhcg negativ,imi va face procedura. Azi dimineata am fost la beta si problema este ca am doar rezultatul online,nu pe cel pe hartie cu stampila si tot ce trebuie,am scos acel rezultat la imprimanta dar imi este frica sa nu imi zica ca vrea foaia de la laborator. Din cauza ca foarte multi medici sunt in concediu,mi-au spus ca luni dupa-amiaza imi dau rezultatul de la laborator. Credeti ca o sa fie vreo problema?

Nu va fi nici o problema. Bafta pe maine! Sa fie totul bine. Buddy1
Anna100112
Scris: Saturday, August 14, 2021 1:01 PM
Nivel

diana.dmn wrote:

Nu va fi nici o problema. Bafta pe maine! Sa fie totul bine. Buddy1

Cheek Kiss Buddy1
Anna100112
Scris: Saturday, August 14, 2021 1:05 PM
Nivel

Am facut HYCOSY, ambele trompe sunt permeabile,uterul este si el in regula. Ce-i drept,cred ca trompa stanga sa desfundat acum. Important este ca totul este in regula. Problema mea sunt ovarele.
deme
Scris: Saturday, August 14, 2021 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Anna100112 wrote:
Am facut HYCOSY, ambele trompe sunt permeabile,uterul este si el in regula. Ce-i drept,cred ca trompa stanga sa desfundat acum. Important este ca totul este in regula. Problema mea sunt ovarele.

Cheek Kiss
Oanaiuliana
Scris: Saturday, August 14, 2021 3:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Fetelor eu sunt astăzi 11 dpo și tot nici un semn, nu dor sanii deloc. Voi cele care aveți spm ati pățit sa va sara în vreo luna durerile de sani asa de tot? Eu de când ma știu am avut întotdeauna dureri cam la 2-3 zile dpo....
Tot încerc sa ma agat de acest "simptome și sa îmi fac sperante
deme
Scris: Saturday, August 14, 2021 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Oanaiuliana wrote:
Fetelor eu sunt astăzi 11 dpo și tot nici un semn, nu dor sanii deloc. Voi cele care aveți spm ati pățit sa va sara în vreo luna durerile de sani asa de tot? Eu de când ma știu am avut întotdeauna dureri cam la 2-3 zile dpo....
Tot încerc sa ma agat de acest "simptome și sa îmi fac sperante

Ai incercat un test?

Pe mine uneori ma dor, alteori deloc, nici nu mai bag in seama aspectul astaras

Astazi este ovulatia la mine, (ieri a fost testul de ovulatie pozitiv), si ma inteapa ovarele si uneori am mici crampe .
Am dat si eu comanda de pe iherb de Motilityboost, insa citeam ca e ok sa il ia impreuna cu FertilAid , care am vazut ca e si varianta pt femei (contine si vitex, etc) .
Ma bătea gândul sa le comand si pe cele 2, doar ca pt 3 luni, toate 3 , ajung undeva la 1000 lei
Lol ( pe motilityboost pt 3 luni am dat 300lei cu tot cu transport)

Am vazut ca ati vorbit si de lubrifianti, noi luna asta am folosit cel de la Gynella Natal FertilGel, poate ajuta cumva.

https://ibb.co/m8WbQxt
https://ibb.co/qm8wfMw
Maria.mmh
Scris: Sunday, August 15, 2021 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
La mulți ani, Măriilor ! Lumanari pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.