|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2021 Mesaje: 6
| Maria.mmh wrote:Daca sunt fete care vor sa se inscrie pe listuta sa se anunte
Eu🙋🏻♀️ |
Inregistrat: 7/29/2021 Mesaje: 22
| Buna fetele am citit mesajele voastre din urma caci am disparut putin din peisaj, nu m am simtit bine zilele trecute. Mi a venit CM pe 5 si am avut niste dureri ingrozitoare, mi a trecut de 2 zile si inca am mici dureri, dar mi am mai revenit cu forte si sperante noi, vineri am programare la o doamna doctor noua despre care am auzit numai de bine. Abia astept sa merg si sa vad ce s a intamplat cu mine, sa urmez un tratament si poate niste sfaturi si o accelerare a fertilitatii, poate poate.. voi ce faceti, cum sunteti? |
| Buna. TTC Mai 2020 Am facut toate analizele hormonale ziua 3. AMH - 2.89 Estradiol - 145 FSH - 6.56 LH - 6.26 Progesteron - 0.51 Prolactina - 378 FT4 - 17.2 T3 - 1.8 TSH - 2.49 25-OH vit.D - 44.5 CA-125 - 8.13 Sunt ok? Plus HSG care a iesit ok, doar ca s-a descoperit un polip in uter. Am facut histeroscopie operatorie si s-a scos polipul. Doar ca dupa histero am primit repaus sexual plus antibiotic timp de 21 de zile..dupa care la urmatorul ciclu a trebuit sa iau AC din ziua 1-13...desi pe epicriza scria ca a fost doar extractie de polip, citind experientele voastre mi se pare ca a fost mai mult decat un polip..Poate ceva endometrita..??!!!
Sotul ok, la limita inferioara cu mobilitatea si nr. de speramtozoizi.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Brunetzica07 wrote:
Eu🙋🏻♀️
Bună, din păcate lista se poate actualiza la maxim 48h după ce a fost creata. Din păcate nu o mai pot modifica acum, pt viitoarea căsuța te adaug cu drag |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Fetelor am făcut astăzi progesteronul și rezultatul este urmatorul: 15.45 ng/ml 49.13 nmol/ l . Poate ma ajutați cu o interpretare. E ok pentru ziua 7-8 dpo? |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Oanaiuliana wrote:Fetelor am făcut astăzi progesteronul și rezultatul este urmatorul: 15.45 ng/ml 49.13 nmol/ l . Poate ma ajutați cu o interpretare. E ok pentru ziua 7-8 dpo? Da, e ok, arata ca ai ovulat |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Brunetzica07 wrote:Buna. TTC Mai 2020 Am facut toate analizele hormonale ziua 3. AMH - 2.89 Estradiol - 145 FSH - 6.56 LH - 6.26 Progesteron - 0.51 Prolactina - 378 FT4 - 17.2 T3 - 1.8 TSH - 2.49 25-OH vit.D - 44.5 CA-125 - 8.13 Sunt ok? Plus HSG care a iesit ok, doar ca s-a descoperit un polip in uter. Am facut histeroscopie operatorie si s-a scos polipul. Doar ca dupa histero am primit repaus sexual plus antibiotic timp de 21 de zile..dupa care la urmatorul ciclu a trebuit sa iau AC din ziua 1-13...desi pe epicriza scria ca a fost doar extractie de polip, citind experientele voastre mi se pare ca a fost mai mult decat un polip..Poate ceva endometrita..??!!!
Sotul ok, la limita inferioara cu mobilitatea si nr. de speramtozoizi.
Sunt foarte bune rezultatele Sfatul meu e sa nu ia sotul branca ursului, in multe cazuri face mai mult rau Profertil sau spermotrend Daca poti comanda pe iherb, noi asta am folosit si s-au vazut efecte la nr si motilitate: https://ro.iherb.com/pr/fairhaven-health-motilityboost-for-men-60-capsules/39319 Orice tratament pt imbunatatirea spermogramei trebuie facut minim 3 luni
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Gaby 41 wrote:Bună dimineața,fetelor!Am mai făcut un test sunt în ziua 10 Dpo care este negativ cum mă și așteptam.
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Oanaiuliana wrote:Fetelor am făcut astăzi progesteronul și rezultatul este urmatorul: 15.45 ng/ml 49.13 nmol/ l . Poate ma ajutați cu o interpretare. E ok pentru ziua 7-8 dpo? E super ok |
| Irinan wrote:E super ok Inca mi se pare foarte dubios faptul ca 15 ani în fiecare luna ma dor sanii după ovulatie încă din a doua a treia zi după.... acum sunt în ziua 8-9 dpo și nu ma dor deloc. De aceea făcusem și progesteronul pentru ca am crezut ca nu am ovulat |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună dimineața, fetelor! Isa este foarte bine că mergi la medic;să ne anunți și pe noi cum a decurs consultația. |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Oanaiuliana poate faci un test.Iți doresc să fie luna ta Norocoasă! |
|
|
Multumesc de raspuns. Ma tot gandesc acuma la tratamentu ala de la histero sa nu fie ceva o problema de implantare din cauza ca poate am ceva la uter, inflamatie sau ceva..21 de zile de antibiotic e mult...plus cycloproginova pe ciclu urmator din ziua 1. Am facut interventia in iarna la clinica lu Withoulkas din Bucuresti. Doar ca nu mi-a scris ca ar fi fost altceva in afara de polip..acuma daca l-as intreba cu siguranata nu si-ar mai aminti despre ce e vorba.. Nu stiu ce sa cred.. dupa tratamentu dat ce ziceti ca ar fi vorba de o endometrita sau tratamentul depinde de la doctor la doctor? Cele care ati facut histero pentru polip ce tratament ati primit dupa?
|
|
| Gaby 41 wrote:Oanaiuliana poate faci un test.Iți doresc să fie luna ta Norocoasă! Pfff....eu sunt dintre cele care nu testează prea devreme...îmi e asa frica sa mai vad încă o data alb încât mai aștept...vad cât ma tine rabdarea |
|
Inregistrat: 4/23/2021 Mesaje: 20
| Maria.mmh wrote:Daca sunt fete care vor sa se inscrie pe listuta sa se anunte Si eu as vrea pe lista 😬 |
|
|