|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Buna fetelor,
N-am mai intrat demult pe aici dar m-am gândit la voi..
Eu ar trebui ca peste 1 sapt sa am transferul..o sa fie pe ciclu natural și sa vedem când ovulez…
Mi-a fost dor de voi si m-am întristat sa citesc ultimile mesaje…eu sunt o optimista din fire, așa ca știu ca si grupul nostru va fi ok.
Am emoții, de asta si intrasem acum ca am avut o săptămâna nebuna si am zis sa văd ce mai faceți..
Partea buna e ca am mai slăbit între timp (am sa modific semnătura) deci măcar asta ajuta.
Maria, te salut !
Seara placuta ! Am sa încerc sa citesc mai din spate ca sa fiu la curent cu ce mai faceti.
Va pup ! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1546
| Oana,ție îți doresc un test pozitiv!Isa stai liniștită,vei afla în zilele următoare dacă e bebe sau doar o întârziere a ciclului.Aștept vești de la voi! |
| Bună,Rux! Să fie cu noroc transferul și să vă bucurați de un bebe frumos și sănătos în curând. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Gaby 41 wrote:Bună,Rux! Să fie cu noroc transferul și să vă bucurați de un bebe frumos și sănătos în curând.
Mulțumesc ! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Isa29 wrote:Oficial ziua 1 Sa fie august luna mea norocoasa
|
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Rux,sa ne dai vestea cea mare,sa fie ousorul de aur! Felicitari pt kg in minus și pt marea voința!
isa.bella,avand in vedere ca medicul a spus ca vede ceva pe trompa eu as încerca sa fac beta cât mai repede deși ma îndoiesc sa fie ceva acolo pt ca dacă doamne ferește e poziționată unde nu trebuie clar iese și la testele de sarcin iar tu ai spus ca sunt negative. Poate a fost o ovulatie foarte târzie. Sa fie bine! Spor fetelor care urmează la testat! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/29/2021 Mesaje: 22
| Andreeax wrote:Rux,sa ne dai vestea cea mare,sa fie ousorul de aur!  Felicitari pt kg in minus și pt marea voința! isa.bella,avand in vedere ca medicul a spus ca vede ceva pe trompa eu as încerca sa fac beta cât mai repede deși ma îndoiesc sa fie ceva acolo pt ca dacă doamne ferește e poziționată unde nu trebuie clar iese și la testele de sarcin iar tu ai spus ca sunt negative. Poate a fost o ovulatie foarte târzie. Sa fie bine! Spor fetelor care urmează la testat! Asta sper si eu din tot sufletul, sa fi avut o ovulatie foarte tarzie si sa se fi prins un bebita.. caci CM nu a venit deloc si este pentru prima data cand mi se intampla asa ceva. de o saptamana tot incerc sa ajung la beta si azi am zis ca 100% reusesc.. dar n am reusit, luni voi face tot posibilul sa ajung ca stau numai cu gandul acolo. Sa fie cu noroc si pentru voi, fetelor! imi pare bine sa ma aflu printre voi, citind toate mesajele voastre, ma simt mai cu speranta. |
|
| rux wrote:Buna fetelor, N-am mai intrat demult pe aici dar m-am gândit la voi.. Eu ar trebui ca peste 1 sapt sa am transferul..o sa fie pe ciclu natural și sa vedem când ovulez… Mi-a fost dor de voi si m-am întristat sa citesc ultimile mesaje…eu sunt o optimista din fire, așa ca știu ca si grupul nostru va fi ok. Am emoții, de asta si intrasem acum ca am avut o săptămâna nebuna si am zis sa văd ce mai faceți.. Partea buna e ca am mai slăbit între timp (am sa modific semnătura) deci măcar asta ajuta. Maria, te salut  ! Seara placuta ! Am sa încerc sa citesc mai din spate ca sa fiu la curent cu ce mai faceti. Va pup ! Sa fie cu noroc si sa iti dea Dumnezeu o inimioara mica! |
|
| isa.bella wrote:Buna tuturor aspirantelor la a fi mamici eu sunt noua pe aici, sper ca acum am postat unde trebuie caci habar n am cum functioneaza lucrurile pe aici..:( si m ar bucura parerile voastre..am sa va povestesc situatia mea pe scurt.. incerc sa concep un bebita de 3 luni iar din 3 iunie am avut ultima menstruatie.. suntem in 30 iulie si se pare ca CM tot nu si a facut aparitia.. nu am un ciclu ft regulat, fiind undeva intre 32-35 de zile insa niciodata n am avut o asa intarziere.. am facut teste peste teste, toate negative insa in urma unei microlitiaze renale la 2 sputale diferite unde mi s a transmis si ca exista posibilitatea unei sarcini in evolutie. Am fugit la gineco pt o eco transvaginala insa nici dl doctor ginecolog nu m a lamurit spunandu mi ca nu poate sa confirme o sarcina dar nici sa o nege deoarece pe trompa se observa ceva.. posibil ovulul fertilizat. Endometru mi a spus ca este putin ingrosat ceea ce este ori datorita sarcinii in evolutie ori ciclului ce ar urma sa vina.. insa de atunci a mai trecut o saptama iar CM tot n a aparut.. mi a recomandat beta HCG si azi ma voi duce sa l fac.. credeti ca exista sansele sa am un bebita cu teste negative? Sa fie oare o sarcina prinsa mai tarziu di incipienta astfel incat testele inca nu o detecteaza? Iar in situatia asta, presupunand ca sarcina are undeva la 1-2-3 sapt brta HCG ar detecta o? Mentionez ca am si simptome diferite fata de cele de dinaintea ciclului de pana acum.. am avut zile intregi cu senzatie de greata, anumite mirosuri au inceput sa ma deranjeze cum ar fi cel de tigara iar eu sunt fumatoare, culmea.. sanii ft sensibili, uneori am o foame destul de mare, oboseala accentuata, scurgeri destul de abundente fata de pana acum, ba transparente ba albe insa fara miros sau mancarimi/iritatii si dureri usoare pelvine. Voi ce credeti? ?? sa am sperante ca exista un bebita care vrea sa ma tina in suspans? Te asteptam cu rezultatele la beta. Sigur te lamureste :-) |
|
| rux wrote:Buna fetelor, N-am mai intrat demult pe aici dar m-am gândit la voi.. Eu ar trebui ca peste 1 sapt sa am transferul..o sa fie pe ciclu natural și sa vedem când ovulez… Mi-a fost dor de voi si m-am întristat sa citesc ultimile mesaje…eu sunt o optimista din fire, așa ca știu ca si grupul nostru va fi ok. Am emoții, de asta si intrasem acum ca am avut o săptămâna nebuna si am zis sa văd ce mai faceți.. Partea buna e ca am mai slăbit între timp (am sa modific semnătura) deci măcar asta ajuta. Maria, te salut  ! Seara placuta ! Am sa încerc sa citesc mai din spate ca sa fiu la curent cu ce mai faceti. Va pup ! Sa fie cu Doamne ajuta Rux ,numai bine si te asteptam cu vesti bune |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Gaby 41 wrote:Oana,ție îți doresc un test pozitiv!Isa stai liniștită,vei afla în zilele următoare dacă e bebe sau doar o întârziere a ciclului.Aștept vești de la voi! Mi as dori, dar vedem, azi am facut un test dr max(8 dpo , cu 7 zile inainde de menstra) nu reusesc sa vad mimic pe el, eu zic ca luni va fi cel adevarat...asa cum si scrie pe barza ca se fac cu 5 zile inainte de menstra si vedem atunci. |
|
| Irinan wrote: Te asteptam cu rezultatele la beta. Sigur te lamureste :-)
Cu siguranta va voi tine la curent |
|
| Bună fetelor,ceva noutăți?Eu încă aștept să am un test pozitiv de ovulație dar m-ai am de așteptat vreo 3 zile.Ce greu trece timpul.Oana poate pui o poză cu testul de sarcină dacă o să faci unul astăzi.Isa ceva simptome că ar fi bebe? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor,ceva noutăți?Eu încă aștept să am un test pozitiv de ovulație dar m-ai am de așteptat vreo 3 zile.Ce greu trece timpul.Oana poate pui o poză cu testul de sarcină dacă o să faci unul astăzi.Isa ceva simptome că ar fi bebe? Gabi asa e, timpul trece greu cand astepti ceva. Eu am facut unul dr max si azi dimi si alb. Totusi am senzatia ca barza are cv de totusi se zareste o umbra, lunq asta voi afla exact care e treaba cu barza. Maine dimi fac iar dr max si poimaine barza. |
|
Inregistrat: 1/21/2021 Mesaje: 45
| Buna tuturor, Știu, nu am mai scris demult. Nu am noutăți și parcă nici nu m-am putut aduna. Sper din suflet sa avem în căsuța cat mai multe teste de doua liniuțe luna asta.
Am făcut un IA nereușit. Nici nu așteptam mare lucru. Analizele noastre sunt toate bune, doar bebe se lasă așteptat. Nici vârsta nu ne e favorabila. Am vrea sa încercăm la Szeged, dar nu avem prea multe info. Mă gândeam să vă întreb pe voi, că dacă nu aici, atunci unde...
|
|
|