Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 905
| Am facut un test si astazi, dupa cum preconizam si mai intens, deci test pozitiv ovulatie consoder ziua de azi, preconizez ca maine sau duminica se va produce ov. Incerc sa lucram azi si maine, oricum si ieri am lucrat... Sa vedem ce va fi luna asta dupa cele 3 luni de anticonceptionale, tare curioasa sunt. Oana.c attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1474
| Oana.c e sigur pozitiv.Să fie cu noroc. |
|

| Gaby 41 wrote:Oana.c e sigur pozitiv.Să fie cu noroc. Mci mult Gabi! Asa am testele lunar,cm f regulat, ceas si cu toate astea iata ca s a implinit deja 1 an si putin de incercari... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Buna! Si eu va citesc in continuare, eu sunt ziua 9 dpo, stiu cand a fost ovulatia dupa simptome, la teste am ratat peakul, a fost un singur contact cu toate astea, sper sa fi fost cel cu noroc. Sunt in a doua luna de myo-sun plus si prima de vitamina e. Desi avem si noi aproape un an de cand nu ne protejam, eu de luna asta am hotarat sa nu mai beau deloc alcool, sa nu mai iau pastile (desi oricum nu sunt genul care le ia cu usurinta). Ce am remarcat e ca de vreo 2 luni menstruatia nu mai e deloc dureroasa, la fel am zis ca nu mai iau nurofen in prima zi si pace, m-au mai suparat crampele dar le-am suportat mult mai usor.
Deci apropo de cum lucreaza psihicul asupra fizicului, daca pana acum a functionat, eu deja mi-am bagat in cap ca e bebe in burtica si pun mintea in directia asta, pana la urma nu stim ce functioneaza mai bine pentru fiecare. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Eu declar ziua 1 |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1474
| Fetelor toate veți fi mămici sunt sigură.O nouă lună o nouă șansă pentru fiecare dintre noi. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 150
| Maria.mmh wrote:Eu declar ziua 1
Imi pare tare rau... o noua luna, o noua sansa |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1207
| Maria.mmh wrote:Eu declar ziua 1
|
|
| 7dpo, test alb normal. Dupa amiaza plecam si ramanem peste noapte in 23 August la niste prieteni, pe plaja, foc de tabara , rasarit etc si am zis ca poate iese ceva, ca as fi vrut sa beau si eu 1 pahar 2, dar pana la urma nu o fi bai.
https://ibb.co/jDsyzjx |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2989
| deme wrote:7dpo, test alb normal. Dupa amiaza plecam si ramanem peste noapte in 23 August la niste prieteni, pe plaja, foc de tabara , rasarit etc si am zis ca poate iese ceva, ca as fi vrut sa beau si eu 1 pahar 2, dar pana la urma nu o fi bai. https://ibb.co/jDsyzjx
Faci degeaba in 7 dpo test, nu are ce sa iasa, bea paharul ala ca nu se infampla nimic oricum |
|
| freya1 wrote:
Faci degeaba in 7 dpo test, nu are ce sa iasa, bea paharul ala ca nu se infampla nimic oricum
Stiam si eu ca nu are ce sa iasa, dar na O sa ma simt bine si atat, ca si asa luna asta a fost asa.. go with the flow
Freya |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| deme wrote:7dpo, test alb normal. Dupa amiaza plecam si ramanem peste noapte in 23 August la niste prieteni, pe plaja, foc de tabara , rasarit etc si am zis ca poate iese ceva, ca as fi vrut sa beau si eu 1 pahar 2, dar pana la urma nu o fi bai. https://ibb.co/jDsyzjx
Draga mea, cum zice și Freya, simte-te bine diseară ca nu are ce sa se întâmple de la un pahar. Have fun |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1878
| deme wrote:7dpo, test alb normal. Dupa amiaza plecam si ramanem peste noapte in 23 August la niste prieteni, pe plaja, foc de tabara , rasarit etc si am zis ca poate iese ceva, ca as fi vrut sa beau si eu 1 pahar 2, dar pana la urma nu o fi bai. https://ibb.co/jDsyzjx Ma bag si eu ca musca in lapte, eu am conceput o in noaptea de rev cand n am mai monitorizat nimic si am scapat si eu si sotul mai mult de un pahar, deci? Ia si te relaxeaza complet! Pupici |
|

| ANDREEA2929A wrote: Ma bag si eu ca musca in lapte, eu am conceput o in noaptea de rev cand n am mai monitorizat nimic si am scapat si eu si sotul mai mult de un pahar, deci? Ia si te relaxeaza complet! Pupici
Chiar la asta ma gandeam eu acum...cu conceputul in gand,sunt in perioada fertila si am consumat noaptea de ieri,insa cu multeeee pahare... Chiar ma gandeam dc sa imi doresc sa se intample luna asta sau nu din cauza ca am sarit calul cu bautura .. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Buna! Mi sa mentinut temperatura ridicata 3 zile la 36.8 apoi a urcat la 36.9 a scazut la 36.7,urmatoarea zi 36.5 si azi a urcat din nou la 36.9. E posibil sa fi ovulat? Nu am avut egg in toate zilele astea. Joi am fost la monitorizare,ousorul era mai mic( 18mm). Sanii ma dor la fel de tare,nu ma doare burta,doar mici intepaturi cand si cand. |
|
|