Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Simii
Scris: Thursday, July 22, 2021 2:23 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
Maria.mmh wrote:
Eu sunt in 14dpo, ceva crampe, ieri am avut de dim un spotting roz cateva picaturi, apoi a disparut scurgerea devenind alba cremoasa NuStiu
Azi dureri de sani asa si asa, mai mult ma incomodeaza noaptea cand dorm si ceva crampe suportabile.
Temperatura a scazut putin fata de ieri, deci probabil urmeaza sa vina..

Maria, nu ai testat? Daca inca nu a venit cine stie, poate e ceva
Maria.mmh
Scris: Thursday, July 22, 2021 2:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Simii wrote:

Maria, nu ai testat? Daca inca nu a venit cine stie, poate e ceva

Nu am testat , mi se pare mie ca nu sunt sanse avand in vedere ca au fost 3 contacte si alea anapoda..
Si cu crampele astea..parca simt ca din moment in moment o sa imi vina Crazy
Oana.c
Scris: Thursday, July 22, 2021 3:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Eu il vad aproape pozitiv,zic eu ca pe sambata se va produce ovulatia. E test ieftin de aceea sunt asa sterse culorile. Pareri?

Oana.c attached the following image(s):
20210722_155026.jpg

Lyli
Scris: Thursday, July 22, 2021 3:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Maria.mmh wrote:

Nu am testat , mi se pare mie ca nu sunt sanse avand in vedere ca au fost 3 contacte si alea anapoda..
Si cu crampele astea..parca simt ca din moment in moment o sa imi vina Crazy
Maria stiu ca probabil esti satula de teste si de sfaturi , dar fa-ti curaj si testeaza daca nici maine nu vine , contactele astea fara sens au de obicei rezultate , eu nu am avut probleme mari dar in lunile cand am calculat am luat temperaturi , duphaston si toate cele nu sa intamplat nimic , in martie sa intamplat la mn cu un singur contact si ala in ultima zi a perioadei inca mai aveam o leaca de spotting dar pleca sotul cateva zile si na am zis sa incerc ... Be positive !!!
Maria.mmh
Scris: Thursday, July 22, 2021 3:58 PM
Nivel

Oana.c wrote:
Eu il vad aproape pozitiv,zic eu ca pe sambata se va produce ovulatia. E test ieftin de aceea sunt asa sterse culorile. Pareri?

Si mie imi pare pozitiv, eu nu ma prea pricep la teste de ovulatie, daca nu le folosesc nu prea sunt obisnuita cu ele ras
Stiu doar ca linia de test trebuie sa fie mai intensa sau cel putin la fel de intensa ca cea de control.
Maria.mmh
Scris: Thursday, July 22, 2021 3:59 PM
Nivel

Lyli wrote:
Maria stiu ca probabil esti satula de teste si de sfaturi , dar fa-ti curaj si testeaza daca nici maine nu vine , contactele astea fara sens au de obicei rezultate , eu nu am avut probleme mari dar in lunile cand am calculat am luat temperaturi , duphaston si toate cele nu sa intamplat nimic , in martie sa intamplat la mn cu un singur contact si ala in ultima zi a perioadei inca mai aveam o leaca de spotting dar pleca sotul cateva zile si na am zis sa incerc ... Be positive !!!

Nu cred ca mai apuc sa testez maine, deja am crampe super nasoale...d-abia astept sa ajung acasa...Bye2
Oana.c
Scris: Thursday, July 22, 2021 4:07 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
Maria.mmh wrote:

Si mie imi pare pozitiv, eu nu ma prea pricep la teste de ovulatie, daca nu le folosesc nu prea sunt obisnuita cu ele ras
Stiu doar ca linia de test trebuie sa fie mai intensa sau cel putin la fel de intensa ca cea de control.

Of Maria stiu ca tu nu esti pro testare...mai ales cand nu simti ca ar fi ceva ... de aceea m am abtinut sa iti spun sa testezi desi de cand ai spus de spotting roz si apoi oprit asta a fost in mintea mea, test poate e vreo sansa cat de mica .
Irinan
Scris: Thursday, July 22, 2021 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Oanaiuliana wrote:
Declar zi eu z1 😑

Buddy1 Cheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, July 22, 2021 9:34 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

A luat o enterocolita virala. Am fost în weekend la un botez și sa jucat mult cu o fetita. Acea fetita a ajuns sambata noaptea la urgente tot din cauza ca voma foarte des.... emma mea deja apucase sa se joace vreo 4 ore cu ea și probabil atunci a contactat virusul...pana azi a fost perioada de incubație. Acum se simte bine e vesela și asta contează. Nu a mâncat absolut nimic toată ziua dar a băut apa ceai și ceva săruri de rehidratare. Cu siguranță mâine va fi o zi mai buna. Ma bucur ca am reușit sa tratam acasă și nu am ajuns în spital.

Multa sanatate la fetita ta OanaCheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, July 22, 2021 9:35 PM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Bună,am 41 și încercăm de vreo 3 luni.Sincer poate aveam curaj să începem proiectul Bebe 2 mai demult dar sarcina cu băiețelul a început frumos dar pe parcurs datorită medicilor sa transformat în ceva ce cu greu pot descrie.Poate voi avea puterea să vă povestesc vreodată......

Bine ai venit Gaby si sedere scurta la aspirici
Cris80
Scris: Thursday, July 22, 2021 11:34 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2021
Bună! Și eu am 41 și o fetita de 7 ani. De ceva timp ma tot gândesc la o surioara pt fetita mea dar nu am curaj. Voi ce spuneți? E târziu pt mine?
Gaby 41
Scris: Friday, July 23, 2021 10:04 AM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Mulțumesc frumos pentru urare Irinan,să de-a Dumnezeu să avem toate un bebe în curând.Cris 80 și eu am 41 de ani și sper la încă un bebe.Maria eu am rămas cu un singur contact într-o lună cu băiețelul așa că mult noroc.
Maria.mmh
Scris: Friday, July 23, 2021 10:34 AM
Nivel

Gaby 41 wrote:
Mulțumesc frumos pentru urare Irinan,să de-a Dumnezeu să avem toate un bebe în curând.Cris 80 și eu am 41 de ani și sper la încă un bebe.Maria eu am rămas cu un singur contact într-o lună cu băiețelul așa că mult noroc.

Multumesc, dar nu e cazul acum...deja sunt indopata cu nospa si nurofen pt ca m-am trezit in niste dureri oribile, plus ca temperatura a scazut.
Adina28
Scris: Friday, July 23, 2021 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 7/23/2021
Maria.mmh wrote:

Multumesc, dar nu e cazul acum...deja sunt indopata cu nospa si nurofen pt ca m-am trezit in niste dureri oribile, plus ca temperatura a scazut.

Buna Maria. Te urmaresc de ceva timp si in mare povestea ta se aseamana cu povestea mea. De aceea imi permit sa iti dau un sfat.. Incearca sa gandesti mai pozitiv. Eu inteleg ca te-au coplesit problemele si ca nu te astepti sa ramai insarcinata, dar am inteles ca din punct de vedere medical, acum sunteti mult mai bine fata de cum ati inceput. Am observat ca in ultimul timp ti-a scazut moralul, nu mai faci teste de sarcina si poate ca ai impresia ca nu o sa mai ramai niciodata insa multe dintre noi am avut probleme, poate ca si varsta mai inaintata a contribuit sau alti factori. Insa mi-as dori sa fi mai optimista, cateodata trebuie sa si atragi ce iti doresti.
Maria.mmh
Scris: Friday, July 23, 2021 11:31 AM
Nivel

Adina28 wrote:

Buna Maria. Te urmaresc de ceva timp si in mare povestea ta se aseamana cu povestea mea. De aceea imi permit sa iti dau un sfat.. Incearca sa gandesti mai pozitiv. Eu inteleg ca te-au coplesit problemele si ca nu te astepti sa ramai insarcinata, dar am inteles ca din punct de vedere medical, acum sunteti mult mai bine fata de cum ati inceput. Am observat ca in ultimul timp ti-a scazut moralul, nu mai faci teste de sarcina si poate ca ai impresia ca nu o sa mai ramai niciodata insa multe dintre noi am avut probleme, poate ca si varsta mai inaintata a contribuit sau alti factori. Insa mi-as dori sa fi mai optimista, cateodata trebuie sa si atragi ce iti doresti.

Buna, inteleg ce spui, insa nu suntem mai bine medical acum decat la inceput, spermograma sotului s-a modificat in mai rau, mie mi s-au gasit chisturi endometriozice pe ovarul drept, ovarul stang este ok insa trompa e sub semnul intrebarii de la HSG cand a iesit impermeabila.
Cat despre ganditul pozitiv ... prefer sa nu am asteptari prea mari ca mi-am mai luat-o in freza pana acum si mi-a cazut moralul sub nivelul marii. Acum de exemplu nu am ce asteptari sa am...pt ca mereu cand am crampele astea si temperatura scade sub 37, apare menstruatia. Era si de asteptat pt ca luna asta am fost coplesiti de probleme si chiar nu ne-a ars, au fost 3 contacte pe langa fereasta NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.