Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Oanaiuliana wrote:Declar zi eu z1 😑
Imi pare rau , Oana |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Oanaiuliana wrote:Declar zi eu z1 😑
curaj |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Mulțumesc fetelor. Cred ca doamne doamne știa ca o sa fac o criza de plâns sau ne nervi ceva asa ca în momentul în care mi-a venit a început sa vomite fetita mea....și asa a tinut-o vreo 6 ore, a vomat de 20 de ori...de nici timp sa ma mai supăr ca mi-a venit nu am mai avut. Acum s-a linistit și doarme dar eu încă nu stau linistita. O păzesc și ma rog sa se trezească bine. Asta e ...îmi pun toate bazele în luna ce urmează. Mai ales ca mâine seara intenționăm sa plecam la mare sa ne relaxam puțin, sa venim înapoi plini de energie pozitiva |
|

| Oanaiuliana wrote:Mulțumesc fetelor. Cred ca doamne doamne știa ca o sa fac o criza de plâns sau ne nervi ceva asa ca în momentul în care mi-a venit a început sa vomite fetita mea....și asa a tinut-o vreo 6 ore, a vomat de 20 de ori...de nici timp sa ma mai supăr ca mi-a venit nu am mai avut. Acum s-a linistit și doarme dar eu încă nu stau linistita. O păzesc și ma rog sa se trezească bine. Asta e ...îmi pun toate bazele în luna ce urmează. Mai ales ca mâine seara intenționăm sa plecam la mare sa ne relaxam puțin, sa venim înapoi plini de energie pozitiva
Oana , imi pare rau pentru cea mica. Dar de la ce se simte asa rau? |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1547
| Bună, vă citesc de ceva timp.Imi doresc încă un copil,mai avem un băiețel de șapte ani.
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| diana.dmn wrote:
Asa cum zice si Maria, nici eu n-am gasit review-uri despre acest medic pe SOSI. Dar sa stii ca un medic bun, niciodata nu ar zice ca esti tanara si ai timp, ba chiar ar trebui sa-i dea de gandit ca ai 23 de ani si n-ai ramas dupa mai bine de 1 an. Fa HSG luna viitoare asa cum ti-ai propus, repeta spermograma intr-un centeu RUAM ( pot fi diferente mari fata de un lab obisnuit). Analizele hormonale le-ai facut? (Scuze daca ai mai zis, nu ti-am urmarit povestea, dar mi-a sarit acum in ochi faza cu esti tanara si ai timp)
Am facut ceva analize hormonale. Iar despre medicul meu,nu stiu ce sa zic...adica imi pare un om de treaba,nu cred ca urmareste doar banii sau ceva de genul asta,ieri am fost la monitorizare si nu mi-a luat bani,e a3-a oara cand nu mi-a luat bani, a fost a6-a monitorizare,miercuri sau joi trebuie sa ma duc din nou. Mi-a spus ca a inceput ovulatia, ousorul sa micsorat cu 2-3mm si e mai mult lichid langa el... temperatura se mentine de 3 zile la 36.8 si ma dor sanii ingrozitor de tare,parca nu m-au durut niciodata asa tare. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Maria.mmh wrote:Oana , imi pare rau pentru cea mica. Dar de la ce se simte asa rau? A luat o enterocolita virala. Am fost în weekend la un botez și sa jucat mult cu o fetita. Acea fetita a ajuns sambata noaptea la urgente tot din cauza ca voma foarte des.... emma mea deja apucase sa se joace vreo 4 ore cu ea și probabil atunci a contactat virusul...pana azi a fost perioada de incubație. Acum se simte bine e vesela și asta contează. Nu a mâncat absolut nimic toată ziua dar a băut apa ceai și ceva săruri de rehidratare. Cu siguranță mâine va fi o zi mai buna. Ma bucur ca am reușit sa tratam acasă și nu am ajuns în spital. |
|

| Oanaiuliana wrote: A luat o enterocolita virala. Am fost în weekend la un botez și sa jucat mult cu o fetita. Acea fetita a ajuns sambata noaptea la urgente tot din cauza ca voma foarte des.... emma mea deja apucase sa se joace vreo 4 ore cu ea și probabil atunci a contactat virusul...pana azi a fost perioada de incubație. Acum se simte bine e vesela și asta contează. Nu a mâncat absolut nimic toată ziua dar a băut apa ceai și ceva săruri de rehidratare. Cu siguranță mâine va fi o zi mai buna. Ma bucur ca am reușit sa tratam acasă și nu am ajuns în spital.
Imi pare rau, sa va faceti bine Gabi, poate ne poti spune mai multe, de cat timp incercati, daca aveti probleme de infertilitate pe care le cunoasteti, varsta. Eu azi dimineata am observat spotting roz, sanii mai dor foarte putin, crampe usoare. Cel mai probabil urmeaza ziua 1.. |
|
| Bună,am 41 și încercăm de vreo 3 luni.Sincer poate aveam curaj să începem proiectul Bebe 2 mai demult dar sarcina cu băiețelul a început frumos dar pe parcurs datorită medicilor sa transformat în ceva ce cu greu pot descrie.Poate voi avea puterea să vă povestesc vreodată...... |
|

| Gaby 41 wrote:Bună,am 41 și încercăm de vreo 3 luni.Sincer poate aveam curaj să începem proiectul Bebe 2 mai demult dar sarcina cu băiețelul a început frumos dar pe parcurs datorită medicilor sa transformat în ceva ce cu greu pot descrie.Poate voi avea puterea să vă povestesc vreodată......
Am inteles, imi pare rau ca ai trecut prin momente mai putin placute. Din ce stiu, la varsta asta, calitatea ovocitelor nu mai este asa grozava, daca sotul are aceasi varsta probabil nici spermatozoizi nu mai sunt asa "vioi". Cel mai probabil trebuie consultat un medic pe inferilitate, facuta o spermograma. Poate Freya vede si iti da cateva sfaturi. Ea a reusit
Carlita, daca ne citesti , sa ne mai dai si noua cate un feedback |
|
| Știu că ea a reușit, suntem de aceași vârstă poate se întâmplă o minune și la noi.Am început să iau DHEA 1 cp/zi și Pregnacare tot 1/cp/zi.Ce părere aveți de DHEA? |
|

| S-a facut liniste totala in casuta asta...din pacate... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Eu intru si va citesc de cateva ori pe zi dar nu am noutati sa va spun si nici la sfaturi nu ma bag ca nu prea stiu nici eu. Asteptarea asta e groaznica... parca tot astept sa treaca zilele pana la perioada fertila, apoi pana la cm sa vad daca vine sau nu. Si intre timp tot primesc vesti cu sarcini noi printre prieteni si cunostiinte sau suntem invitati la botezuri si e tot mai dureros... Analizele le-am amanat pana dupa perioada concediilor... Sper sa veniti voi cu vesti mai bune |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Maria.mmh wrote:S-a facut liniste totala in casuta asta...din pacate... Eu testez pt ovulatie de luni...conform calendarului pe sambata ar trebui sa fie ovulatia, pana acum doar teste negative, testez in continuare, astazi sau maine sper sa se pozitiveze,revin cu noutati. |
|

| Eu sunt in 14dpo, ceva crampe, ieri am avut de dim un spotting roz cateva picaturi, apoi a disparut scurgerea devenind alba cremoasa Azi dureri de sani asa si asa, mai mult ma incomodeaza noaptea cand dorm si ceva crampe suportabile. Temperatura a scazut putin fata de ieri, deci probabil urmeaza sa vina.. |
|
|