Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Am făcut test( fildas) e alb ca lacrima 😐 10 dpo... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Oanaiuliana wrote:Am făcut test( fildas) e alb ca lacrima 😐 10 dpo...
Imi pare rău, Oana.. Poate e prea devreme? |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Oanaiuliana wrote:Am făcut test( fildas) e alb ca lacrima 😐 10 dpo... Imi pare rau Oana |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| In alta ordine de idei, declar si eu ziua 1.. de fapt maine se pune ziua 1 |
|
| Maria.mmh wrote:
Imi pare rău, Oana.. Poate e prea devreme?
Știu ca fildas parca e de 20....mai repet dar nu am prea mari speranțe. Astazi aveam un botez și am zis sa fac testul sa vad dacă beau și eu un pahar de vin sau nu....parca cu fiecare luna îmi pierd speranța tot mai mult...chiar nu înțeleg ce poate sa fie atât de neinregula |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/27/2019 Mesaje: 6
| Maria.mmh wrote:Am intrebat pt ca nu mi se pare temperatura asa mare 36.6 daca stagneaza acolo si nu urca. La mine de exemplu azi 8dpo e 37,1. Mi s-a intamplat si mie sa imi vina si sa nu ma doara sanii sau burta, in perioada dereglarilor. Doar ca luna asta ma dor ingrozitor iar sotul zice ca niciodata nu au fost atat de umflati cel putin cand ajung acasa de la munca si dau sutienul jos am impresia ca ma trag in jos 2 bolovani Conteaza si cum este luata, temperatura axilara este cu cateva linii mai mica decat temp orala si si mai mica fata de temp vaginala. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| Oanaiuliana wrote:Am făcut test( fildas) e alb ca lacrima 😐 10 dpo...
Imi pare rau ,poate totusi este prea devreme |
|
| Irinan wrote:In alta ordine de idei, declar si eu ziua 1.. de fapt maine se pune ziua 1
Irinaaaaa, te imbratisez |
|
|
Luna aceasta nu am mai fost la monitorizare ,pt ca dr nu a mai răspuns cand i-am dat mesaj pt z1 si aia a fost. Mi-am monitorizat ovulatia cu teste, test ovulatie pozitiv in z16, contact in z12, z13, z16,z17. Cumva luna aceasta s-a terminat si Ubiquinolul ,nu am mai luat, am renuntat si la myo sun pt ca pur si simplu am sărăcit de 3 luni cat am luat, am ramas doar pe Vitex si acid folic. As luat arefam din seara asta, ce spuneti? Cum o fi, o fi, m-am saturat
|
|
| belarosa wrote: Conteaza si cum este luata, temperatura axilara este cu cateva linii mai mica decat temp orala si si mai mica fata de temp vaginala.
Eu de 2 ani o iau vaginal. Deme, chiar ma gândeam la tine zilele trecute |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| belarosa wrote: Conteaza si cum este luata, temperatura axilara este cu cateva linii mai mica decat temp orala si si mai mica fata de temp vaginala.
Doar vaginal de cand am inceput sa imi iau temperatura. 4 zile sa mentinut la 36.6, azi 36.8. |
|
| deme wrote:Luna aceasta nu am mai fost la monitorizare ,pt ca dr nu a mai răspuns cand i-am dat mesaj pt z1 si aia a fost. Mi-am monitorizat ovulatia cu teste, test ovulatie pozitiv in z16, contact in z12, z13, z16,z17. Cumva luna aceasta s-a terminat si Ubiquinolul ,nu am mai luat, am renuntat si la myo sun pt ca pur si simplu am sărăcit de 3 luni cat am luat, am ramas doar pe Vitex si acid folic. As luat arefam din seara asta, ce spuneti? Cum o fi, o fi, m-am saturat Si eu am luat duphaston. În z 19 aveam foliculul de 30 mm pe stângul care după cum zic fetele probabil s-a transformat în chist, si pe dreptul aveam un folicul de 21.4 mm. Tot în ziua aceea am avut și egg. M-am apucat sa iau duphaston din z 21...ca sa fiu sigura ca ar fi avut timp suficient sa se producă ovulatia. Am luat 7 zile...ieri după testul negativ am renunțat sa îl mai iau. Azi am plâns...degeaba asa....parca nu mai vad nici o soluție, nu înțeleg de ce nu rămân de atâta timp. Ma simt super demoralizata și parca nu mai am chef sa încerc nimic. Pe 21 plecam la mare, deci nu o sa ajung la monitorizarea de la începutul cm și deci nu cred ca o sa fac nici o stimulare luna asta |
|
| Oanaiuliana wrote: Si eu am luat duphaston. În z 19 aveam foliculul de 30 mm pe stângul care după cum zic fetele probabil s-a transformat în chist, si pe dreptul aveam un folicul de 21.4 mm. Tot în ziua aceea am avut și egg. M-am apucat sa iau duphaston din z 21...ca sa fiu sigura ca ar fi avut timp suficient sa se producă ovulatia. Am luat 7 zile...ieri după testul negativ am renunțat sa îl mai iau. Azi am plâns...degeaba asa....parca nu mai vad nici o soluție, nu înțeleg de ce nu rămân de atâta timp. Ma simt super demoralizata și parca nu mai am chef sa încerc nimic. Pe 21 plecam la mare, deci nu o sa ajung la monitorizarea de la începutul cm și deci nu cred ca o sa fac nici o stimulare luna asta
Si eu plang de azi dimineata... ma simt incarcata, am nevoie sa ma descarc cumva... nici urma de ovulatie, nu egg,nu numic doar sani durerosi,crampe si temperatura mai crescuta...simptome de menstra.... oul acela nu se va sparge in veci,medicul nu vrea sa imi dea ovitrelle ca sunt tanara si am timp... |
|
| Anna100112 wrote:Si eu plang de azi dimineata... ma simt incarcata, am nevoie sa ma descarc cumva... nici urma de ovulatie, nu egg,nu numic doar sani durerosi,crampe si temperatura mai crescuta...simptome de menstra.... oul acela nu se va sparge in veci,medicul nu vrea sa imi dea ovitrelle ca sunt tanara si am timp...
Ana, nu mai pierde timp și bani! Schimba medicul! Cu unul cu care rezonezi! |
|
| Maria.mmh wrote:
Ana, nu mai pierde timp și bani! Schimba medicul! Cu unul cu care rezonezi!
Sincer,imi vine sa renunt in a mai merge la medici. Astept sa imi vina menstruatia sa sun sa ma programez pt HSG la Bucuresti si daca am trompele permeabile nu cred ca mai merg la nici un medic. |
|
|