Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Oanaiuliana
Scris: Saturday, July 17, 2021 6:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Am făcut test( fildas) e alb ca lacrima 😐 10 dpo...
Maria.mmh
Scris: Saturday, July 17, 2021 11:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Oanaiuliana wrote:

Imi pare rău, Oana..
Poate e prea devreme?
Irinan
Scris: Saturday, July 17, 2021 11:37 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Oanaiuliana wrote:

Imi pare rau OanaCheek Kiss
Irinan
Scris: Saturday, July 17, 2021 11:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
In alta ordine de idei, declar si eu ziua 1.. de fapt maine se pune ziua 1NuStiu
Oanaiuliana
Scris: Sunday, July 18, 2021 12:15 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Imi pare rău, Oana..
Poate e prea devreme?

Știu ca fildas parca e de 20....mai repet dar nu am prea mari speranțe. Astazi aveam un botez și am zis sa fac testul sa vad dacă beau și eu un pahar de vin sau nu....parca cu fiecare luna îmi pierd speranța tot mai mult...chiar nu înțeleg ce poate sa fie atât de neinregula
belarosa
Scris: Sunday, July 18, 2021 12:44 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/27/2019
Maria.mmh wrote:

Am intrebat pt ca nu mi se pare temperatura asa mare 36.6 daca stagneaza acolo si nu urca. La mine de exemplu azi 8dpo e 37,1.
Mi s-a intamplat si mie sa imi vina si sa nu ma doara sanii sau burta, in perioada dereglarilor. Doar ca luna asta ma dor ingrozitor iar sotul zice ca niciodata nu au fost atat de umflati Lol cel putin cand ajung acasa de la munca si dau sutienul jos am impresia ca ma trag in jos 2 bolovani Haha

Conteaza si cum este luata, temperatura axilara este cu cateva linii mai mica decat temp orala si si mai mica fata de temp vaginala.
deme
Scris: Sunday, July 18, 2021 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Oanaiuliana wrote:

Imi pare rau ,poate totusi este prea devreme Cheek Kiss
deme
Scris: Sunday, July 18, 2021 1:15 PM
Nivel

Irinan wrote:
In alta ordine de idei, declar si eu ziua 1.. de fapt maine se pune ziua 1NuStiu

Irinaaaaa, te imbratisez Cheek Kiss
deme
Scris: Sunday, July 18, 2021 1:20 PM
Nivel

Luna aceasta nu am mai fost la monitorizare ,pt ca dr nu a mai răspuns cand i-am dat mesaj pt z1 si aia a fost. Mi-am monitorizat ovulatia cu teste, test ovulatie pozitiv in z16, contact in z12, z13, z16,z17.
Cumva luna aceasta s-a terminat si Ubiquinolul ,nu am mai luat, am renuntat si la myo sun pt ca pur si simplu am sărăcit de 3 luni cat am luat, am ramas doar pe Vitex si acid folic.
As luat arefam din seara asta, ce spuneti?
Cum o fi, o fi, m-am saturat alcool

Maria.mmh
Scris: Sunday, July 18, 2021 1:35 PM
Nivel

belarosa wrote:

Conteaza si cum este luata, temperatura axilara este cu cateva linii mai mica decat temp orala si si mai mica fata de temp vaginala.

Eu de 2 ani o iau vaginal.
Deme, chiar ma gândeam la tine zilele trecute computerlove
Anna100112
Scris: Sunday, July 18, 2021 1:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
belarosa wrote:

Doar vaginal de cand am inceput sa imi iau temperatura. 4 zile sa mentinut la 36.6, azi 36.8.
Oanaiuliana
Scris: Sunday, July 18, 2021 2:02 PM
Nivel

deme wrote:

Luna aceasta nu am mai fost la monitorizare ,pt ca dr nu a mai răspuns cand i-am dat mesaj pt z1 si aia a fost. Mi-am monitorizat ovulatia cu teste, test ovulatie pozitiv in z16, contact in z12, z13, z16,z17.
Cumva luna aceasta s-a terminat si Ubiquinolul ,nu am mai luat, am renuntat si la myo sun pt ca pur si simplu am sărăcit de 3 luni cat am luat, am ramas doar pe Vitex si acid folic.
As luat arefam din seara asta, ce spuneti?
Cum o fi, o fi, m-am saturat alcool

Si eu am luat duphaston. În z 19 aveam foliculul de 30 mm pe stângul care după cum zic fetele probabil s-a transformat în chist, si pe dreptul aveam un folicul de 21.4 mm. Tot în ziua aceea am avut și egg. M-am apucat sa iau duphaston din z 21...ca sa fiu sigura ca ar fi avut timp suficient sa se producă ovulatia. Am luat 7 zile...ieri după testul negativ am renunțat sa îl mai iau.
Azi am plâns...degeaba asa....parca nu mai vad nici o soluție, nu înțeleg de ce nu rămân de atâta timp. Ma simt super demoralizata și parca nu mai am chef sa încerc nimic. Pe 21 plecam la mare, deci nu o sa ajung la monitorizarea de la începutul cm și deci nu cred ca o sa fac nici o stimulare luna asta
Anna100112
Scris: Sunday, July 18, 2021 2:37 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

Si eu am luat duphaston. În z 19 aveam foliculul de 30 mm pe stângul care după cum zic fetele probabil s-a transformat în chist, si pe dreptul aveam un folicul de 21.4 mm. Tot în ziua aceea am avut și egg. M-am apucat sa iau duphaston din z 21...ca sa fiu sigura ca ar fi avut timp suficient sa se producă ovulatia. Am luat 7 zile...ieri după testul negativ am renunțat sa îl mai iau.
Azi am plâns...degeaba asa....parca nu mai vad nici o soluție, nu înțeleg de ce nu rămân de atâta timp. Ma simt super demoralizata și parca nu mai am chef sa încerc nimic. Pe 21 plecam la mare, deci nu o sa ajung la monitorizarea de la începutul cm și deci nu cred ca o sa fac nici o stimulare luna asta

Si eu plang de azi dimineata... ma simt incarcata, am nevoie sa ma descarc cumva... nici urma de ovulatie, nu egg,nu numic doar sani durerosi,crampe si temperatura mai crescuta...simptome de menstra.... oul acela nu se va sparge in veci,medicul nu vrea sa imi dea ovitrelle ca sunt tanara si am timp... uff
Maria.mmh
Scris: Sunday, July 18, 2021 3:43 PM
Nivel

Anna100112 wrote:

Si eu plang de azi dimineata... ma simt incarcata, am nevoie sa ma descarc cumva... nici urma de ovulatie, nu egg,nu numic doar sani durerosi,crampe si temperatura mai crescuta...simptome de menstra.... oul acela nu se va sparge in veci,medicul nu vrea sa imi dea ovitrelle ca sunt tanara si am timp... uff

Ana, nu mai pierde timp și bani! Schimba medicul! Cu unul cu care rezonezi!
Anna100112
Scris: Sunday, July 18, 2021 3:49 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Ana, nu mai pierde timp și bani! Schimba medicul! Cu unul cu care rezonezi!

Sincer,imi vine sa renunt in a mai merge la medici. Astept sa imi vina menstruatia sa sun sa ma programez pt HSG la Bucuresti si daca am trompele permeabile nu cred ca mai merg la nici un medic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.