Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Eu sunt abia in 5 dpo, stiu ca e prea devreme pt testat. De 2 zile ma trezesc cu o stare de greata si deja mi-a fugit mintea la sarcina. Mai astept si eu macar o saptamana pana sa testez ca nu vreau sa imi fac sperante si apoi sa sufar. Multumesc pt sfat |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Bia_S wrote:Eu sunt abia in 5 dpo, stiu ca e prea devreme pt testat. De 2 zile ma trezesc cu o stare de greata si deja mi-a fugit mintea la sarcina. Mai astept si eu macar o saptamana pana sa testez ca nu vreau sa imi fac sperante si apoi sa sufar. Multumesc pt sfat
5dpo este foarte, foarte devreme, posibil sa nici nu aiba loc implantarea asa devreme. Unele simptome ni le mai si inducem, stiu ce inseamna |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Maria.mmh wrote:5dpo este foarte, foarte devreme, posibil sa nici nu aiba loc implantarea asa devreme. Unele simptome ni le mai si inducem, stiu ce inseamna
M-am gandit eu ca asa e... dar stau mai prost cu rabdarea |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Bia_S wrote:Fetelor... voi in ce zi dpo incepeti sa faceti teste de sarcina?
Eu de regula nu testez ca nu am de ce acum 2luni am testat in 8dpo pt ca am avut niste simptome (de genul ca m-am dus la baie crezand ca mi-a venit + intepaturi la ovare) si a iesit pozitiv doar ca a fost biochimica. De obicei de prin 10 sau 11dpo, as vrea luna asta, sa vedem cu decurg lucrurile |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Maria.mmh wrote:5dpo este foarte, foarte devreme, posibil sa nici nu aiba loc implantarea asa devreme. Unele simptome ni le mai si inducem, stiu ce inseamna
Maria, cum e cu ovulatia?? |
|

| deme wrote:
Maria, cum e cu ovulatia??
Temperatura zice ca am ovulat in z15, doar ca in z16 si 17 am avut niste intepaturi nasole la ovarul stang. Mi se pare ciudat oricum ca am ovulat asa devreme. Maine am programare la dr. pt controlul dupa operatie si probabil o sa imi spuna daca intr-adevar am ovulat. Deocamndata nici sanii nu dau vreun semn..
LE: Rux, nu ne-ai mai dat nicio veste. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Fetelor care a?i mai luat duphaston îmi spune?i ?i mie ce simptome ati mai avut? Ce e normal ?i ce nu? Aseara am luat ultima pastila( 3 pastile timp de 5 zile) si tot de aseara aseara m-a apucat o durere neobi?nuita de cap. ?i azi m-am trezit tot cu durere de cap acum dupa-masa a început sa mi se faca greata, îmi e rau de la mirosul de supa. Men?ionez ca luând duphaston m-am a?teptat sa am simptome premenstruale gen dureri de sani sau bufeuri dar nu am absolut deloc asa ceva. Doar starea asta de rau brusc. ( men?ionez ca nu cred ca am ovulat. Am început tratamentul cu duphaston în z 29 iar în z 21 la eco nu se vedea nici un folicul dominant ?i contact am avut fix înainte cu o zi sa încep tratamentul deci în z 28, astazi sunt z 34) |
|

| Oanaiuliana wrote:Fetelor care a?i mai luat duphaston îmi spune?i ?i mie ce simptome ati mai avut? Ce e normal ?i ce nu? Aseara am luat ultima pastila( 3 pastile timp de 5 zile) si tot de aseara aseara m-a apucat o durere neobi?nuita de cap. ?i azi m-am trezit tot cu durere de cap acum dupa-masa a început sa mi se faca greata, îmi e rau de la mirosul de supa. Men?ionez ca luând duphaston m-am a?teptat sa am simptome premenstruale gen dureri de sani sau bufeuri dar nu am absolut deloc asa ceva. Doar starea asta de rau brusc. ( men?ionez ca nu cred ca am ovulat. Am început tratamentul cu duphaston în z 29 iar în z 21 la eco nu se vedea nici un folicul dominant ?i contact am avut fix înainte cu o zi sa încep tratamentul deci în z 28, astazi sunt z 34)
Uita-te pe prospect. Eu cu duphaston am experminetat doar stare de somnolenta grava rau Altceva nu am avut , luam tot 5zile dar 2/zi. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Da, si greata si ametelile sunt efecte normale de la duphaston |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Bia_S wrote:Fetelor... voi in ce zi dpo incepeti sa faceti teste de sarcina? Eu cam incep din 9dpo.. am teste ieftine de pe amazon, asa ca am de stricat |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Oanaiuliana wrote:Fetelor care a?i mai luat duphaston îmi spune?i ?i mie ce simptome ati mai avut? Ce e normal ?i ce nu? Aseara am luat ultima pastila( 3 pastile timp de 5 zile) si tot de aseara aseara m-a apucat o durere neobi?nuita de cap. ?i azi m-am trezit tot cu durere de cap acum dupa-masa a început sa mi se faca greata, îmi e rau de la mirosul de supa. Men?ionez ca luând duphaston m-am a?teptat sa am simptome premenstruale gen dureri de sani sau bufeuri dar nu am absolut deloc asa ceva. Doar starea asta de rau brusc. ( men?ionez ca nu cred ca am ovulat. Am început tratamentul cu duphaston în z 29 iar în z 21 la eco nu se vedea nici un folicul dominant ?i contact am avut fix înainte cu o zi sa încep tratamentul deci în z 28, astazi sunt z 34) Eu am avut 10 zile anul trecut de tratament cu duphaston 2 pe zi, am avut stari de greata ,dureri ca la menstruatie, dureri de sani dar cum le-am terminat mi-a si venit menstruatia apoi am avut-o luna de luna normala , cred ca e normal sunt hormoni sintetici pana la urma dar eu multe senzatii cred ca mi le-am si indus , mie mi le-a prescris medicul dupa ce am lasat anticonceptionalele am avut o dereglare |
|

| Lyli wrote: Eu am avut 10 zile anul trecut de tratament cu duphaston 2 pe zi, am avut stari de greata ,dureri ca la menstruatie, dureri de sani dar cum le-am terminat mi-a si venit menstruatia apoi am avut-o luna de luna normala , cred ca e normal sunt hormoni sintetici pana la urma dar eu multe senzatii cred ca mi le-am si indus , mie mi le-a prescris medicul dupa ce am lasat anticonceptionalele am avut o dereglare
Eu am observat ca mi le induceam cand eram atenta la orice crampa, piscatura, mica schimbare. Acum de exemplu am greata continua de la Glucophage, o am din ziua 1 pana in cealalta ziua 1. Si cateodata e nasola rau...doar cand vad pastila imi vine stomacul in gat. Am vreo o saptamana de cand efectiv nu stiu cu ce traiesc. Mi-e foame insa daca iau 2 imbucaturi din ceva simt ca dau afara tot. Mananc numai fructe gen capsuni, cirese, pepene. Cu bananele am avut o tentativa sa vars acum cateva zile. Ieri am incercat sa mananc ton ca imi era pofta, cand am desfacut conserva...pf... De curiozitate am oprit o zi pastilele acum ceva timp sa vad daca de la asta e si intr-adevar nu mi-a mai fost rau in ziua aia. Partea proasta e ca Veliscu mi-a spus sa le iau pana raman insarcinata, iar eu d-abia le mai sufar dupa 1 luna |
|
| Maria.mmh wrote:Eu am observat ca mi le induceam cand eram atenta la orice crampa, piscatura, mica schimbare. Acum de exemplu am greata continua de la Glucophage, o am din ziua 1 pana in cealalta ziua 1. Si cateodata e nasola rau...doar cand vad pastila imi vine stomacul in gat. Am vreo o saptamana de cand efectiv nu stiu cu ce traiesc. Mi-e foame insa daca iau 2 imbucaturi din ceva simt ca dau afara tot. Mananc numai fructe gen capsuni, cirese, pepene. Cu bananele am avut o tentativa sa vars acum cateva zile. Ieri am incercat sa mananc ton ca imi era pofta, cand am desfacut conserva...pf... De curiozitate am oprit o zi pastilele acum ceva timp sa vad daca de la asta e si intr-adevar nu mi-a mai fost rau in ziua aia. Partea proasta e ca Veliscu mi-a spus sa le iau pana raman insarcinata, iar eu d-abia le mai sufar dupa 1 luna La Glucophage e normal sa ai adversiuni alimentare dar corecteaza-ma daca gresesc Maria , nu e un medicament pentru diabet? , ai diabet zaharat sau confund eu medicamentul ? De ce ti la dat? |
|

| Lyli wrote: La Glucophage e normal sa ai adversiuni alimentare dar corecteaza-ma daca gresesc Maria , nu e un medicament pentru diabet? , ai diabet zaharat sau confund eu medicamentul ? De ce ti la dat?
Da, este pt diabet. În cazul SOP tratamentul cu metformin/glucophage reguleaza menstruatia. Însa mi se pare greu de torelat. Eu am primit recomandare sa iau pana la sarcina dar deja nu îl mai sufar |
|
| Maria.mmh wrote:Da, este pt diabet. În cazul SOP tratamentul cu metformin/glucophage reguleaza menstruatia. Însa mi se pare greu de torelat. Eu am primit recomandare sa iau pana la sarcina dar deja nu îl mai sufar Am inteles nu stiam dar cred ca este greu de tolerat practic actioneaza la fel ca insulina sper sa se intampla minunea repede sa scapi de el |
|
|