Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Friday, June 4, 2021 9:07 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
IoanaIoanaC wrote:
Rux ma bucur ca te-ai decis la FIV si ca te-ai miscat asa repede! Intradevar, la tine fiecare luna conteaza de acum. Si da, te inteleg ca vrei mai multi copii, dar sustin ce zice dr., sa te vezi cu 1, ca pe urma mai vedeti voi. Ar fi deja un real succes. Cat despre paiete, eu zic sa stai linistita, in situatia ta, doar un embriolog nebun ar congela mai multi embrioni pe o paieta, iar din ce stiu eu, la Embryos e un embriolog ok.

Maria, trebuie sa te mobilizezi. Nu e un diagnostic la care nu te asteptai. Stiu, e greu de digerat, dar uita-te la mine, si mai in varsta, si cu probleme mai multe (chiar daca diferite) si acum fac AMR. Nu o sa zic niciodata ca un FIV e usor (sau mai multe), pentru ca nu e. Dar pot sa va spun asa: mie mi-a dat o putere de nedescris FIV-ul si sarcina asta! Au fost momente in care am crezut ca totul s-a terminat! Au fost momente in care am crezut ca nu o mai duc inca o zi. Seri in care plangeam injectand Clexane-ul, si dimineti in care imi era greata efectiv sa mai iau pastile. Dar pe urma mergeam la eco, si o vedeam, si eram in stare sa dublez nr injectiilor si al pastilelor doar sa o stiu pe ea bine. Aveti incredere in voi! Puteti mai mult decat credeti! Fiti recunoscatoare ca exista posibilitatea FIV-ului, acum 30 de ani nu visa nimeni la asa ceva in RO. Veti muta muntii din loc pentru visul vostru! Si veti reusi!Gossip

Cat despre "vrem cat mai repede, acum daca se poate" da, e normal, dar are natura asta un fel de a ne da peste nas si a ne da lucrurile de care avem nevoie exact atunci cand trebuie, nu cand credem noi ca trebuie! Rabdarea e cuvant cheie in FIV!

Wow..Ioana, ce repede a trecut timpul , fata ...Cheek Kiss Eu iti doresc nastere usoara de pe acum , daca tot ai venit in vizitaras
Cat despre ale mele...incerc sa le iau ca atare. Da, sunt greu de digerat insa ce pot face altceva? Mi s-a parut ca sotul a iesit putin mai relaxat de acolo, imi zicea cand am ajuns acasa ca asa grav e de m-am schimbat la fata cand mi-a spus ce a vb cu dr? Eu stiind ce urmeaza va dati seama...in capul meu o stiam eu intr-un fel, dar cand o auzi de la un medic parca te strapunge.
Acum urmeaza sa ajung eu la medic sa vedem cum pune problema. Apoi ne apucam de restul..

Pun si fisa lui, poate intereseaza pe cineva de dl. Voinea
https://ibb.co/Qj8txpp
https://ibb.co/VxbntNB
Am inteles ca analizele acelea dl dr. Andrei Ion sunt cam naspa cu masajul si prelevarea...uff
deme
Scris: Friday, June 4, 2021 9:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Buna dimi fetelor, Rux nu te mai stresa asa mult acum (stiu ca este usor de spus si nu de facut), impprtant este sa iasa primul bebe bine! Te imbratisez cu dragCheek Kiss

Maria, m-am tot gandit la tine ieri insa nu am avut posibilitatea sa intru sa vad ce ai facut. Imi pare rau, stiu ca nu este ceea ce te asteptai (chiar daca in sinea ta te gandeai la fiv, eu stiu ca era o umbra de speranta). Macar acum stiti unde sa va concetrati puterile, cele financiare, ca cele psihice, eu te stiu ca poti, mai ales ca sotul e alaturi de tine. Rabdare si tutun, cum ar spune mama. Iti trimit cea mai stransa-mbratisare de la mare coeur Cheek Kiss

Am fost si eu ieri la control de z2 , totul pare ok (endo era de 4,2 comparativ cu luna trecuta in z2 cand era 3) ,nu am ramas cu chisturi de la stimulare, mi-a dat tot letrozol, a spus ca am raspuns bine si nu vede de ce ar schimba schema cu injectabil mai ales ca sunt si mai scumpe. M-a chemat in z13 sa vedem ce iese de data asta.
Mi-a spus si mie de FIV, doar ca la Cta trebuie sa fii casatorit pt ajutorul acela de 10 000 si noi nu suntemLol .

Saptamana viitoare este si ziua jumatatii mele, mi-as fi dorit sa ii fac cadou un test pozitiv, dar.. poate e cu noroc luna asta Lol
Anna100112
Scris: Friday, June 4, 2021 6:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
Buna fetelor! Maria,imi pare tare rauCheek Kiss

Am fost si eu azi la medic,a venit rezultatul la pap si mi-a spus ca este perfect ca si restul analizelor, mi-a dat femibion 1, iar la urmatorul cm in ziua 10 merg la monitorizare. Din ziua 10 pana-n ziua 20 contact o zi da una nu.Daca nu se intampla nimic intre timp si nici luna viitoare nu se observa nimic la monitorizare imi va da pastile pentru stimulare.
Oanaiuliana
Scris: Friday, June 4, 2021 7:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Fetelor de miercuri ma macina ni?te gânduri. Dr la care am fost a zis ca dupa ce vine menstrua?ia o sa începem stimularea cu letrozol. Pana aici ok dar ?tiu sigur ca a zis ca din ziua 15 voi lua duphaston...acum cd ma macina pe mine e ca a zis nimic de monitorizare, si zis direct din ziua 15. Pai daca eu ovulez doar în z 16? Cum sa iau asa fara monitorizare? Daca nu zice nimic de monitorizarea sa ma apuc totu?i de tratament ?i sa ii cer medicului de la Sibiu sa ma monitorizeze? Ca nu as vrea sa mai pierd înca o luna( mai ales ca luna mea e de vreo 55 de zile....)
Roser
Scris: Friday, June 4, 2021 8:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Oanaiuliana wrote:
Fetelor de miercuri ma macina ni?te gânduri. Dr la care am fost a zis ca dupa ce vine menstrua?ia o sa începem stimularea cu letrozol. Pana aici ok dar ?tiu sigur ca a zis ca din ziua 15 voi lua duphaston...acum cd ma macina pe mine e ca a zis nimic de monitorizare, si zis direct din ziua 15. Pai daca eu ovulez doar în z 16? Cum sa iau asa fara monitorizare? Daca nu zice nimic de monitorizarea sa ma apuc totu?i de tratament ?i sa ii cer medicului de la Sibiu sa ma monitorizeze? Ca nu as vrea sa mai pierd înca o luna( mai ales ca luna mea e de vreo 55 de zile....)

Cineva trebuie sa te monitorizeze, altfel degeaba iei Letrozol. Plus ca exista pericolul sa ai 3-4 ovocite, ce faci daca se fecundeaza toate?
Hellen
Scris: Friday, June 4, 2021 9:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 9/9/2020
Buna, gagici! computerlove

Mult timp de cand nu v am mai scris, v am mai citit in schimb printre picaturi.

Pana acum nu am avut norocul de a vedea un test pozitiv, deci la mine nicio veste momentan. Lol

Va scriu aici ca am o nedumerire. E posibil ca in perioada fertila sa am o scurgere maronie?
Am avut contact cu sotul intr o seara si a 3a zi dupa contact am avut aceasta scurgere. Si, nu reusesc sa mi dau seama de ce. computerlove

Nu am mai avut pana acum si nu inteleg care ar fi faza. Blushing

Va îmbra?i?ez!
Maria.mmh
Scris: Friday, June 4, 2021 11:05 PM
Nivel

Hellen wrote:

Pana acum nu am avut norocul de a vedea un test pozitiv, deci la mine nicio veste momentan. Lol

Va scriu aici ca am o nedumerire. E posibil ca in perioada fertila sa am o scurgere maronie?
Am avut contact cu sotul intr o seara si a 3a zi dupa contact am avut aceasta scurgere. Si, nu reusesc sa mi dau seama de ce. computerlove

Va îmbra?i?ez!

Sa nu fie vorba de deficit de progesteron, eu asa stiam
Maria.mmh
Scris: Saturday, June 5, 2021 8:59 PM
Nivel

Fetelor, nu sunteti niciuna cu noutati? ras
Lyli
Scris: Saturday, June 5, 2021 11:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Hellen wrote:

Va îmbra?i?ez!

Eu stiam ca mai sunt cazuri de pete maroni cand se rupe un folicul matur iar ovicidul este expulzat (mai simplu exact cand este ovulatia ) , ori cum spune si Maria un deficit de progesteron daca ai ciclurile neregulate sau foarte lungi si nu este perioada fertila este perioada luteala si inca un caz foarte extrem sa nu te sperii de endometrioza(putin probabil in cazul tau , erau dureri mari ) deci mai sigur e sa mergi la un control
Irinan
Scris: Sunday, June 6, 2021 9:54 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:
Fetelor, acum am ajuns acasa.
Vesti nu prea stralucite.. Varicocel grad 1 neoperabil, o lista lunga de analize unele la regina Maria altele de facut în clinica iar altele la dr. Gagiu, apoi sa revina ca sa ii dea tratament pt o usoara îmbunatatire a spermogramei.
Din pct lui de vedere a spus ca ?ansele sunt foarte mici pt natural si ca este recomandat FIV...

Buddy1
Imi pare rau Maria, dar tu esti puternica..sigur poti duce si astaCheek Kiss
deme
Scris: Sunday, June 6, 2021 10:05 PM
Nivel

Irinan wrote:

Buddy1

Irina, ce mai faaaaci?
deme
Scris: Sunday, June 6, 2021 10:05 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:
Fetelor, nu sunteti niciuna cu noutati? ras

Eu nimic..abia de saptamana viitoare..
Irinan
Scris: Sunday, June 6, 2021 10:21 PM
Nivel

deme wrote:

Irina, ce mai faaaaci?

Eu bine. Am fost si luna asta in ziua 10 la medic, endometru 10mm, 2 foliculi de 1,8 si 2 cm.. am primit iar ovitrelle, recomandarea sa continuam contactele pana in ziua 15( care e maine), noi ne am facut riguros temele ,Lol si joi iar la control, cred ca vrea sa verifice sigur daca s au spart... in rest, in asteptare, ca toate noi..
Irinan
Scris: Sunday, June 6, 2021 10:24 PM
Nivel

Fetelor pun o intrebare pt o vara de a mea, care a ajuns la Iasi, la recomandarea cuiva, la dr Bogdan Doroftei.. stiti ceva info de el? E ok?
freya1
Scris: Sunday, June 6, 2021 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
E foarte bun Doroftei, dar din ce stiu inclusiv de la fetele de pe aici e si mai bun colegul lui de la Origyn, Maftei, eu la el as fi mers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.